Black Tie De specialist in gelegenheidskleding voor dames en heren, verkoop en verhuur!

Black Tie Black Tie
5 5 2 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Black Tie Vraag informatie aan
Hinthamerstraat 170
5211 MV 's-Hertogenbosch

Black Tie gelegenheidskleding is gespecialiseerd in trouwkostuums.

Met prachtige merken als Etiem, Roberto Vicentti, Immediate, Cleofe Finati, Wilvorst en Tziacco hebben wij een werkelijk zeer brede collectie samengesteld, waardoor iedere bruidegom bij ons kan slagen. Naast trouwkostuum vullen vestjes, manchetknopen, overhemden en schoenen de collectie aan, zodat u compleet gekleed kunt worden.

Ons team van enthousiaste medewerkers staan graag voor u klaar met gedegen advies om u te begeleiden in het keuze proces van "het pak van uw dromen." En in ons eigen atelier zorgen kundige coupeuses dat alles precies voor u op maat gemaakt wordt.

Graag laten wij u een keer in onze winkel alle mogelijkheden zien. Kijk ter orientatie alvast eens op onze website: www.blacktie.nl, hier ziet u een groot gedeelte van ons aanbod. Ook kunt u hier online een afspraak maken.


Jacquets en smokings hebben wij ook in de verhuur.

Ook de naaste familie en gasten slagen bij Black tie. Wij hebben ook een grote collectie \"gewone kostuums\" die perfect voor de trouwdag, maar ook voor daarna gedragen kunnen worden.

Voor de dames hebben wij een uitgebreide collectie avond- en gelegenheidsjurken en het programma van Silk Suits, zijden pakjes voor bruid en bruidmoeder, compleet met bijpassende schoenen en hoeden.

Bezoek onze website, www.blacktie.nl , voor meer informatie, of loop een binnen in onze winkel, Welkom!

Vraag informatie aan

Beoordelingen


2 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Magriet

Op 07 oct 2019

Mijn man zag er prachtig uit!

Wim

Op 30 aug 2018

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation