Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Enjoy-Cakes Ja, ik wil.... (nog een stukje)

5 (2 beoordelingen)
Beoordeling plaatsen
Vraag informatie aan
Mevr. Joyce Smaling
Voorstraat 45
3201 BA Spijkenisse

Ja ik wil.... (nog een stukje)

Op de allermooiste dag van jullie leven kloppen zelfs de kleinste details. Enjoy-cakes ontwerpt bruidstaarten waar bruidsparen van dromen. Bruidstaarten om bij weg te smelten. Uniek, persoonlijk en – niet onbelangrijk - wáánzinnig lekker.

Een bruidstaart... precies zoals jullie het willen

Of het nu gaat om een klassiek of modern ontwerp? Met suikerdecoratie of echte bloemen? Voor 10 man of 250 man? Alles is mogelijk. Ook houden wij rekening met dieetwensen en allergien. Zo maken wij ook  glutenvrije, lactosevrije en vegan taarten en sweets. Zo kan elke gast genieten van iets lekkers.

Van idee tot ontwerp van jouw perfecte bruidstaart

Tijdens de eerste kennismaking wisselen we van gedachten over ontwerp en smaak.Daarna zijn jullie van harte welkom in onze taartenwinkel in Spijkenisse. De verfijning van het ontwerp en smaak komt in dit stadium. Daarover maken we heldere afspraken. Niets is te gek. Cupcake toren, macaron toren, geheel aangeklede sweet tables.  Uiteraard kunnen jullie ook een mooie taartschaal of torens bij ons huren om het geheel helemaal af te maken.

Bruidstaarten in regio Den Haag, Rotterdam en Voorne-Putten

We verzorgen bruidstaarten in heel de Randstad. Vooral regio Rotterdam, Delft, Den Haag, Rijswijk, Zoetermeer, Dordrecht, Alblasserdam, Zwijndrecht, Hendrik-Ido-Ambacht, Gouda, Capelle, Nissewaard (Spijkenisse en Bernisse), Hellevoetsluis, Brielle, Hoogvliet, Rhoon en Poortugaal. Maar ook daarbuiten! Zoals amsterdam of Utrecht.

Kwaliteit gegarandeerd

Enjoy-Cakes werkt uitsluitend met kwaliteitsproducten en verse ingrediënten. En natuurlijk is jullie bruidstaart op het gewenste moment klaar. Maak van jullie huwelijkstaart een ‘onvergetelijke kers’ op jullie bruiloft. Bel of mail ons gerust voor een afspraak. Ook bij speciale dieetwensen maken wij graag een mooie bruidstaart. Zoals glutenvrij, lactosevrij of vegan.  

Maak direct een afspraak om een proeverijgesprek in te plannen via onze website

https://enjoy-cakes.nl/bruidstaartenproeverij-plannen/

Bekijk website
+10 Afbeeldingen

Vraag informatie aan

Beoordelingen


2 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Marieke

Op 06 feb 2019

Bij onze trouwdag op 21-12-2018 hoorde ook een mooie bruidstaart. Dat is precies wat we gekregen hebben van Enjoy-cakes. Toen ik er voor de eerste keer kwam, riep ik allerlei losse dingen die ik wilde. Uiteindelijk heeft Joyce er precies mee gedaan wat ik in mijn gedachten had. En het geweitje maakte de taart compleet. Bedankt voor de mooie taart en de fijne service!

Miranda

Op 06 jun 2018

WAUW! Het woord wat ons te binnen schiet als ik aan jullie denk. Wauw voor de communicatie, deze was perfect! Wauw voor de mogelijkheden, echt ALLES is mogelijk en niets was te gek. Wauw voor de omgang met ons, een heerlijke proefsessie waarin alles met veel rust en ervaring wordt doorgenomen. Wauw!! Voor uiteindelijk het eind resultaat! Wat hebben wij en onze gasten genoten. Een lust voor het oog en een lust om op te eten! Hij zag er schitterend uit en smaakte ook nog eens SUPER lekker! Kortom, een aanrader voor iedereen die zijn trouwdag in de puntjes geregeld wil hebben en zeker wil zijn van een geweldig mooie en lekkere bruidstaart! Groetjes Jay en Miranda

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation