d-eYe Photography WEDDINGS ...ik ben er dol op !

2 beoordelingen Beoordeling plaatsen
d-eYe Photography Vraag informatie aan
Hoofdweg 77
7371 AG Loenen/Landelijk

Yeahhh jullie gaan trouwen, wat super leuk!

Heerlijk weg zwijmelen op de bank, dagdromen over de grote dag, internet afstruinen voor inspiratie. Alleen de voorbereidingen zijn al leuk. Maar er moeten natuurlijk ook keuzes gemaakt worden en zo ook het vinden van een goede fotograaf. Houden jullie van ongedwongen foto’s. Foto’s die jullie verhaal vertellen, waarbij je volledig jezelf kan zijn in een ongedwongen en relaxte sfeer, zonder te veel geposeerde foto’s? Dan ben ik misschien wel diegene die jullie zoeken. 

Just the way you are!

Hi, ik ben Daniëlla, een enthousiaste, creatieve & dynamische fotograaf . Ik werk al meer dan 20 jaar als fotografe en ik heb van mijn passie mijn werk gemaakt. Ik hou niet altijd van die standaard plaatjes, het moet uniek en ongedwongen zijn en vooral jullie verhaal vertellen. Ik wil jullie fotograferen zoals jullie zijn, jullie lach, hoe jullie elkaar stiekem een beetje plagen, maar vooral zoals jullie "echt" met elkaar zijn. Dat alles in een ongedwongen en relaxte sfeer. Een verhaal vertellen hoe de dag echt is, de sfeer , de mensen om jullie heen... Foto’s die een gevoel geven als je er naar kijkt, bij jullie passen en geen kopie zijn van een andere bruiloft. 

Daarom vind ik het ook heel belangrijk om van te voren goed naar jullie wensen te luisteren en jullie te leren kennen zodat ik op de dag zelf de mooiste beelden kan schieten die bij jullie passen en jullie prachtige dag weergeeft. Ik registreer alle mooie momenten, de details, de emoties, jullie dierbare vrienden en familie om jullie heen en daarbij probeer ik zo onopvallend mogelijk aanwezig te zijn zodat jullie helemaal jezelf kunnen zijn.
 Het enige moment waarin ik jullie een beetje probeer te sturen zal tijdens de fotosessie zijn. Dan nog probeer ik het op een ontspannen en natuurlijke manier weer te geven, waarbij de liefde en het plezier er van af mag spatten tussen jullie twee.

Kom gewoon een keer gezellig langs!

Dan drinken we gezellig een kop koffie (of wat anders) en kunnen we elkaar een beetje leren kennen. Uiteraard geheel vrijblijvend. Ik kan jullie uitleggen hoe ik werk en wat de mogelijkheden allemaal zijn. Tevens kunnen jullie een kijkje nemen in mijn demo-albums en kunnen we samen brainstormen over jullie mooie dag, reportage en wensen...

Ik zou het erg leuk vinden om jullie te ontmoeten (maak wel even een afspraak van te voren)

Lieve groetjes Daniella

Vraag informatie aan

Beoordelingen


2 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Daphne

Op 12 nov 2018

Daniella heeft onze trouwdag op 6 juni 2018 fantastisch vast gelegd. Alle mooie/emotionele momenten weet ze op een subtiele en geweldig mooie manier vast te leggen. In de voorbereiding was meteen duidelijk dat Daniella bij onze dag mocht zijn. Zo rustig maar enorm passievol als ze over haar werk praat was voor ons een heel duidelijk teken dat dit een "match" zou zijn. Waar we bang voor waren, dat we "last" zouden hebben van een fotograaf die telkens foto's maakt/dicht bij je staat, heb ik Daniella (en haar stagiaire) voor mijn gevoel bijna niet gezien. Echt super fijn dat jullie ook in de kerk heel mooi op de achtergrond bleven, maar wel super gave foto's hebben kunnen maken. Na de bruiloft super snel al het fotoalbum (in vorm van een film) in ons bezit. Waarbij wel zelf foto's konden aanpassen wanneer we dat wilden. Super fijn! Iedereen is onder de indruk als ze de foto's zien en al helemaal het album. Echt een super mooie herinnering. Nogmaals ontzettend bedankt Daniella! Bij een volgend feestje of bijzondere gelegenheid weet ik wel welke fotograaf ik vraag.

Merel

Op 02 jul 2018

Afgelopen 20 april heeft Daniella samen met haar collega onze trouwdag vastgelegd. Wat een keuzes tussen al die fotografen maar wat zijn we blij dat we Daniella gekozen hebben! Erg fijn contact vooraf, soepele kennismaking voor, tussen en nadertijd niks geen gepush maar alles fijn in overleg. We hebben tijdens onze dag veel complimenten over haar gehad omdat ze juist 'niet opviel'. Hoe gek dat misschien ook klinkt . Toen ze vertelde einde avond dat ze naar huis ging merkte ik pas dat ze er weer was! Totaal onopgemerkt heeft de ze meest spontane en voor ons speciale foto's vastgelegd. Bij twijfel, gewoon doen, ze is het waard! Liefs Rahman & Merel

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2022
Webdesign door Pixel Creation