Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Trouwnieuws op bruiloft.nl

Rehearsal diner!

Een rehearsal diner is een soort pre-wedding diner, meestal gehouden op de avond voor de bruiloft. Traditioneel werd het diner betaald door de ouders van de bruidegom. Tegenwoordig dragen bruid en bruidegom, of hun ouders, deze kosten vaak samen. Ee...

App\Post Object
(
  [id] => 1960
  [slug] => rehearsal-diner
  [title] => Rehearsal diner!
  [content] => 

Een rehearsal diner is een soort pre-wedding diner, meestal gehouden op de avond voor de bruiloft. Traditioneel werd het diner betaald door de ouders van de bruidegom. Tegenwoordig dragen bruid en bruidegom, of hun ouders, deze kosten vaak samen.

Een mooie gelegenheid tot kennismaken

Een rehearsal diner is een echte Noord-Amerikaanse traditie en is in ons land nog niet echt gebruikelijk. Toch wel jammer, want een het oorspronkelijke doel van dit diner is dat de familieleden en vrienden van bruid en bruidegom elkaar al beter leren kennen. Tijdens de grote dag zit je niet helemaal vreemd tegenover elkaar en is het ijs als het ware al een beetje gebroken.

Ruimte om te bedanken

Voor het bruidspaar is een rehaersal diner een mooie gelegenheid om iedereen, die geholpen heeft met de voorbereidingen, te bedanken en om met iedereen persoonlijk even te praten. Iets wat tijdens de bruiloft zelf vaak niet helemaal lukt.

Andersom is dit ook vaak het moment dat familieleden of vrienden een speech kunnen houden en dat liever niet in een grote groep doen. Met een kleine kanttekening dat de speeches wel bescheiden moeten blijven en niet het hele diner in beslag moeten nemen.

Een nieuwe traditie?

Alles bij elkaar is het nog niet zo gek om het rehaersal diner als een nieuwe traditie in te voeren. Het is een mooie gelegenheid om, samen met jullie dierbaren, dit intieme en belangrijke moment zo vlak voor het huwelijk te delen.

Bron: www.bridalguide.com

[short_description] => Een rehearsal diner is een soort pre-wedding diner, meestal gehouden op de avond voor de bruiloft. Traditioneel werd het diner betaald door de ouders van de bruidegom. Tegenwoordig dragen bruid en bruidegom, of hun ouders, deze kosten vaak samen. [meta_description] => Een rehearsal diner is een soort pre-wedding diner, meestal gehouden op de avond voor de bruiloft. Traditioneel werd het diner betaald door de ouders van de bruidegom. Tegenwoordig dragen bruid en bruidegom, of hun ouders, deze kosten vaak samen. [author] => 2 [image] => https://bruiloft.nl/wordpress/wp-content/620px/2013/08/Rehearsal_diner_bruiloft_66.webp [created] => 2023-03-11 09:00:19 [modified] => 2023-03-11 21:02:43 [status] => publish [type] => post [category] => 1 [canonical] => [noindex] => [featured_image] => Array ( [large] => https://bruiloft.nl/wordpress/wp-content/uploads/2013/08/Rehearsal_diner_bruiloft_66.webp [medium] => https://bruiloft.nl/wordpress/wp-content/medium/2013/08/Rehearsal_diner_bruiloft_66.webp [620] => https://bruiloft.nl/wordpress/wp-content/620px/2013/08/Rehearsal_diner_bruiloft_66.webp ) [special_category] => )

Unieke locaties om je bruiloft te vieren

Een bruiloft is een speciale gelegenheid die je niet vaak in je leven meemaakt. Voor sommige verloofden is dit daadwerkelijk een sprookje. Voor deze speciale gelegenheid willen zij dan ook een sprookjesachtig verblijf regelen voor jouw gasten. Overal...

App\Post Object
(
  [id] => 11840
  [slug] => unieke-locaties-om-je-bruiloft-te-vieren
  [title] => Unieke locaties om je bruiloft te vieren
  [content] => 

Een bruiloft is een speciale gelegenheid die je niet vaak in je leven meemaakt. Voor sommige verloofden is dit daadwerkelijk een sprookje. Voor deze speciale gelegenheid willen zij dan ook een sprookjesachtig verblijf regelen voor jouw gasten. Overal in Europa vind je de mooiste paleizen die je nog kunt huren ook.

18e-eeuws paleis Zuid- Frankrijk- Carpentras, Vaucluse

De locatie, in de buurt van Avignon, is prachtig en dat is het landgoed van zeventien hectare waarop dit paleis – geschikt voor 29 mensen- gelegen is ook. Je tennist er en zwemt er in een heerlijk zwembad. Het paleis heeft zestien slaapkamers.

Historisch paleis, Omey, Marne – Frankrijk

Nabij Parijs vind je dit schitterende paleis, met door Le Nôtre ontworpen tuinen en plek voor 32 personen. Binnen zie je barok, kroonluchters en indrukwekkende wanddecoratie. Voor geestelijke ondersteuning bezoek je de privékapel.

Middeleeuws paleis, Bazincourt-sur-Epte, Les Andelys – Frankrijk

Van de buitenkant is dit paleis uit vervolgen tijden, aan de binnenkant is het echter zeer modern. Het paleis beschikt over een verwarmd zwembad en een sauna en kan dus als een heus wellness-paleis omschreven worden. Je kunt er met 24 mensen logeren.

Popart paleis, Callander, Stirling – Schotland

Dit paleis onderscheidt zich met name door de gebruikte kleuren, zoals de omgeving adembenemend is met een onvergetelijk uitzicht over de rivier Ben Ledi. Ontspannen doe je tijdens het vissen op forel en zalm. Ook hier kunnen 24 personen terecht voor een overnachting.

Normandisch paleis met een verleden, Tamerville, Cotentin – Frankrijk

Ooit was dit het decor van de Slag om Cherbourg. Waan je in de schilderkamer even helemaal terug in de tijd, want nooit is er iets aan dit decor veranderd. Sporten kun je er op de tennisbaan en in het zwembad. Er kunnen vijftien mensen terecht op het landgoed van zes hectare.

Paleis Birot - Béguey, Langon – Frankrijk

Over een mooie plek gesproken, zo tussen de bloemen en de wijngaarden. Het is een ideaal paleis als centraal punt voor buitenactiviteiten. Ook een bezoek aan het nabijgelegen Bordeaux ligt om de hoek. Je kunt er met twaalf mensen logeren die af kunnen koelen in het zwembad.

Pentillie paleis, Cornwall- Engeland

Het Pentillie paleis aan de oevers van de rivier Tamar in Cornwall mag er ook zeker zijn. Het landgoed heeft een buitenzwembad. Pentillie biedt plaats aan twintig personen die beschikken over een extra groot bed. Elke slaapkamer heeft een eigen badkamer.

Paleis Lena - Clairac, Marmande – Frankrijk

Wil je wel een paleis maar is het budget beperkter? Kies dan dit paleis dat geschikt is voor vijftien mensen. Hier koel je af in of het zwembad of in de speciale badkamer.


Ga naar trouwlocaties | Kastelen


[short_description] => Een bruiloft is een speciale gelegenheid die je niet vaak in je leven meemaakt. Voor sommige verloofden is dit daadwerkelijk een sprookje. Voor deze speciale gelegenheid willen zij dan ook een sprookjesachtig verblijf regelen voor jouw gasten. Overal in Europa vind je de mooiste paleizen die je nog kunt huren ook. Holidu, dé zoekmachine voor vakantieverhuur, zette ze voor je op een rij en dat voor de meest voordelige prijzen. Holidu doet dit door gebruik te maken van beeldherkenning technologie. [meta_description] => Een bruiloft is een speciale gelegenheid die je niet vaak in je leven meemaakt. Voor sommige verloofden is dit daadwerkelijk een sprookje. Voor deze speciale gelegenheid willen zij dan ook een sprookjesachtig verblijf regelen voor jouw gasten. Overal in Europa vind je de mooiste paleizen die je nog kunt huren ook. Holidu, dé zoekmachine voor vakantieverhuur, zette ze voor je op een rij en dat voor de meest voordelige prijzen. Holidu doet dit door gebruik te maken van beeldherkenning technologie. [author] => 1 [image] => https://bruiloft.nl/wordpress/wp-content/620px/2019/08/trouwlocaties_buitenland_trouwen_997.webp [created] => 2019-08-27 10:46:32 [modified] => 2022-08-24 12:49:08 [status] => publish [type] => post [category] => 1 [canonical] => [noindex] => [featured_image] => Array ( [large] => https://bruiloft.nl/wordpress/wp-content/uploads/2019/08/trouwlocaties_buitenland_trouwen_997.webp [medium] => https://bruiloft.nl/wordpress/wp-content/medium/2019/08/trouwlocaties_buitenland_trouwen_997.webp [620] => https://bruiloft.nl/wordpress/wp-content/620px/2019/08/trouwlocaties_buitenland_trouwen_997.webp ) [special_category] => )

Open Toptrouwlocatie Route: bezoek de Willem Barentsz!

Op zondag is de Willem Barentsz tijdens de Open Toptrouwlocatie Route tussen 11 en 17 uur geheel vrijblijvend te bezoeken in Enkhuizen. Tijdens deze Route georganiseerd door Toptrouwlocaties, is het voor alle bruidsparen mogelijk om een kijkje te nem...

App\Post Object
(
  [id] => 9557
  [slug] => open-toptrouwlocatie-route-bezoek-de-willem-barentsz
  [title] => Open Toptrouwlocatie Route: bezoek de Willem Barentsz!
  [content] => 

Op zondag is de Willem Barentsz tijdens de Open Toptrouwlocatie Route tussen 11 en 17 uur geheel vrijblijvend te bezoeken in Enkhuizen. Tijdens deze Route georganiseerd door Toptrouwlocaties, is het voor alle bruidsparen mogelijk om een kijkje te nemen bij meer dan 250 trouwlocaties in heel Nederland.

Fotocredit: Jarretera / Shutterstock.com

De Open Toptrouwlocatie Route

Tijdens de Open Toptrouwlocatie Route kunnen aanstaande bruidsparen tussen 11 en 17 uur zonder afspraak bij meer dan 250 locaties in heel Nederland een kijkje nemen, met als doel (uiteraard) het vinden van die ene, perfecte trouwlocatie. Van een romantisch landhuis of hip strandpaviljoen tot aan een intiem klooster of een authentiek zeilschip: er zijn ontzettend veel mogelijkheden.

De Willem Barentsz

De prachtige topzeilschoener Willem Barentsz is dankzij haar spierwitte romp, het sfeervolle teakhouten interieur en de vele zitplaatsen aan dek en in de salon, een zeer geschikt trouwschip. Zowel de huwelijksvoltrekking als het trouwfeest kunnen aan boord van het schip plaatsvinden. De majestueuze Willem Barentsz is op 28 juni in de haven van Enkhuizen te bezoeken.

De trouwlocaties van NAUPAR

NAUPAR biedt bruidsparen tevens de mogelijkheid om elkaar op een unieke locatie het ja-woord te geven. Dit kan aan boord van een authentiek zeilschip, een comfortabele salonboot of een stoere sloep. Voor, tijdens of na de plechtigheid kan het bruidspaar samen met de overige aanwezigen richting het IJsselmeer, de Waddenzee of Amsterdam varen.

Bron en fotocredit: Naupar

[short_description] => Op zondag is de Willem Barentsz tijdens de Open Toptrouwlocatie Route tussen 11 en 17 uur geheel vrijblijvend te bezoeken in Enkhuizen. Tijdens deze Route georganiseerd door Toptrouwlocaties, is het voor alle bruidsparen mogelijk om een kijkje te nemen bij meer dan 250 trouwlocaties in heel Nederland. [meta_description] => Op zondag is de Willem Barentsz tijdens de Open Toptrouwlocatie Route tussen 11 en 17 uur geheel vrijblijvend te bezoeken in Enkhuizen. Tijdens deze Route georganiseerd door Toptrouwlocaties, is het voor alle bruidsparen mogelijk om een kijkje te nemen bij meer dan 250 trouwlocaties in heel Nederland. [author] => 2 [image] => https://bruiloft.nl/wordpress/wp-content/620px/2015/06/trouwen_schip.webp [created] => 2015-06-23 10:45:08 [modified] => 2020-08-26 07:49:39 [status] => publish [type] => post [category] => 1 [canonical] => [noindex] => [featured_image] => Array ( [large] => https://bruiloft.nl/wordpress/wp-content/uploads/2015/06/trouwen_schip.webp [medium] => https://bruiloft.nl/wordpress/wp-content/medium/2015/06/trouwen_schip.webp [620] => https://bruiloft.nl/wordpress/wp-content/620px/2015/06/trouwen_schip.webp ) [special_category] => )

Rode trouwjurken van Leijten

De rode trouwjurken van Creations of Leijten zijn vrouwelijk, zwoel, elegant en speels... Kijk voor meer jurken op Creations of Leijten.com en laat je verassen door het grote aanbod diverse trouwjurken in vorm, materiaal en kleur. ...

App\Post Object
(
  [id] => 7443
  [slug] => rode-trouwjurken-van-leijten-2015
  [title] => Rode trouwjurken van Leijten
  [content] => 

De rode trouwjurken van Creations of Leijten zijn vrouwelijk, zwoel, elegant en speels... Kijk voor meer jurken op Creations of Leijten.com en laat je verassen door het grote aanbod diverse trouwjurken in vorm, materiaal en kleur.

[short_description] => De rode trouwjurken van Creations of Leijten zijn vrouwelijk, zwoel, elegant en speels... Kijk voor meer jurken op [meta_description] => De rode trouwjurken van Creations of Leijten zijn vrouwelijk, zwoel, elegant en speels... Kijk voor meer jurken op [author] => 2 [image] => https://bruiloft.nl/wordpress/wp-content/620px/2015/06/rode_trouwjurk.webp [created] => 2015-05-09 11:51:57 [modified] => 2023-08-22 13:25:05 [status] => publish [type] => post [category] => 1 [canonical] => [noindex] => [featured_image] => Array ( [large] => https://bruiloft.nl/wordpress/wp-content/uploads/2015/06/rode_trouwjurk.webp [medium] => https://bruiloft.nl/wordpress/wp-content/medium/2015/06/rode_trouwjurk.webp [620] => https://bruiloft.nl/wordpress/wp-content/620px/2015/06/rode_trouwjurk.webp ) [special_category] => )

Een prinsesje voor Kate en William!

Kate van Engeland is vanochtend op 2 mei om 6 uur opgenomen in het ziekenhuis en om half 9 bevallen van een gezonde dochter! Het prinsesje woog 3,7 kilo bij geboorte. De naam word later bekend gemaakt door William, maar velen denken dat de naam van z...

App\Post Object
(
  [id] => 9325
  [slug] => een-prinsesje-voor-kate-en-william
  [title] => Een prinsesje voor Kate en William!
  [content] => 

Kate van Engeland is vanochtend op 2 mei om 6 uur opgenomen in het ziekenhuis en om half 9 bevallen van een gezonde dochter! Het prinsesje woog 3,7 kilo bij geboorte. De naam word later bekend gemaakt door William, maar velen denken dat de naam van zijn moeder "Diana" erin terug zal komen. De namen Charlotte, Alice, Alexandra of Elizabeth zijn ook een  mogelijkheid. Op 4 mei in de namiddag word haar naam waarschijnlijk bekend gemaakt.

Haar naam...

update: Het prinsesje van Kate Middleton en prins William heeft de namen Charlotte Elizabeth Diana gekregen. Dat maakte het Britse koningshuis vanmiddag op 4 mei bekend.

[short_description] => [meta_description] => [author] => 2 [image] => https://bruiloft.nl/wordpress/wp-content/620px/2015/06/baby_meisje.webp [created] => 2015-05-02 19:53:49 [modified] => 2020-08-26 07:51:22 [status] => publish [type] => post [category] => 1 [canonical] => [noindex] => [featured_image] => Array ( [large] => https://bruiloft.nl/wordpress/wp-content/uploads/2015/06/baby_meisje.webp [medium] => https://bruiloft.nl/wordpress/wp-content/medium/2015/06/baby_meisje.webp [620] => https://bruiloft.nl/wordpress/wp-content/620px/2015/06/baby_meisje.webp ) [special_category] => )

Trouwtarieven in Groesbeek worden goedkoper!

Voor de inwoners van de huidige gemeente Groesbeek wordt het aantrekkelijker om te trouwen na de herindeling met Groesbeek en Millingen. Het wordt veel goedkoper om op een locatie te trouwen buiten het gemeentehuis. In Groesbeek kostte op locatie t...

App\Post Object
(
  [id] => 8301
  [slug] => trouwtarieven-in-groesbeek-worden-goedkoper
  [title] => Trouwtarieven in Groesbeek worden goedkoper!
  [content] => 

Voor de inwoners van de huidige gemeente Groesbeek wordt het aantrekkelijker om te trouwen na de herindeling met Groesbeek en Millingen. Het wordt veel goedkoper om op een locatie te trouwen buiten het gemeentehuis. In Groesbeek kostte op locatie trouwen tot voor kort € 428,00 euro extra. De extra leges kost nu slechts € 163,00 euro. De basis trouw tarieven voor 2015 van maandag t/m donderdag zijn € 281,50 en vrijdag € 314,00 Op zaterdag zal het € 451,00 kosten en op zon en feestdagen € 781,00. Wij wensen jou veel trouw plezier in Groesbeek toe!

Bron: gemeente Groesbeek.

[short_description] => [meta_description] => [author] => 2 [image] => https://bruiloft.nl/wordpress/wp-content/620px/2015/02/groesbeek_trouwtarieven.webp [created] => 2015-02-01 09:31:11 [modified] => 2020-08-26 07:53:33 [status] => publish [type] => post [category] => 1 [canonical] => [noindex] => [featured_image] => Array ( [large] => https://bruiloft.nl/wordpress/wp-content/uploads/2015/02/groesbeek_trouwtarieven.webp [medium] => https://bruiloft.nl/wordpress/wp-content/medium/2015/02/groesbeek_trouwtarieven.webp [620] => https://bruiloft.nl/wordpress/wp-content/620px/2015/02/groesbeek_trouwtarieven.webp ) [special_category] => )

Veilingitem winnaars Dutch Wedding Awards 2014 levert € 15.100 op voor 3FM Serious Request

De winnaars van de Dutch Wedding Awards 2014 sloegen de handen ineen voor 3FM Serious Request. Een volledig verzorgde huwelijksdag voor 50 personen werd aangeboden als veilingitem voor Serious Request en heeft € 15.100,- opgeleverd voor het Rode Kr...

App\Post Object
(
  [id] => 8290
  [slug] => veilingitem-winnaars-dutch-wedding-awards-2014-levert-e-15-100-op-voor-3fm-serious-request
  [title] => Veilingitem winnaars Dutch Wedding Awards 2014 levert € 15.100 op voor 3FM Serious Request
  [content] => 

De winnaars van de Dutch Wedding Awards 2014 sloegen de handen ineen voor 3FM Serious Request. Een volledig verzorgde huwelijksdag voor 50 personen werd aangeboden als veilingitem voor Serious Request en heeft € 15.100,- opgeleverd voor het Rode Kruis.

Aan de hoogste bieder, het aanstaande bruidspaar Laura en Elian, wordt een droomhuwelijk aangeboden door de beste trouwleveranciers van Nederland, allen bekroond met een Dutch Wedding Award.

De trouwleveranciers

Atelier NW, Buitenplaats Amerongen, De Bruidshoek, DON FLORITO, Leuktrouwen, Lonneke van Dijk Fashion Hairstylist, SKYFLY.nl, Stalhouderij De Zadelhoff, Studio Damon, Sugarlips Cakes, Unicorn Wedding Cinematography, Weddingdeco.nl en Wedding & Planning zullen alles uit de kast halen om deze huwelijksdag onvergetelijk te maken. Het bruidspaar hoeft tijdens deze dag alleen maar te genieten!

Dutch Wedding Awards

Het kloppend hart van elke bruiloft zijn de leveranciers. De Dutch Wedding Awards is een initiatief van de Nederlandse TrouwBranche Organisatie en belonen de leveranciers uit de trouwbranche die zich met hart en ziel inzetten voor bruidsparen en hun gasten. In 2014 werden de Dutch Wedding Awards uitgereikt in 13 verschillende categorieën.

3FM Serious Request

Serious Request is een jaarlijks initiatief van 3FM om geld op te halen voor een stille ramp. Dit jaar steunen zij het Rode Kruis om vrouwen en meisjes te helpen die tijdens oorlog en conflicten slachtoffer zijn geworden van seksueel geweld.

Bron : Dutch wedding Awards & La Luz Fotografie

[short_description] => [meta_description] => [author] => 2 [image] => https://bruiloft.nl/wordpress/wp-content/620px/2015/02/radio.webp [created] => 2014-12-29 21:17:10 [modified] => 2020-08-26 07:53:53 [status] => publish [type] => post [category] => 1 [canonical] => [noindex] => [featured_image] => Array ( [large] => https://bruiloft.nl/wordpress/wp-content/uploads/2015/02/radio.webp [medium] => https://bruiloft.nl/wordpress/wp-content/medium/2015/02/radio.webp [620] => https://bruiloft.nl/wordpress/wp-content/620px/2015/02/radio.webp ) [special_category] => )

Winnaars van de Dutch Wedding Awards 2014 bieden complete huwelijksdag voor Serious Request aan!

De winnaars van de Dutch Wedding Awards 2014 slaan de handen ineen en bieden een volledig verzorgde huwelijksdag voor 50 personen aan als veilingitem voor 3FM Serious Request. Met dit initiatief hopen de beste trouwleveranciers van Nederland een zo h...

App\Post Object
(
  [id] => 8266
  [slug] => 8266
  [title] => Winnaars van de Dutch Wedding Awards 2014 bieden complete huwelijksdag voor Serious Request aan!
  [content] => 

De winnaars van de Dutch Wedding Awards 2014 slaan de handen ineen en bieden een volledig verzorgde huwelijksdag voor 50 personen aan als veilingitem voor 3FM Serious Request. Met dit initiatief hopen de beste trouwleveranciers van Nederland een zo hoog mogelijk bedrag op te halen voor het Rode Kruis, om vrouwen en meisjes te helpen die tijdens oorlog en conflicten slachtoffer zijn geworden van seksueel geweld.

De hoogste bieder

Voor de hoogste bieder wordt een droomhuwelijk aangeboden door de beste trouwleveranciers van Nederland, allen bekroon met een Dutch Wedding Award.

De winnaars

De winnaars van de Dutch Wedding Awards 2014 zijn: Atelier NW, Buitenplaats Amerongen, De Bruidshoek, DON FLORITO, Leuktrouwen, Lonneke van Dijk Fashion Hairstylist, SKYFLY.nl, Stalhouderij De Zadelhoff, Studio Damon, Sugarlips Cakes, Unicorn Wedding Cinematography, Weddingdeco.nl, Wedding & Planning.

Bieden op jouw trouwdag & een goed doel?

De datum van het huwelijk vindt op een nader te bepalen datum in 2015 plaats. De beste trouwleveranciers van Nederland zullen alles uit de kast halen om de huwelijksdag onvergetelijk te maken. Het bruidspaar hoeft tijdens deze dag alleen maar te genieten! Bieden op dit veilingitem kan via de site van 3FM Serious Request

Bron en geschreven door Dutch Wedding Awards

[short_description] => De winnaars van de Dutch Wedding Awards 2014 slaan de handen ineen en bieden een volledig verzorgde huwelijksdag voor 50 personen aan als veilingitem voor 3FM Serious Request. Met dit initiatief hopen de beste trouwleveranciers van Nederland een zo hoog mogelijk bedrag op te halen voor het Rode Kruis, om vrouwen en meisjes te helpen die tijdens oorlog en conflicten slachtoffer zijn geworden van seksueel geweld. [meta_description] => De winnaars van de Dutch Wedding Awards 2014 slaan de handen ineen en bieden een volledig verzorgde huwelijksdag voor 50 personen aan als veilingitem voor 3FM Serious Request. Met dit initiatief hopen de beste trouwleveranciers van Nederland een zo hoog mogelijk bedrag op te halen voor het Rode Kruis, om vrouwen en meisjes te helpen die tijdens oorlog en conflicten slachtoffer zijn geworden van seksueel geweld. [author] => 2 [image] => https://bruiloft.nl/wordpress/wp-content/620px/2015/02/awards.webp [created] => 2014-12-21 19:39:18 [modified] => 2020-08-26 07:54:17 [status] => publish [type] => post [category] => 1 [canonical] => [noindex] => [featured_image] => Array ( [large] => https://bruiloft.nl/wordpress/wp-content/uploads/2015/02/awards.webp [medium] => https://bruiloft.nl/wordpress/wp-content/medium/2015/02/awards.webp [620] => https://bruiloft.nl/wordpress/wp-content/620px/2015/02/awards.webp ) [special_category] => )

Rood is de kleur van de liefde maar wit...

Rood is de kleur van de liefde maar een witte bruidsjurk maakt van ieder huwelijk een sprookje waarin je mag geloven. Kies accessoires die je persoonlijkheid onderstrepen en, toch handig, die je ook na de grote dag nog kunt gebruiken. Zoals een stoer...

App\Post Object
(
  [id] => 8141
  [slug] => rood-is-de-kleur-van-de-liefde-maar-wit
  [title] => Rood is de kleur van de liefde maar wit...
  [content] => 

Rood is de kleur van de liefde maar een witte bruidsjurk maakt van ieder huwelijk een sprookje waarin je mag geloven. Kies accessoires die je persoonlijkheid onderstrepen en, toch handig, die je ook na de grote dag nog kunt gebruiken. Zoals een stoere armband, romantische horloge's de multifunctionele schoen van s.Oliver Shoes... En voor wie de jurk al voldoende is, dit lieve kommetje mag de bruid iedere dag kussen.

Gina Nina

De handgemaakte Gina Nina armbanden geven je iedere dag het Dolce Vita gevoel. De basis is Italiaans designerleer met daarop een mix van glaskralen, halfedelstenen, zijde, kant en altijd een hartje van leer.

Label32

Lief, grappig, grumpy; het servies van Label32 kent vele gezichten. Dit kommetje maakt de wittebroodsweken extra liefdevol.

Elite Models Fashion Watches

Tijd om de vlinders in je buik gewoon te laten zien!

s.Oliver Shoes

Ook al heb je de jurk nog niet gekozen, deze elegante pump van s.Oliver Shoes past er zeker bij. Vrouwelijk van vorm en verfijnd qua kleur.

Bron: PR Matters Newsroom

[short_description] => Rood is de kleur van de liefde maar een witte bruidsjurk maakt van ieder huwelijk een sprookje waarin je mag geloven. Kies accessoires die je persoonlijkheid onderstrepen en, toch handig, die je ook na de grote dag nog kunt gebruiken. Zoals een stoere armband, romantische horloge's de multifunctionele schoen van s.Oliver Shoes... En voor wie de jurk al voldoende is, dit lieve kommetje mag de bruid iedere dag kussen. [meta_description] => Rood is de kleur van de liefde maar een witte bruidsjurk maakt van ieder huwelijk een sprookje waarin je mag geloven. Kies accessoires die je persoonlijkheid onderstrepen en, toch handig, die je ook na de grote dag nog kunt gebruiken. Zoals een stoere armband, romantische horloge's de multifunctionele schoen van s.Oliver Shoes... En voor wie de jurk al voldoende is, dit lieve kommetje mag de bruid iedere dag kussen. [author] => 2 [image] => https://bruiloft.nl/wordpress/wp-content/620px/2014/12/decoratie_bruiloft_tafel_dinner.webp [created] => 2014-12-03 09:37:16 [modified] => 2020-08-26 08:02:52 [status] => publish [type] => post [category] => 1 [canonical] => [noindex] => [featured_image] => Array ( [large] => https://bruiloft.nl/wordpress/wp-content/uploads/2014/12/decoratie_bruiloft_tafel_dinner.webp [medium] => https://bruiloft.nl/wordpress/wp-content/medium/2014/12/decoratie_bruiloft_tafel_dinner.webp [620] => https://bruiloft.nl/wordpress/wp-content/620px/2014/12/decoratie_bruiloft_tafel_dinner.webp ) [special_category] => )

Vind hier het laatste trouwnieuws op bruiloft.nl

Het laatste nieuws op Bruiloft.nl. Wil jij ook op de hoogte blijven en weten wat er speelt in de trouwbranche? Dan ben je bij Bruiloft.nl aan het goede adres! Wij hebben altijd het leukste nieuws uit de trouwwereld en weten welke trouwjurken populair zijn. Bruiloft.nl is de leukste site voor het laatste nieuws. Daarnaast kun je je altijd laten inspireren dankzij talloze artikelen onder de rubriek inspiratie.

Of je nu lekker artikelen wil lezen, de laatste modetrends wil bekijken, blogs van trouwprofessionals wil lezen, of op de hoogte wil blijven van het laatste nieuws, op Bruiloft.nl vind je alles wat je zoekt!


Trouwnieuws op bruiloft.nl
Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation