Circles Trouwringen

Circles trouwringen is al sinds 1997 een begrip in Nederland. Als eerste trouwringen speciaalzaak in Nederland gestart, bekend geworden van de vingerafdruk in de ring.

De hartslag in de trouwring met Insignety

Insignety maakt het mogelijk om de hartslag van jullie in de ring te verwerken, dit kan aan de buiten en aan de binnenzijde. Bij de dame is het mogelijk om de lijn van de hartslag te vullen met diamanten. Eventueel aangevuld met de namen of de trouwdatum. Uiteraard alles leverbaar in de verschillende kleuren goud zoals rood-, rosé-, geel- en witgoud.


Bij ons is het mogelijk om in een gezellige ongedwongen sfeer de trouwringen uit te zoeken. Wij staan jullie met raad en daad terzijde om de winkel pas te verlaten als die voor jullie unieke ring gevonden is. Circles is als eerste bedrijf in Nederland gestart met een trouwringen configurator, een programma waar je zelf de ringen mee kunt samenstellen. Het ontwerpen kan je thuis doen maar ook bij ons in de winkel, er staan hier  Appel pc’s voor een mooi grafisch effect.

Hiernaast is het ook mogelijk om een keuze te maken uit de vele collecties die wij hebben staan, zoals bijvoorbeeld: Gerstner, Mokume Gane, Sickinger, Edeldesign, EGF, Acredo, Hollands Glorie etc etc.

Trouwringen uitzoeken moet een beleving zijn, dat jullie terug kijken met een gevoel van heimwee naar die gezellige uurtjes bij Circles.

Dus zoeken jullie aparte  trouwringen met een top kwaliteit kom dan eens langs op het Veerplein in Zwijndrecht. Het kan tijdens onze openings tijden maar ook op afspraak wanneer het jullie het beste uitkomt.

Tot ziens,
Herma en Wilfried de Nobel.


Rubriek(en)
Adres Veerplein 14
3331 LE Zwijndrecht
Telefoon Tel: 078-6200966
Bezoek de website