Bruidsmode Jolanda

(3)

Beoordeel

Je mooiste dag begint hier

Je bruiloft is een van de belangrijkste gebeurtenissen in je leven. Daarom wil je juist super-mooi zijn, je bijzonder en speciaal voelen, maar dit hoeft niet duur te zijn. Bij ons vind je al jurken vanaf € 199,00.

Bruidsmode Jolanda  is een kleinschalige speciaalzaak in het vervaardigen van bruidsmode en gelegenheidskleding. Naast merken als onder andere Romantica, Bridal Star, Morilee, Weise, Kleemeier, Lilly  ea. 

Ook is er de mogelijkheid een eigen ontwerp te creëren. De aanstaande bruid heeft de keuze uit een breed assortiment van vele verschillende materialen en accessoires. Door de ervaren coupeuse en de grote aandacht voor detail zorgen wij voor exclusieve bruidsmode van hoge kwaliteit, perfect passend bij de bruid.

Kijk maar eens op onze site om een indruk te krijgen. www.bruidsmodejolanda.nl

Voor de familieleden kunnen we tevens een prachtige creatie ontwerpen. Dit kan voor zowel dames als heren maar zeker ook de bruidskinderen.

Dit alles in een goede prijs kwaliteit verhouding.

0347-352491

06- 13851233

Adres: Dorpsstraat 3 4124 AL Hagestein

Vraag informatie aan

Verstuur jouw aanvraag
5

3 reviews

Prijs | Kwaliteit:

Professionaliteit:

Klantvriendelijkheid:

Aanbeveling:

Schrijf hier jouw review

Bevestig jouw review via e-mail. (Jouw e-mailadres wordt niet getoond)

Ja, ik accepteer deze voorwaarden

Prijs | Kwaliteit:

Professionaliteit:

Klantvriendelijkheid:

Aanbeveling:

Toelichting:

eva

5

op 05-07-2018

in een woord SUPER. een aanrader voor iedereen

Samantha

5

op 18-06-2018

Ik heb net mijn jurk opgehaald en ben er super blij mee. Iedere aanpassing die ik wilde is perfect uit gevoerd. ik raad iedere bruid aan om hier haar jurk te halen.

Patricia

5

op 14-06-2018

Jolanda is een hele vriendelijke vrouw die echt de tijd voor je neemt en je mag veel passen en ze heeft er goede slag in. Ze ziet goed in wat bij je past. Daarnaast was het super dat zelfs mijn schoonzus en nichtje ook ff een trouwjurk mochten passen.(betekend trouwens niet dat iedereen dat moet gaan verlangen. Haha.�) Het was echt superleuk. En niet te vergeten. De trouwjurken zijn goed betaalbaar en mooi.

Dorpsstraat 3

4124 AL Hagestein

0347-352491

06- 13851233