Welke.nl
Bruidskinderen

Ontroerend en onmisbaar

Het verhaal vertelt dat heel vroeger bruidskinderen, samen met de bruidsmeisjes en bruidsjonkers, degenen waren die de boze geesten rondom het bruidspaar moesten verdrijven.

lees verder

Bruidskinderen

Laat je inspireren

De keuze uit bruidsmeisjes jurken

In de wereld van bruiloften is de keuze altijd reuze. Bruiloften blijven altijd hot en populair, het is een bezegeling van de liefde en afgezien van het feit dat het best een paar centen kost is zowel de voorbereiding als het feest zelf een waar genot om mee te mogen maken. Of je nu ringen, schoenen, bruidsmeisjes jurken of hoedjes uitzoekt; de keuze is altijd enorm. En bruidsmeisjes jurken uitzoeken is naast het uitzoeken van je eigen jurk

De strijd der bruidsmeiden jurken

De bruiden in sommige Amerikaanse tv-programma’s kunnen er een flinke strijd van maken: de bruidsmeiden jurken. Ze mogen niet te mooi zijn, want dan zou de bruid nog wel eens kunnen verbleken bij de bruidsmeiden jurken in plaats van andersom… Onzin natuurlijk! Jullie bruiloft moet perfect zijn en dan helpt het niet als er een stel bruidsmeiden jurken rondlopen die niet mooi zijn. Kijk hieronder voor inspiratie!

Kinderbruidskleding voor jongens

Er is heel veel super schattige kinderbruidskleding te vinden voor de meisjes. Ik heb zoveel leuks gezien voor de kleine meisjes dat ik wel tien keer mag trouwen voordat ik alle leuke jurkjes een keer heb gebruikt! Maar hoe zit het met de jongens op de bruiloft? Welke kinderbruidskleding bestaat er voor hun? Na een korte zoektocht blijkt – gelukkig – dat er ook super veel stoere, mooie, strakke en nonchalante en bovenal schattige kinderbruidskleding voor jongens bestaat. Enjoy!

Roze kan altijd!

Entertainment voor de kids

Zijn er meerdere kinderen en heb je voldoende budget? Overweeg dan speciaal entertainment voor de kids! | Lees meer…

Bruidskinderen, wat dragen zij?

Bruidskinderen op je bruiloft. Verterende minimensjes die er op hun mooist uitzien tijdens jullie grote dag. Wat dragen zij vooral?|Lees meer …

Aan het laden...

Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation