Kasteel Hernen Uw huwelijksdag moet een dag zijn om nooit te vergeten

5 (1 beoordeling)
Beoordeling plaatsen
Vraag informatie aan
Dorpsstraat 40
6616 AH Hernen

Kasteel Hernen

Het authentieke middeleeuwse Kasteel Hernen is door de gemeente Wijchen aangewezen, als officiële trouwlocatie.

De ceremonie kan in één van twee de ridderzalen worden voltrokken of bij mooi weer kan dit op de romantische intieme binnenplaats.

U kunt uiteraard bij ons ook terecht voor uw hele trouwdag. Na de officiële ceremonie is er de gelegenheid om samen te proosten en een bruidstaart aan te snijden, gevolgd door een heerlijk diner met uw naaste familie en beste vrienden waarna een DJ of band in een van onze ruimtes klaar zal staan om de feestavond bruisend in te luiden. Dit alles is naar eigen wens in te vullen, in principe is het kasteel niet ingericht, maar wij werken nauw samen met andere partijen om het kasteel aan te kleden naar uw eigen smaak en wensen.

Wij streven ernaar om u een onvergetelijke dag te bezorgen en dat u zich bij ons, met uw gezelschap, volledig thuis voelt.  Om elkaar beter te leren kennen kunt u een afspraak maken met één van onze medewerkers op het kasteel, zodat u meteen de locatie kunt bekijken.

Kasteel Hernen is een toplocatie voor het begin van een fantastisch huwelijk.

Fotoreportage

Kasteel Hernen ligt in een prachtige landelijke omgeving met mooie doorkijkjes op het omgrachte kasteel. Het maken van een fotoreportage is mogelijk in en rondom het kasteel, u kunt hiervoor een afspraak maken.

Bereikbaarheid

Kasteel Hernen is zeer centraal gelegen in de gemeente Wijchen vlakbij de A50 en binnen het halfuur rijtijd gelegen van Nijmegen, Arnhem en ’s-Hertogenbosch.

Bekijk website
+0 Afbeeldingen

Vraag informatie aan

Beoordelingen


1 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Petra

Op 19 jun 2018

Een werkelijk schitterende locatie om te trouwen. Geweldige beheerders die meedenken en meehelpen. Wij hadden een topdag!

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2021
Webdesign door Pixel Creation