Welke.nl

Trouwen in Zeeland

Gefeliciteerd, met jullie voorgenomen huwelijk in Zeeland! Bij trouwen in deze provincie denk je natuurlijk al heel snel aan een huwelijk aan of op het water en aan verse vis. Ze zijn eigenlijk onlosmakelijk verbonden met deze mooie en ruime provincie.

lees verder

Laatste artikelen

Laat je inspireren

Leukste bruiloftscadeautjes voor onder de € 100,-

Een bruiloftscadeautje uitzoeken voor de bruid en bruidegom is niet altijd even gemakkelijk, vooral als je voor een minder groot budget iets moet zien te vinden. Ook voor bruid en bruidegom is het belangrijk om een wensenlijst samen te stellen met verschillende prijsklasses.

Kruip jij graag dicht tegen je slapende husband aan?

Lekker doen! Uit onderzoek onder duizend mensen blijkt dat koppels die dicht tegen elkaar aan liggen gedurende de nacht, gelukkiger zijn dan stellen die ieder op hun eigen helft van het bed blijven.

Vermijd deze dingen in de week voor je bruiloft

In de maanden voor je bruiloft heb je ongetwijfeld een hele waslijst met dingen die je nog wél moet doen, maar er zijn ook dingen die je juist niet moet doen. In de week vlak voor je bruiloft zijn er een aantal zaken die je beter even kunt laten.

Bruiloftsgasten met absurde dieetwensen

Iedereen wil rekening houden met hun gasten en ervoor zorgen dat ze zich optimaal vermaken, maar soms komen bruiloftsgasten met wel hele speciale verzoekjes... Hoe zou jij omgaan met een bruiloftsgast die wel erg specifieke dieetwensen heeft?

Huwelijksnacht onder de sterrenhemel

Je leest het goed! Een huwelijksnacht doorbrengen onder de sterrenhemel – hoe waanzinnig gaaf en misschien wel een beetje spannend zou dat zijn?! Natuurlijk bedoelen we niet het kamperen in een wankel tentje met een zwerm muggen om je heen, maar super romantisch buiten slapen in een heerlijk luxe bed, beschermd van alle beestjes en vergezeld door een prachtig uitzicht…

Something old, something new…

Ken je de oude Engelse tekst ‘Something old, something new, something borrowed, something blue and a silver sixpence in your shoe’? En ook wat ermee wordt bedoeld? We leggen het je graag even uit:

Aan het laden...

End of content

No more pages to load

Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation