De Willemshoeve De authentieke boerderij De Willemshoeve kan geheel omgetoverd worden naar jullie wensen.

5 (3 beoordelingen)
Beoordeling plaatsen
Vraag informatie aan
Utrechtsestraatweg 32
3445 AS Woerden

Iets te vieren? De Willemshoeve is een prachtige en historische boerderij in het groene hart van Woerden. Een romantische binnen- en buitenlocatie die zich perfect leent als trouwlocatie. Naast trouwlocatie is deze unieke boerderij ook te huur voor andere feestelijke- of zakelijke aangelegenheden, zoals verjaardagsfeesten, vergaderingen, bedrijfsfeesten, optredens of een jubileumviering.

De binnenlocatie van de Willemshoeve is ruim opgezet en beschikt over een grote dansruimte. In deze fraaie witgepleisterde boerderij met hippe bedrijfsvoering kun je wel tot 130 personen kwijt. Er wordt veel tijd en liefde gestoken in het onderhouden van deze unieke locatie. Het buitenaanzicht van de boerderij is uniek en wordt gekenmerkt door een echt rieten dak, mooie houten balken en nog vele andere authentieke afwerkingen. Aan een mooie tuin mag het natuurlijk ook niet ontbreken. De tuin leent zich uitstekend voor een gezellige borrel of barbecue.

Wij verzorgen jullie feest of receptie graag tot in de puntjes. Naast deze locatie kunnen er ook heerlijke culinaire verwennerijen geboekt worden. Onze keuken wordt gestuurd door topkok Ad Brak, die al vele feesten en partijen gehost heeft met zijn klinkende catering bedrijf. Alles is bespreekbaar. Maak nu een vrijblijvende afspraak en kom bij ons langs!

Wil je meer lezen over de De willemshoeve? Ga dan naar de advertorial

Bekijk website
+13 Afbeeldingen

Vraag informatie aan

Beoordelingen


3 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Vanessa

Op 16 jun 2020

Goed geregeld, eten goed, superfeestje gehad!

Bart & Danielle

Op 16 jun 2020

Goeie feestlocatie was een top feestje!

Barry

Op 16 jun 2020

Leuke authentieke boerderij feestlocatie. Goede service, koud bier en lekkere hapjes.

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2021
Webdesign door Pixel Creation