Mereveld Dé locatie voor jullie bruiloft

5 (3 beoordelingen)
Beoordeling plaatsen
Vraag informatie aan
Mereveldseweg 9
3585 LH Utrecht

De romantische locatie, de warme sfeer en het vertrouwen! Dat zijn de drie belangrijkste redenen dat veel bruidsparen trouwen of hun feest geven bij Mereveld.

Alle ingrediënten voor een perfecte dag zijn aanwezig: de unieke ligging, prachtige locatie, culinaire hoogstandjes en de gastvrije ontvangst.

Het is onze bedoeling jullie zoveel mogelijk uit handen te nemen, zodat u onbezorgd geniet van uw huwelijksdag. Er is zoveel mogelijk: een informele receptie, een sfeervol diner, een spetterend avondfeest of een combinatie ervan. Ook belangrijk: voor ieder budget. Samen kijken wij naar jullie wensen en hoe wij die kunnen invullen

Bekijk website
+10 Afbeeldingen

Vraag informatie aan

Beoordelingen


3 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Roy & Laura

Op 19 nov 2018

Vrijdag 29-09-17 hebben wij onze bruiloft bij Mereveld gevierd. Vanaf begin tot eind zijn wij zo ontzettend fijn geholpen. Niets was teveel. Bellen, mailen, langskomen. Het kon altijd. Op de dag zelf klopte ook alles! Het bedienend personeel was lief, net en vriendelijk, anticipeerde op het weer en onze gasten en dacht de hele dag met ons mee. Het diner en de borrelhapjes waren eveneens heerlijk! Ook voor de mensen met een allergie en intolerantie was heerlijk eten geregeld. Het is dat we maar één keer trouwen maar anders zouden wij onze bruiloft hier nog duizend maal willen vieren. Bedankt voor jullie passie en energie.

Dimphy

Op 19 nov 2018

Super bedankt voor jullie bijdragen aan onze mooie dag! Alles was onwijs goed verzorgd en kwamen niets tekort. Niets was teveel gevraagd en het eten en de hapjes vielen letterlijk goed in de smaak bij iedereen! Nogmaals enorm bedankt!! Jullie zijn toppers!

Annemieke

Op 20 sep 2018

Op 1-9 trouwden M&M en mocht ik hun ceremoniemeester zijn. De dag verliep top mede door de fijne samenwerking en communicatie met de partymanager. Alles verliep strak en vlekkenloos. Vooraf ook fijn contact met de dames op kantoor. Er werd snel gereageerd op mailtjes met duidelijke antwoorden. Wat een fijne een mooie locatie!

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2021
Webdesign door Pixel Creation