Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Nienke te Brinke Fotografie Ik leg graag jullie prachtige bruiloft vast zoals deze is, in een natuurlijke, lichte, warme en kleurrijke stijl.

5 (3 beoordelingen)
Beoordeling plaatsen
Vraag informatie aan
Mevr. Nienke te Brinke
Nijhofsweg 3
7122 PZ Aalten

Wauw wat gaaf, je bent ten huwelijk gevraagd en je hebt JA gezegd!Nu ben je officieel verloofd en kan het plannen van jullie bruiloft beginnen. 

Ik leg graag jullie prachtige bruiloft vast zoals deze is, in een lichte, warme en kleurrijke stijl. Alle liefdevolle en emotionele momenten van jullie bruiloft. Van de kleinste details van de trouwjurk tot de mooie sfeerbeelden bij de ceremonie. Van spontane momenten bij de receptie tot een relaxte fotoshoot in de prachtige omgeving van jullie trouwlocatie. Laten we samen een mooie herinnering maken voor later!

Zodat jullie, na een bruiloft dag vol liefde en plezier, terug kunnen kijken in een prachtig trouwalbum. Samen herinneringen ophalen en jullie bruiloft herbeleven.

Bekijk website
+2 Afbeeldingen

Vraag informatie aan

Beoordelingen


3 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Lisan en Stefan

Op 16 jan 2024

Wauw! We hebben voor onze bruiloft gekozen voor Nienke als trouwfotograaf! Daar hebben we geen seconde spijt van gehad. Nienke is een enthousiast persoon die passie heeft voor fotografie, en tegelijkertijd onzichtbaar (zoals een fotograaf hoort te zijn). Geeft fijne tips om ervoor te zorgen dat de foto's nog mooier worden. En dan hebben we het nog niet gehad over het bewerking van de foto's. Zo prachtig, precies wat bij onze stijl hoort: een lichte, warme en pure stijl. Nienke heeft ook goed naar al onze wensen geluisterd. Zo zijn onze dierbaren prachtig gefotografeerd. Ook een snelle preview van de bewerkte foto's die we binnen één dag al hebben ontvangen! Echt top! We genieten elke keer wanneer we de foto's terugkijken!! Nienke zal ik zeker aanraden! Familie en vrienden zijn ook zo enthousiast van alle foto's! Tip: boek Nienke!

Lia en Henk Eeltink

Op 16 jan 2024

Afgelopen jaar waren wij 40 jaar getrouwd.Wij hebben Nienke gevraagd voor een fotoshoot met ons gezin.Moeder, kinderen,kleinkinderen en wij.Het is ons achteraf prima bevallen. Het contact met Nienke verliep goed.De fotoshoot deed ze heel leuk met mooie plekjes die zij had bedacht en het resultaat was heel mooi.

Judith

Op 16 jan 2024

Een fantastische bruiloft gehad waarbij Nienke de fotografie heeft gedaan. De resultaten zijn prachtig! Het contact ging goed en snel, Nienke dacht ontzettend fijn mee, we werden ontzorgd en hadden binnen 3 dagen al een preview van een hoop foto's. We zijn ontzettend blij dat we voor Nienke gekozen hebben!

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation