Welke.nl

Ja, ik wil trouwen in Groningen

Gefeliciteerd, met jullie voorgenomen huwelijk in Groningen! Deze veelzijdige provincie met een heel eigen karakter en authentiek landschap laat jullie de mooiste dag van jullie leven beleven.

lees verder

Trouwen in Groningen

Laat je inspireren

Het is die tijd van de maand… je menstruatie

Uit onderzoek van het Radboud UMC blijkt dat vrouwen per jaar gemiddeld negen dagen minder arbeidsproductief zijn door hun menstruatie. De invloed van deze periode op vrouwen en op de samenleving wordt sterk onderschat, aldus de onderzoekers. Ben daarom extra lief voor je vrouw in die tijd van de maand!

Trek je trouwjurk aan om kindhuwelijken te voorkomen

Op 14 september word er een diner in Amsterdam georganiseerd. Daar gaat Weddingdress Dinner met zoveel mogelijk vrouwen uiteten, in hun trouwjurk. Op die avond willen ze geld op te halen voor, Girls Not Brides en samen een fijne avond beleven.

De mooiste quotes voor je bruiloft geloftes

Een mooie gelofte heeft een hele lieve of romantische uitspraak erin. Het schrijven van je geloftes is dan ook best spannend en het uitspreken ervan is helemaal eng. Hoe schrijf je nu een geweldige gelofte met een zinderende quote erin die iedereen doet smelten? Wij helpen je op weg met tips.

Zes maanden om je bruiloft te plannen

Ben je net ten huwelijk gevraagd en wil je het liefst zo snel mogelijk trouwen? Het is niet voor niets dat stelletjes in de meeste gevallen een jaar de tijd nemen om hun bruiloft te plannen. Het kan echter sneller, met een strakke planning. Lees hier hoe je jouw bruiloft regelt in zes maanden tijd.

Vind jouw bruidskapsel voor lang haar

Heb je lang haar? Dan kun je met je bruidskapsel alle kanten op. Hier vind je de leukste bruidskapsels voor lang haar.

Top 10 seksposities tijdens je huwelijk

Als je lang getrouwd bent, kan de seks op den duur een beetje eentonig worden. Je hebt geen tijd meer voor elkaar en houdt het dus bij vluggertjes of altijd diezelfde ene positie. Dat hoeft echter niet! Deze tien seksposities zijn zo fijn dat ze al snel een onderdeel van jullie seksroutine zullen worden.

Aan het laden...

Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation