Zeeuws Lief Ongedwongen, spontane fotografie op je bruiloft

Zeeuws Lief Zeeuws Lief
5 5 2 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Zeeuws Lief Vraag informatie aan
Seisplein 5
4331 NP Middelburg

BRUILOFT REPORTAGE

Jullie bruiloft; een prachtige dag! Het vastleggen van een bruiloft zie ik iedere keer weer als een grote eer. 

Aan alle details op jullie bruiloft is gedacht, jullie willen een te gekke dag beleven samen met jullie liefste vrienden en familie en daarbij hoort natuurlijk een mooie reportage! Op jullie bruiloft hoef je niet na te denken over de foto's, dat doe ik. Al jullie wensen duidelijk besproken en een loveshoot vooraf. Jullie zijn er klaar voor en ik ook!

Ik fotografeer bruiloften voornamelijk binnen Zeeland. Mijn studio is gevestigd in Middelburg en daar ontvang ik de aanstaande bruidsparen altijd graag voor een kennismaking. 

​Laat je bruiloft professioneel vastleggen door een ervaren fotograaf. Ik ben zo lang aanwezig als jullie willen en fotografeer momenten zonder opvallend aanwezig te zijn. Geniet nog lang na van jullie mooie dag met een professioneel album en ontvang alle bestanden gewoon digitaal! Geen gedoe, gewoon mooie foto's.

Vraag informatie aan

Beoordelingen


2 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Jolijn

Op 19 sep 2018

Super fotografe. Haast onzichtbaar aanwezig, met een prachtig resultaat! chapeau

Roza

Op 22 jun 2018

Onze kennismakingsgesprek was heel gezellig en heel duidelijk. Er is namelijk heel veel mogelijk bij Andrea! Wij gaan volgend jaar trouwen en daar wilde ze graag de foto's van maken. Ze maakt ook gelijk onze trouwkaarten. Ideaal want dan is er gelijk weer wat van ons lijstje afgevinkt! Na de loveshoot zijn we super enthousiast geworden en kijken we nu al uit naar de foto's op onze bruiloft volgend jaar. Het is allemaal lekker ongedwongen en heel gezellig met Andrea!!

Schrijf hier jouw beoordeling

Vraag informatie aan

Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation