Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Blaque Couture Het adres voor de verhuur, verkoop en het op maat maken van bruids, gala en cocktailjurken.

13 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Blaque Couture Vraag informatie aan
Mevr. Ghita Oosterman
Oudeweg 147
2031CC Haarlem

Blaque is hèt adres voor de verhuur, verkoop en het op maat maken van bruids,gala- en cocktailjurken, bridesmaids dresses, haute couture en elegante mantelpakjes voor de (schoonmoeder) van de bruid.

Vele bruiden hebben hun mooiste dag beleefd in een gehuurde of een op maat gemaakte bruidsjurk bij Blaque.

Nieuw zijn de bruidsmeisjesjurken en bruidsjonkerspakken met bijpassende accessoires. Deze zijn zowel te koop als te huur. Blaque werkt nauw samen met een hoedenmaakster, zodat iedere hoed of fascinator naar uw smaak gemaakt kan worden, of u kiest iets uit ons assortiment wat te koop of te huur is.

Wij hebben jurken in alle maten, van maat 34 tot de maat die bij u past.

Vraag informatie aan

Beoordelingen


13 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Kim

Op 19 sep 2023

Ik heb last minute nog een prachtige jurk gevonden. Ik ben goed geholpen. De eigenaresse was super behulpzaam en deskundig. Ze luisterde goed naar mijn wensen. In de toekomst zal ik vaker terug komen. Er is namelijk genoeg aanbod in jurken.

Gerard

Op 19 sep 2023

If you are looking for a dress to buy or rent for a wedding, party, exlusive event etc make sure to visit here. Great selection and a owner that knows what is important and understands quikly what you are looking for. Also bespoke dresses shoes, purses and headware.

Michiel

Op 19 sep 2023

Githa heeft voor onze trouwjurk voortreffelijk werk geleverd. Ze nam alle tijd, dacht mee, kwam met goede suggesties en ook de afwerking was prima. Wij zijn zeer tevreden! Waarom kopen? Huren bij Githa is perfect!

Trudy

Op 12 sep 2022

Wat een lieve gastvrouw, super mooie bruidsjurken prima service alles kan en alles mag, en wat het belangrijkste is we zijn geslaagd voor een hele Mooie Bruidsjurk!!

Michelle

Op 12 sep 2022

The best gala cocktail couture in The Netherlands!

Kees van Veen

Op 12 sep 2022

The service is perfect. The lady has eye for detail and that makes the difference between good or a very good result. I can recommend this company very much!

Kim

Op 25 aug 2021

Ik heb last minute een fantastische jurk kunnen scoren. Voor in de toekomst ga ik vaker terug komen, want wat hangen er prachtige jurken bij Blaque couture en niet te vergeten wat een geweldige service.

Anne

Op 27 aug 2020

Op het laatste moment ongelofelijk mooie jurk met schoenen en tas kunnen huren voor een onvergetelijke avond. Toppers!

Birgit

Op 27 aug 2020

Githa heeft een snoepwinkel met de meest prachtige jurken! Mijn baljurk oogstte veel lof op het bal in Wenen afgelopen donderdagavond. If you need to dress to impress Blaque is your place to be!

Carola

Op 26 aug 2019

Goede service, flexibel met huurdagen, leuke extra opties zoals tasje en sjaal, super mooie jurken! Het was een feestje om ze te passen en er een te huren. Bedankt!

Jacqueline

Op 06 sep 2018

Super service, alles kan, alles op maat, huren, kopen, schoenen in de juiste kleur, niets is te gek. Zeer goed geslaagd!

Mascha

Op 23 aug 2018

Fantastische zaak; vriendelijk, aandacht, superservice!!

Coco

Op 14 jun 2018

Super lieve vrouw! Snelle service en prachtige jurken!!

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation