Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Trouwnieuws op bruiloft.nl

Unieke locaties om je bruiloft te vieren

Een bruiloft is een speciale gelegenheid die je niet vaak in je leven meemaakt. Voor sommige verloofden is dit daadwerkelijk een sprookje. Voor deze speciale gelegenheid willen zij dan ook een sprookjesachtig verblijf regelen voor jouw gasten. Overal...

App\Post Object
(
  [id] => 11840
  [slug] => unieke-locaties-om-je-bruiloft-te-vieren
  [title] => Unieke locaties om je bruiloft te vieren
  [content] => Een bruiloft is een speciale gelegenheid die je niet vaak in je leven meemaakt. Voor sommige verloofden is dit daadwerkelijk een sprookje. Voor deze speciale gelegenheid willen zij dan ook een sprookjesachtig verblijf regelen voor jouw gasten. Overal in Europa vind je de mooiste paleizen die je nog kunt huren ook. 

18e-eeuws paleis Zuid- Frankrijk- Carpentras, Vaucluse

De locatie, in de buurt van Avignon, is prachtig en dat is het landgoed van zeventien hectare waarop dit paleis – geschikt voor 29 mensen- gelegen is ook. Je tennist er en zwemt er in een heerlijk zwembad. Het paleis heeft zestien slaapkamers.

Historisch paleis, Omey, Marne – Frankrijk

Nabij Parijs vind je dit schitterende paleis, met door Le Nôtre ontworpen tuinen en plek voor 32 personen. Binnen zie je barok, kroonluchters en indrukwekkende wanddecoratie. Voor geestelijke ondersteuning bezoek je de privékapel.

Middeleeuws paleis, Bazincourt-sur-Epte, Les Andelys – Frankrijk

Van de buitenkant is dit paleis uit vervolgen tijden, aan de binnenkant is het echter zeer modern. Het paleis beschikt over een verwarmd zwembad en een sauna en kan dus als een heus wellness-paleis omschreven worden. Je kunt er met 24 mensen logeren.

Popart paleis, Callander, Stirling – Schotland

Dit paleis onderscheidt zich met name door de gebruikte kleuren, zoals de omgeving adembenemend is met een onvergetelijk uitzicht over de rivier Ben Ledi. Ontspannen doe je tijdens het vissen op forel en zalm. Ook hier kunnen 24 personen terecht voor een overnachting.

Normandisch paleis met een verleden, Tamerville, Cotentin – Frankrijk

Ooit was dit het decor van de Slag om Cherbourg. Waan je in de schilderkamer even helemaal terug in de tijd, want nooit is er iets aan dit decor veranderd. Sporten kun je er op de tennisbaan en in het zwembad. Er kunnen vijftien mensen terecht op het landgoed van zes hectare.

Paleis Birot - Béguey, Langon – Frankrijk

Over een mooie plek gesproken, zo tussen de bloemen en de wijngaarden. Het is een ideaal paleis als centraal punt voor buitenactiviteiten. Ook een bezoek aan het nabijgelegen Bordeaux ligt om de hoek. Je kunt er met twaalf mensen logeren die af kunnen koelen in het zwembad.

Pentillie paleis, Cornwall- Engeland

Het Pentillie paleis aan de oevers van de rivier Tamar in Cornwall mag er ook zeker zijn. Het landgoed heeft een buitenzwembad. Pentillie biedt plaats aan twintig personen die beschikken over een extra groot bed. Elke slaapkamer heeft een eigen badkamer.

Paleis Lena - Clairac, Marmande – Frankrijk

Wil je wel een paleis maar is het budget beperkter? Kies dan dit paleis dat geschikt is voor vijftien mensen. Hier koel je af in of het zwembad of in de speciale badkamer.
Ga naar trouwlocaties | Kastelen
[short_description] => Een bruiloft is een speciale gelegenheid die je niet vaak in je leven meemaakt. Voor sommige verloofden is dit daadwerkelijk een sprookje. Voor deze speciale gelegenheid willen zij dan ook een sprookjesachtig verblijf regelen voor jouw gasten. Overal in Europa vind je de mooiste paleizen die je nog kunt huren ook. Holidu, dé zoekmachine voor vakantieverhuur, zette ze voor je op een rij en dat voor de meest voordelige prijzen. Holidu doet dit door gebruik te maken van beeldherkenning technologie. [meta_description] => Een bruiloft is een speciale gelegenheid die je niet vaak in je leven meemaakt. Voor sommige verloofden is dit daadwerkelijk een sprookje. Voor deze speciale gelegenheid willen zij dan ook een sprookjesachtig verblijf regelen voor jouw gasten. Overal in Europa vind je de mooiste paleizen die je nog kunt huren ook. Holidu, dé zoekmachine voor vakantieverhuur, zette ze voor je op een rij en dat voor de meest voordelige prijzen. Holidu doet dit door gebruik te maken van beeldherkenning technologie. [author] => 1 [image] => https://bruiloft.nl/wordpress/wp-content/620px/2019/08/trouwlocaties_buitenland_trouwen_997.jpg [created] => 2019-08-27 10:46:32 [modified] => 2022-08-24 12:49:08 [status] => publish [type] => post [category] => 1 [canonical] => [noindex] => [featured_image] => Array ( [large] => https://bruiloft.nl/wordpress/wp-content/uploads/2019/08/trouwlocaties_buitenland_trouwen_997.jpg [medium] => https://bruiloft.nl/wordpress/wp-content/medium/2019/08/trouwlocaties_buitenland_trouwen_997.jpg [small] => https://bruiloft.nl/wordpress/wp-content/small/2019/08/trouwlocaties_buitenland_trouwen_997.jpg [150] => https://bruiloft.nl/wordpress/wp-content/150px/2019/08/trouwlocaties_buitenland_trouwen_997.jpg [265] => https://bruiloft.nl/wordpress/wp-content/265px/2019/08/trouwlocaties_buitenland_trouwen_997.jpg [434] => https://bruiloft.nl/wordpress/wp-content/434px/2019/08/trouwlocaties_buitenland_trouwen_997.jpg [620] => https://bruiloft.nl/wordpress/wp-content/620px/2019/08/trouwlocaties_buitenland_trouwen_997.jpg ) [special_category] => )

Rode trouwjurken van Leijten 2015

De rode trouwjurken van Creations of Leijten 2015 zijn vrouwelijk, zwoel, elegant en speels... Kijk voor meer jurken op Creations of Leijten.com en laat je verassen door het grote aanbod diverse trouwjurken in vorm, materiaal en kleur. ...

App\Post Object
(
  [id] => 7443
  [slug] => rode-trouwjurken-van-leijten-2015
  [title] => Rode trouwjurken van Leijten 2015
  [content] => De rode trouwjurken van Creations of Leijten 2015 zijn vrouwelijk, zwoel, elegant en speels... Kijk voor meer jurken op Creations of Leijten.com en laat je verassen door het grote aanbod diverse trouwjurken in vorm, materiaal en kleur.


  [short_description] => De rode trouwjurken van Creations of Leijten 2015 zijn vrouwelijk, zwoel, elegant en speels... Kijk voor meer jurken op
  [meta_description] => De rode trouwjurken van Creations of Leijten 2015 zijn vrouwelijk, zwoel, elegant en speels... Kijk voor meer jurken op
  [author] => 2
  [image] => https://bruiloft.nl/wordpress/wp-content/620px/2015/06/rode_trouwjurk.jpg
  [created] => 2015-11-09 11:51:57
  [modified] => 2020-08-26 07:50:41
  [status] => publish
  [type] => post
  [category] => 1
  [canonical] => 
  [noindex] => 
  [featured_image] => Array
    (
      [large] => https://bruiloft.nl/wordpress/wp-content/uploads/2015/06/rode_trouwjurk.jpg
      [medium] => https://bruiloft.nl/wordpress/wp-content/medium/2015/06/rode_trouwjurk.jpg
      [small] => https://bruiloft.nl/wordpress/wp-content/small/2015/06/rode_trouwjurk.jpg
      [150] => https://bruiloft.nl/wordpress/wp-content/150px/2015/06/rode_trouwjurk.jpg
      [265] => https://bruiloft.nl/wordpress/wp-content/265px/2015/06/rode_trouwjurk.jpg
      [434] => https://bruiloft.nl/wordpress/wp-content/434px/2015/06/rode_trouwjurk.jpg
      [620] => https://bruiloft.nl/wordpress/wp-content/620px/2015/06/rode_trouwjurk.jpg
    )

  [special_category] => 
)

Open Toptrouwlocatie Route: bezoek de Willem Barentsz!

Op zondag is de Willem Barentsz tijdens de Open Toptrouwlocatie Route tussen 11 en 17 uur geheel vrijblijvend te bezoeken in Enkhuizen. Tijdens deze Route georganiseerd door Toptrouwlocaties, is het voor alle bruidsparen mogelijk om een kijkje te nem...

App\Post Object
(
  [id] => 9557
  [slug] => open-toptrouwlocatie-route-bezoek-de-willem-barentsz
  [title] => Open Toptrouwlocatie Route: bezoek de Willem Barentsz!
  [content] => Op zondag is de Willem Barentsz tijdens de Open Toptrouwlocatie Route tussen 11 en 17 uur geheel vrijblijvend te bezoeken in Enkhuizen. Tijdens deze Route georganiseerd door Toptrouwlocaties, is het voor alle bruidsparen mogelijk om een kijkje te nemen bij meer dan 250 trouwlocaties in heel Nederland.


Fotocredit: Jarretera / Shutterstock.com

De Open Toptrouwlocatie Route

Tijdens de Open Toptrouwlocatie Route kunnen aanstaande bruidsparen tussen 11 en 17 uur zonder afspraak bij meer dan 250 locaties in heel Nederland een kijkje nemen, met als doel (uiteraard) het vinden van die ene, perfecte trouwlocatie. Van een romantisch landhuis of hip strandpaviljoen tot aan een intiem klooster of een authentiek zeilschip: er zijn ontzettend veel mogelijkheden.

De Willem Barentsz

De prachtige topzeilschoener Willem Barentsz is dankzij haar spierwitte romp, het sfeervolle teakhouten interieur en de vele zitplaatsen aan dek en in de salon, een zeer geschikt trouwschip. Zowel de huwelijksvoltrekking als het trouwfeest kunnen aan boord van het schip plaatsvinden. De majestueuze Willem Barentsz is op 28 juni in de haven van Enkhuizen te bezoeken.

De trouwlocaties van NAUPAR

NAUPAR biedt bruidsparen tevens de mogelijkheid om elkaar op een unieke locatie het ja-woord te geven. Dit kan aan boord van een authentiek zeilschip, een comfortabele salonboot of een stoere sloep. Voor, tijdens of na de plechtigheid kan het bruidspaar samen met de overige aanwezigen richting het IJsselmeer, de Waddenzee of Amsterdam varen. Bron en fotocredit: Naupar [short_description] => Op zondag is de Willem Barentsz tijdens de Open Toptrouwlocatie Route tussen 11 en 17 uur geheel vrijblijvend te bezoeken in Enkhuizen. Tijdens deze Route georganiseerd door Toptrouwlocaties, is het voor alle bruidsparen mogelijk om een kijkje te nemen bij meer dan 250 trouwlocaties in heel Nederland. [meta_description] => Op zondag is de Willem Barentsz tijdens de Open Toptrouwlocatie Route tussen 11 en 17 uur geheel vrijblijvend te bezoeken in Enkhuizen. Tijdens deze Route georganiseerd door Toptrouwlocaties, is het voor alle bruidsparen mogelijk om een kijkje te nemen bij meer dan 250 trouwlocaties in heel Nederland. [author] => 2 [image] => https://bruiloft.nl/wordpress/wp-content/620px/2015/06/trouwen_schip.jpg [created] => 2015-06-23 10:45:08 [modified] => 2020-08-26 07:49:39 [status] => publish [type] => post [category] => 1 [canonical] => [noindex] => [featured_image] => Array ( [large] => https://bruiloft.nl/wordpress/wp-content/uploads/2015/06/trouwen_schip.jpg [medium] => https://bruiloft.nl/wordpress/wp-content/medium/2015/06/trouwen_schip.jpg [small] => https://bruiloft.nl/wordpress/wp-content/small/2015/06/trouwen_schip.jpg [150] => https://bruiloft.nl/wordpress/wp-content/150px/2015/06/trouwen_schip.jpg [265] => https://bruiloft.nl/wordpress/wp-content/265px/2015/06/trouwen_schip.jpg [434] => https://bruiloft.nl/wordpress/wp-content/434px/2015/06/trouwen_schip.jpg [620] => https://bruiloft.nl/wordpress/wp-content/620px/2015/06/trouwen_schip.jpg ) [special_category] => )

DJ Avicii draait op bruiloft zweedse prins

De Zweedse dj Avicii gaat optreden op de bruiloft van de Prins Carl Philip en zijn verloofde Sofia Hellqvist volgende maand. De prins kwam vorig jaar op Ibiza in gesprek, over een optreden van deze dj op zijn bruiloft. Op 13 juni gaan ze trouwen en...

App\Post Object
(
  [id] => 9446
  [slug] => dj-avicii-draait-op-bruiloft-zweedse-prins
  [title] => DJ Avicii draait op bruiloft zweedse prins
  [content] => 
De Zweedse dj Avicii gaat optreden op de bruiloft van de Prins Carl Philip en zijn verloofde Sofia Hellqvist volgende maand. De prins kwam vorig jaar op Ibiza in gesprek, over een optreden van deze dj op zijn bruiloft. Op 13 juni gaan ze trouwen en natuurlijk draait dj Avicii!
  [short_description] => 
  [meta_description] => 
  [author] => 2
  [image] => https://bruiloft.nl/wordpress/wp-content/uploads/2016/06/Schermafbeelding-2016-06-02-om-09.36.02.jpg
  [created] => 2015-05-25 21:14:29
  [modified] => 2019-01-09 12:36:10
  [status] => publish
  [type] => post
  [category] => 1
  [canonical] => 
  [noindex] => 
  [featured_image] => Array
    (
      [large] => https://bruiloft.nl/wordpress/wp-content/uploads/2016/06/Schermafbeelding-2016-06-02-om-09.36.02.jpg
      [medium] => https://bruiloft.nl/wordpress/wp-content/medium/2016/06/Schermafbeelding-2016-06-02-om-09.36.02.jpg
      [small] => https://bruiloft.nl/wordpress/wp-content/small/2016/06/Schermafbeelding-2016-06-02-om-09.36.02.jpg
      [150] => https://bruiloft.nl/wordpress/wp-content/uploads/2016/06/Schermafbeelding-2016-06-02-om-09.36.02.jpg
      [265] => https://bruiloft.nl/wordpress/wp-content/uploads/2016/06/Schermafbeelding-2016-06-02-om-09.36.02.jpg
      [434] => https://bruiloft.nl/wordpress/wp-content/uploads/2016/06/Schermafbeelding-2016-06-02-om-09.36.02.jpg
      [620] => https://bruiloft.nl/wordpress/wp-content/uploads/2016/06/Schermafbeelding-2016-06-02-om-09.36.02.jpg
    )

  [special_category] => 
)

Een prinsesje voor Kate en William!

Kate van Engeland is vanochtend op 2 mei om 6 uur opgenomen in het ziekenhuis en om half 9 bevallen van een gezonde dochter! Het prinsesje woog 3,7 kilo bij geboorte. De naam word later bekend gemaakt door William, maar velen denken dat de naam van z...

App\Post Object
(
  [id] => 9325
  [slug] => een-prinsesje-voor-kate-en-william
  [title] => Een prinsesje voor Kate en William!
  [content] => Kate van Engeland is vanochtend op 2 mei om 6 uur opgenomen in het ziekenhuis en om half 9 bevallen van een gezonde dochter! Het prinsesje woog 3,7 kilo bij geboorte. De naam word later bekend gemaakt door William, maar velen denken dat de naam van zijn moeder "Diana" erin terug zal komen. De namen Charlotte, Alice, Alexandra of Elizabeth zijn ook een  mogelijkheid. Op 4 mei in de namiddag word haar naam waarschijnlijk bekend gemaakt.

Haar naam...

update: Het prinsesje van Kate Middleton en prins William heeft de namen Charlotte Elizabeth Diana gekregen. Dat maakte het Britse koningshuis vanmiddag op 4 mei bekend. [short_description] => [meta_description] => [author] => 2 [image] => https://bruiloft.nl/wordpress/wp-content/620px/2015/06/baby_meisje.jpg [created] => 2015-05-02 19:53:49 [modified] => 2020-08-26 07:51:22 [status] => publish [type] => post [category] => 1 [canonical] => [noindex] => [featured_image] => Array ( [large] => https://bruiloft.nl/wordpress/wp-content/uploads/2015/06/baby_meisje.jpg [medium] => https://bruiloft.nl/wordpress/wp-content/medium/2015/06/baby_meisje.jpg [small] => https://bruiloft.nl/wordpress/wp-content/small/2015/06/baby_meisje.jpg [150] => https://bruiloft.nl/wordpress/wp-content/150px/2015/06/baby_meisje.jpg [265] => https://bruiloft.nl/wordpress/wp-content/265px/2015/06/baby_meisje.jpg [434] => https://bruiloft.nl/wordpress/wp-content/434px/2015/06/baby_meisje.jpg [620] => https://bruiloft.nl/wordpress/wp-content/620px/2015/06/baby_meisje.jpg ) [special_category] => )

Huwelijksaanzoeken van bekende NL'ers

Een huwelijksaanzoek is net zo belangrijk als de eerste kus. Er zijn velen soorten huwelijksaanzoeken, van intiem tot groots!  Bekijk de filmpjes van Shownieuws en laat je inspireren door bekende Nederlanders... Bron: Shownieuws...

App\Post Object
(
  [id] => 9004
  [slug] => huwelijksaanzoeken-van-bekende-nlers
  [title] => Huwelijksaanzoeken van bekende NL'ers
  [content] => Een huwelijksaanzoek is net zo belangrijk als de eerste kus. Er zijn velen soorten huwelijksaanzoeken, van intiem tot groots!  Bekijk de filmpjes van Shownieuws en laat je inspireren door bekende Nederlanders...

trouwringen_aanzoek_trouwen

Bron: Shownieuws
  [short_description] => Een huwelijksaanzoek is net zo belangrijk als de eerste kus. Er zijn velen soorten huwelijksaanzoeken, van intiem tot groots!  Bekijk de filmpjes van Shownieuws en laat je inspireren door bekende Nederlanders...
  [meta_description] => Een huwelijksaanzoek is net zo belangrijk als de eerste kus. Er zijn velen soorten huwelijksaanzoeken, van intiem tot groots!  Bekijk de filmpjes van Shownieuws en laat je inspireren door bekende Nederlanders...
  [author] => 2
  [image] => https://bruiloft.nl/wordpress/wp-content/uploads/trouwringen_aanzoek_trouwen.png
  [created] => 2015-04-08 08:25:13
  [modified] => 2019-01-09 12:35:38
  [status] => publish
  [type] => post
  [category] => 1
  [canonical] => 
  [noindex] => 
  [featured_image] => Array
    (
      [large] => https://bruiloft.nl/wordpress/wp-content/uploads/trouwringen_aanzoek_trouwen.png
      [medium] => https://bruiloft.nl/wordpress/wp-content/medium/trouwringen_aanzoek_trouwen.png
      [small] => https://bruiloft.nl/wordpress/wp-content/small/trouwringen_aanzoek_trouwen.png
      [150] => https://bruiloft.nl/wordpress/wp-content/uploads/trouwringen_aanzoek_trouwen.png
      [265] => https://bruiloft.nl/wordpress/wp-content/uploads/trouwringen_aanzoek_trouwen.png
      [434] => https://bruiloft.nl/wordpress/wp-content/uploads/trouwringen_aanzoek_trouwen.png
      [620] => https://bruiloft.nl/wordpress/wp-content/uploads/trouwringen_aanzoek_trouwen.png
    )

  [special_category] => 
)

Trouwtarieven in Groesbeek worden goedkoper!

Voor de inwoners van de huidige gemeente Groesbeek wordt het aantrekkelijker om te trouwen na de herindeling met Groesbeek en Millingen. Het wordt veel goedkoper om op een locatie te trouwen buiten het gemeentehuis. In Groesbeek kostte op locati...

App\Post Object
(
  [id] => 8301
  [slug] => trouwtarieven-in-groesbeek-worden-goedkoper
  [title] => Trouwtarieven in Groesbeek worden goedkoper!
  [content] => 

Voor de inwoners van de huidige gemeente Groesbeek wordt het aantrekkelijker om te trouwen na de herindeling met Groesbeek en Millingen. Het wordt veel goedkoper om op een locatie te trouwen buiten het gemeentehuis. In Groesbeek kostte op locatie trouwen tot voor kort € 428,00 euro extra. De extra leges kost nu slechts € 163,00 euro. De basis trouw tarieven voor 2015 van maandag t/m donderdag zijn € 281,50 en vrijdag € 314,00 Op zaterdag zal het € 451,00 kosten en op zon en feestdagen € 781,00. Wij wensen jou veel trouw plezier in Groesbeek toe!

Bron: gemeente Groesbeek.
  [short_description] => 
  [meta_description] => 
  [author] => 2
  [image] => https://bruiloft.nl/wordpress/wp-content/620px/2015/02/groesbeek_trouwtarieven.jpg
  [created] => 2015-02-01 09:31:11
  [modified] => 2020-08-26 07:53:33
  [status] => publish
  [type] => post
  [category] => 1
  [canonical] => 
  [noindex] => 
  [featured_image] => Array
    (
      [large] => https://bruiloft.nl/wordpress/wp-content/uploads/2015/02/groesbeek_trouwtarieven.jpg
      [medium] => https://bruiloft.nl/wordpress/wp-content/medium/2015/02/groesbeek_trouwtarieven.jpg
      [small] => https://bruiloft.nl/wordpress/wp-content/small/2015/02/groesbeek_trouwtarieven.jpg
      [150] => https://bruiloft.nl/wordpress/wp-content/150px/2015/02/groesbeek_trouwtarieven.jpg
      [265] => https://bruiloft.nl/wordpress/wp-content/265px/2015/02/groesbeek_trouwtarieven.jpg
      [434] => https://bruiloft.nl/wordpress/wp-content/434px/2015/02/groesbeek_trouwtarieven.jpg
      [620] => https://bruiloft.nl/wordpress/wp-content/620px/2015/02/groesbeek_trouwtarieven.jpg
    )

  [special_category] => 
)

Veilingitem winnaars Dutch Wedding Awards 2014 levert € 15.100 op voor 3FM Serious Request

De winnaars van de Dutch Wedding Awards 2014 sloegen de handen ineen voor 3FM Serious Request. Een volledig verzorgde huwelijksdag voor 50 personen werd aangeboden als veilingitem voor Serious Request en heeft € 15.100,- opgeleverd voor het Rode Kr...

App\Post Object
(
  [id] => 8290
  [slug] => veilingitem-winnaars-dutch-wedding-awards-2014-levert-e-15-100-op-voor-3fm-serious-request
  [title] => Veilingitem winnaars Dutch Wedding Awards 2014 levert € 15.100 op voor 3FM Serious Request
  [content] => De winnaars van de Dutch Wedding Awards 2014 sloegen de handen ineen voor 3FM Serious Request. Een volledig verzorgde huwelijksdag voor 50 personen werd aangeboden als veilingitem voor Serious Request en heeft € 15.100,- opgeleverd voor het Rode Kruis.


Aan de hoogste bieder, het aanstaande bruidspaar Laura en Elian, wordt een droomhuwelijk aangeboden door de beste trouwleveranciers van Nederland, allen bekroond met een Dutch Wedding Award.

De trouwleveranciers

Atelier NW, Buitenplaats Amerongen, De Bruidshoek, DON FLORITO, Leuktrouwen, Lonneke van Dijk Fashion Hairstylist, SKYFLY.nl, Stalhouderij De Zadelhoff, Studio Damon, Sugarlips Cakes, Unicorn Wedding Cinematography, Weddingdeco.nl en Wedding & Planning zullen alles uit de kast halen om deze huwelijksdag onvergetelijk te maken. Het bruidspaar hoeft tijdens deze dag alleen maar te genieten!

Dutch Wedding Awards

Het kloppend hart van elke bruiloft zijn de leveranciers. De Dutch Wedding Awards is een initiatief van de Nederlandse TrouwBranche Organisatie en belonen de leveranciers uit de trouwbranche die zich met hart en ziel inzetten voor bruidsparen en hun gasten. In 2014 werden de Dutch Wedding Awards uitgereikt in 13 verschillende categorieën.

3FM Serious Request

Serious Request is een jaarlijks initiatief van 3FM om geld op te halen voor een stille ramp. Dit jaar steunen zij het Rode Kruis om vrouwen en meisjes te helpen die tijdens oorlog en conflicten slachtoffer zijn geworden van seksueel geweld. Bron : Dutch wedding Awards & La Luz Fotografie [short_description] => [meta_description] => [author] => 2 [image] => https://bruiloft.nl/wordpress/wp-content/620px/2015/02/radio.jpg [created] => 2014-12-29 21:17:10 [modified] => 2020-08-26 07:53:53 [status] => publish [type] => post [category] => 1 [canonical] => [noindex] => [featured_image] => Array ( [large] => https://bruiloft.nl/wordpress/wp-content/uploads/2015/02/radio.jpg [medium] => https://bruiloft.nl/wordpress/wp-content/medium/2015/02/radio.jpg [small] => https://bruiloft.nl/wordpress/wp-content/small/2015/02/radio.jpg [150] => https://bruiloft.nl/wordpress/wp-content/150px/2015/02/radio.jpg [265] => https://bruiloft.nl/wordpress/wp-content/265px/2015/02/radio.jpg [434] => https://bruiloft.nl/wordpress/wp-content/434px/2015/02/radio.jpg [620] => https://bruiloft.nl/wordpress/wp-content/620px/2015/02/radio.jpg ) [special_category] => )

Winnaars van de Dutch Wedding Awards 2014 bieden complete huwelijksdag voor Serious Request aan!

De winnaars van de Dutch Wedding Awards 2014 slaan de handen ineen en bieden een volledig verzorgde huwelijksdag voor 50 personen aan als veilingitem voor 3FM Serious Request. Met dit initiatief hopen de beste trouwleveranciers van Nederland een zo h...

App\Post Object
(
  [id] => 8266
  [slug] => 8266
  [title] => Winnaars van de Dutch Wedding Awards 2014 bieden complete huwelijksdag voor Serious Request aan!
  [content] => De winnaars van de Dutch Wedding Awards 2014 slaan de handen ineen en bieden een volledig verzorgde huwelijksdag voor 50 personen aan als veilingitem voor 3FM Serious Request. Met dit initiatief hopen de beste trouwleveranciers van Nederland een zo hoog mogelijk bedrag op te halen voor het Rode Kruis, om vrouwen en meisjes te helpen die tijdens oorlog en conflicten slachtoffer zijn geworden van seksueel geweld.

De hoogste bieder

Voor de hoogste bieder wordt een droomhuwelijk aangeboden door de beste trouwleveranciers van Nederland, allen bekroon met een Dutch Wedding Award.

De winnaars

De winnaars van de Dutch Wedding Awards 2014 zijn: Atelier NW, Buitenplaats Amerongen, De Bruidshoek, DON FLORITO, Leuktrouwen, Lonneke van Dijk Fashion Hairstylist, SKYFLY.nl, Stalhouderij De Zadelhoff, Studio Damon, Sugarlips Cakes, Unicorn Wedding Cinematography, Weddingdeco.nl, Wedding & Planning.

Bieden op jouw trouwdag & een goed doel?

De datum van het huwelijk vindt op een nader te bepalen datum in 2015 plaats. De beste trouwleveranciers van Nederland zullen alles uit de kast halen om de huwelijksdag onvergetelijk te maken. Het bruidspaar hoeft tijdens deze dag alleen maar te genieten! Bieden op dit veilingitem kan via de site van 3FM Serious Request Bron en geschreven door Dutch Wedding Awards [short_description] => De winnaars van de Dutch Wedding Awards 2014 slaan de handen ineen en bieden een volledig verzorgde huwelijksdag voor 50 personen aan als veilingitem voor 3FM Serious Request. Met dit initiatief hopen de beste trouwleveranciers van Nederland een zo hoog mogelijk bedrag op te halen voor het Rode Kruis, om vrouwen en meisjes te helpen die tijdens oorlog en conflicten slachtoffer zijn geworden van seksueel geweld. [meta_description] => De winnaars van de Dutch Wedding Awards 2014 slaan de handen ineen en bieden een volledig verzorgde huwelijksdag voor 50 personen aan als veilingitem voor 3FM Serious Request. Met dit initiatief hopen de beste trouwleveranciers van Nederland een zo hoog mogelijk bedrag op te halen voor het Rode Kruis, om vrouwen en meisjes te helpen die tijdens oorlog en conflicten slachtoffer zijn geworden van seksueel geweld. [author] => 2 [image] => https://bruiloft.nl/wordpress/wp-content/620px/2015/02/awards.jpg [created] => 2014-12-21 19:39:18 [modified] => 2020-08-26 07:54:17 [status] => publish [type] => post [category] => 1 [canonical] => [noindex] => [featured_image] => Array ( [large] => https://bruiloft.nl/wordpress/wp-content/uploads/2015/02/awards.jpg [medium] => https://bruiloft.nl/wordpress/wp-content/medium/2015/02/awards.jpg [small] => https://bruiloft.nl/wordpress/wp-content/small/2015/02/awards.jpg [150] => https://bruiloft.nl/wordpress/wp-content/150px/2015/02/awards.jpg [265] => https://bruiloft.nl/wordpress/wp-content/265px/2015/02/awards.jpg [434] => https://bruiloft.nl/wordpress/wp-content/434px/2015/02/awards.jpg [620] => https://bruiloft.nl/wordpress/wp-content/620px/2015/02/awards.jpg ) [special_category] => )

Vind hier het laatste trouwnieuws op bruiloft.nl

Het laatste nieuws op Bruiloft.nl. Wil jij ook op de hoogte blijven en weten wat er speelt in de trouwbranche? Dan ben je bij Bruiloft.nl aan het goede adres! Wij hebben altijd het leukste nieuws uit de trouwwereld en weten welke trouwjurken populair zijn. Bruiloft.nl is de leukste site voor het laatste nieuws. Daarnaast kun je je altijd laten inspireren dankzij talloze artikelen onder de rubriek inspiratie.

Of je nu lekker artikelen wil lezen, de laatste modetrends wil bekijken, blogs van trouwprofessionals wil lezen, of op de hoogte wil blijven van het laatste nieuws, op Bruiloft.nl vind je alles wat je zoekt!


Trouwnieuws op bruiloft.nl
Copyright © 2023
Webdesign door Pixel Creation