Ann & John Bruidsmode

(1)

Beoordeel

Collectie Bruidsmode | Bruidsmode gekleurd | Gelegenheidskleding | Goedkope bruidsmode

Al ruim 40 jaar weten aanstaande bruidsparen de weg naar de Ann & John bruidsmode group te vinden. Wij beseffen als geen ander dat het uitzoeken van de bruidskleding een bijzondere en spannende gebeurtenis is. Ons gehele team zal er alles aan doen om je van een eerlijk en deskundig advies te voorzien, daarnaast staan service en kwaliteit bij ons hoog in het vaandel. Zodra jouw keuze is bepaald wordt je trouwjurk perfect passend gemaakt in eigen atelier. Onze gediplomeerde, ervaren coupeuses gaan dit tot in de puntjes voor je verzorgen.

Nu drie bruidsmodezaken in Eindhoven! De Ann & John bruidsmode group bestaat uit drie bruidsmodezaken met in iedere zaak andere collecties en prijsklassen.

Ann & John bruidsmode: www.bruidsmode.net  alle prijsklassen en de mooiste merken zijn hier vertegenwoordigd alsook een grote collectie avondkleding, gekleurde bruidsmode en bruidegommode aanwezig.

Your Style Wedding Fashionwww.trouwjurken-yourstyle.nl is hét adres in Nederland en Belgie voor de bruid met een maatje meer. U vindt hier bruidskleding vanaf maat 46 tot.... ook maatwerk behoort hier tot de mogelijkheden.

Dé Bruidsmode Outlet Store van Nederland: www.trouwjurken-outlet.nl Op maar liefst 600 m2 worden hier alleen nieuwe trouwjurken gepresenteerd. De prijzen variëren hier tussen de € 299,- tot maximaal € 995,-

Maak kans op een trouwjurk! Bezoek onze website en schrijf u in voor het onderdeel "Win een trouwjurk" iedere maand wordt er een huwelijkscheque verloot.

Ons gehele team zal er alles aan doen om je van een eerlijk en deskundig advies te voorzien, daarnaast staan service en kwaliteit bij ons hoog in het vaandel. Zodra jouw keuze is bepaald, wordt je trouwjurk perfect passend gemaakt in ons eigen atelier. Onze gediplomeerde, ervaren coupeuses gaan dit tot in de puntjes voor je verzorgen.

Wij reizen rond de wereld om voor jou de mooiste collecties samen te stellen en nieuwe trends te ontdekken. Wij voeren de ontwerpen van de meest toonaangevende fabrikanten en designers, waaronder: Pronovias, Rembo Styling, Sincerity, Justin Alexander, Marylise, San Patrick, Creations of Leijten, Blue by Enzoani, Ladybird en nog vele anderen.

Op onze afdeling Colours by Ann & John vind je een grote collectie gekleurde bruidsmode als ook gala,- cocktail- en gelegenheidskleding voor bijvoorbeeld de moeder van de bruid en bruidegom en de getuigen. Uiteraard ben je ook van harte welkom als je kleding zoekt voor een speciale gelegenheid.

Voor meer informatie en de verschillende openingstijden verwijzen wij u graag naar de website.

Wil je meer lezen over Ann & John Bruidsmode? bekijk de advertorial

040-2930905

Adres: Aalsterweg 69-73 5615 CB Eindhoven

Vraag informatie aan

Verstuur jouw aanvraag
5

1 reviews

Prijs | Kwaliteit:

Professionaliteit:

Klantvriendelijkheid:

Aanbeveling:

Schrijf hier jouw review

Bevestig jouw review via e-mail. (Jouw e-mailadres wordt niet getoond)

Ja, ik accepteer deze voorwaarden

Prijs | Kwaliteit:

Professionaliteit:

Klantvriendelijkheid:

Aanbeveling:

Toelichting:

Klara

5

op 14-06-2018

Vorig jaar een jurk uitgezocht ,vriendelijk en geduldig geholpen. Hilarisch dat er gedacht werd dat mijn dochter voor de trouwjurk kwam ipv ikzelf. Door passen was geweldig,hij moest zelfs ingenomen worden en mijn trouwdag in Maart is een dag om nooit te vergeten. Wat voelde ik mij mooi in deze jurk nadat ik 25 kilo was afgevallen. Ik raad iedereen aan om bij Anne&John te gaan kijken.

Ga naar een verwante categorie

Aalsterweg 69-73

5615 CB Eindhoven

040-2930905