Kasteel Rosendael

Zeg "JA, ik wil" trouwen op kasteel Rosendael

Op Kasteel en Park Rosendael in Rozendaal trouwt u in een huiselijke en besloten intieme sfeer!

Landgoed Rosendael

Kasteel Rosendael, gelegen in de bosrijke omgeving ten noorden van Arnhem in het plaatsje Rozendaal, behoort tot de mooiste historische landhuizen in Nederland. Het begon zijn geschiedenis eeuwen geleden als residentie van de graven en hertogen van Gelre. Rosendael is al vele jaren één van de mooiste locaties om te trouwen. Het landgoed is vanuit alle windstreken goed bereikbaar en beschikt over voldoende parkeergelegenheid. De entourage van de gehele locatie zal zeer zeker zorgen voor een onnavolgbare indruk. Een belangrijke reden dat men voor Rosendael kiest is dat men de gehele dag op landgoed Rosendael kan doorbrengen.

Huwelijksvoltrekking

Trouwen in het kasteel is mogelijk van dinsdag tot en met zaterdag tussen 10.00 en 17.00 uur (maandagen en overige tijdstippen op aanvraag). De huwelijksvoltrekking op kasteel Rosendael vindt plaats in de Groene kamer. Deze trouwzaal is gesitueerd in de Noordvleugel van kasteel Rosendael en biedt 28 zitplaatsen en circa 22 staanplaatsen.

Voor kleine gezelschappen is de Rode kamer een zeer geschikte trouwzaal. Deze prachtige salon is tevens gesitueerd in de Noordvleugel en is uitsluitend geschikt voor kleine gezelschappen tot circa 10 personen. Op kasteel Rosendael trouwt u in een huiselijke en besloten intieme sfeer! Vanuit beide trouwzalen heeft u uitzicht op het prachtige landschapspark.

Fotoreportage

Het maken van een fotoreportage is mogelijk in het schitterende landschapspark van dinsdag tot en met zondag tussen 11.00 en 16.00 uur.

Taart & toost, receptie, diner of feestavond

Indien u voornemens bent om naast de huwelijksvoltrekking van de andere faciliteiten op het landgoed gebruik te maken; wat wij u zeker op deze prachtige locatie kunnen aanbevelen, neemt u dan gerust contact met ons op.

Op de aangrenzende romantische veranda van het kasteel (of in de Rode Kamer) kan de bruidstaart worden aangesneden en een champagne toost worden uitgebracht.

Een feestelijke ontvangst in de vorm van receptie, diner of feestavond is voor kleine gezelschappen mogelijk in het kasteel en voor de grotere gezelschappen kunnen wij de prachtige Oranjerie van harte aanbevelen. In het kasteel kunnen jaarrond festiviteiten plaatsvinden. De Oranjerie is daarentegen uitsluitend beschikbaar van medio mei tot en met medio oktober. Van uitgeserveerd diner tot een heerlijk buffet, van een klein hapje tot een tapasbuffet. Op culinair gebied is van alles mogelijk. Wij werken samen met een vaste huiscateraar.

Persoonlijk gesprek & locatiebezichtiging

In een persoonlijk gesprek, op afspraak, zullen wij graag nader ingaan op de details omtrent uw huwelijksdag. Aan de hand hiervan sturen wij u een vrijblijvende offerte.

Download de brochure

Adres Rosendael 1
6891 DA Rozendaal
Telefoon Tel: 026-3644645
Bezoek de website