123 Trouwauto

(6)

Beoordeel

Bij de dag van je dromen huur je natuurlijk de trouwauto van je dromen

Wat is er nou mooier dan trouwen met de partner van je dromen? Trouwen met de partner van je dromen én de auto van je dromen!

Met 123 Trouwauto maak je er pas echt een onvergetelijke dag van. Wilt u een trouwauto huren? Wij zijn de specialist in het verhuren van exclusieve trouwauto’s, trouwbussen en volgvervoer.

Bij 123 Trouwauto maak je de beste keuze in trouwvervoer. Onze trouwauto’s en autobussen zijn stuk voor stuk blikvangers. Een exclusieve klassieker, luxe limousine, krachtige cabrio of prachtige oldtimer bus is met chauffeur te huur voor een aantrekkelijke prijs.

Geef je huwelijksdag nog meer glans met het perfecte trouwvervoer en zeg: JA, IK WIL!123 Trouwauto. 

Neemt u gerust vrijblijvend contact met ons op! 

Meer lezen over 123 trouwauto? Bekijk de advertorial

06-21832344

Adres: Prins Mauritsstraat 26 2676 BC Maasdijk

Vraag informatie aan
Verstuur jouw aanvraag
5

6 reviews

Prijs | Kwaliteit:

Professionaliteit:

Klantvriendelijkheid:

Aanbeveling:

Schrijf hier jouw review

Bevestig jouw review via e-mail. (Jouw e-mailadres wordt niet getoond)

Ja, ik accepteer deze voorwaarden

Prijs | Kwaliteit:

Professionaliteit:

Klantvriendelijkheid:

Aanbeveling:

Toelichting:

Michael & Peggy

5

op 03-09-2018

Wat een geweldige dag hebben wij gehad! De auto was top en vooral onze chauffeur (Willem), wat een geweldige man is dat. We zijn van hem gaan houden ❤️ Bedankt voor alle goede zorgen.

Rowana

5

op 03-09-2018

Wat een mooie dag!! De mooie mustang maakte de hele dag compleet. De chauffeur is een top man, hulp bij de foto's maken, een stropdas knopen en corsages opspelden was voor hem geen probleem. Wij willen karel heel erg bedanken!!! Hij heeft met zijn mustang onze dag compleet gemaakt

Daniël en Lara van Klaveren

5

op 23-08-2018

Vanaf het eerste moment dat we de Mustang op een trouwbeurs zagen, wisten we dat deze auto onze trouwauto moest worden. Meteen de datum dan ook maar vast laten zetten. En mede dankzij de Mustang en Karel was vrijdag 3 augustus de beste dag van ons leven. Een top auto en een top chauffeur. De bandjes van mijn jurk waren een ramp en schoten steeds los, maar Karel heeft ze deskundig vast gezet en zo menig foto gered. Mijn neefje vond het geweldig dat hij naar het hotel mee mocht rijden. Karel en 123Trouwauto bedankt voor alles en we raden jullie zeker aan bij alle toekomstige bruidsparen. Groetjes Daniël en Lara van Klaveren.

Danny & Yvonne

5

op 04-07-2018

Wauw wat hebben jullie ons geweldig geholpen op onze trouwdag gisteren. We willen jullie uit de grond van ons hart bedanken en voornamelijk onze lieve chauffeur Willem die ons een groot gedeelte van de dag heeft rondgereden in de prachtige Excalibur. Jullie zijn top!!! Groetjes Danny & Yvonne Vermoen

Patrick & Linda

5

op 12-06-2018

Wij hebben een prachtige dag gehad, mede dankzij 123Trouwauto. De chauffeur (Karel) was op tijd bij het huis, en iedereen die langs reed, wilde de mooie Excaliber bewonderen en natuurlijk even op de foto nemen. Voor de dag was Karel ook op alles voorbereid: er lag een flesje water klaar, pepermuntjes en toen het bandje van mijn jurk in mijn nek telkens los ging, had hij zelfs nog een veiligheidsspeld klaar liggen. Tijdens de fotoshoot was het heel erg koud en daar had onze chauffeur ook aan gedacht. Ik kreeg telkens een deken om me heen tussen de foto’s door. Hartstikke bedankt voor alle goede zorgen, we hebben echt een topdag gehad!

Bas en Nicole Engelenburg

5

op 12-06-2018

Wij hebben gekozen voor de mooie A-Ford voor onze trouwdag. Niet alleen Karel van 123Trouwauto maar ook de chauffeur willen wij bedanken voor de goede service. Ze zijn bereid met alles te helpen en denken ook aan alles. De trouwauto kwam zelfs het strand op, echt top. Een echte aanrader.

Ga naar een verwante categorie

Prins Mauritsstraat 26

2676 BC Maasdijk

06-21832344