Compagne Bruidsmode Wees welkom. Jouw dag, jouw stijl. Ervaar Compagne.

Compagne Bruidsmode Compagne Bruidsmode
5 5 3 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Compagne Bruidsmode Vraag informatie aan
Voorstraat 45
7772 AB Hardenberg

Bij Compagne Bruidsmode in Hardenberg vind je een winkel vol trouwjurken van alle toonaangevende merken, in de maten 32 tot 60 én in alle prijsklassen. Op onze site zie je een kleine impressie van onze uitgebreide collectie trouwjurken. Als je écht je droomjurk wilt vinden kom je voor een pas-sessie naar onze winkel! Onze pas-afdelingen zijn ruim en zorgen voor privacy, zodat jij in alle rust kunt passen. Onze ervaren verkoopadviseurs helpen jou bij het maken van de juiste keuze. En hier stopt het niet: Compagne Bruidsmode Hardenberg heeft naast de uitgebreide collectie trouwjurken grote keuze in bruidslingerie, sluiers, bruidsschoenen, kousen, sieraden en haaraccessoires voor de bruid.

Tevens zijn wij gespecialiseerd in trouwjurken voor de wondervolle vrouw.  “Do not hide your curves….show the world what you’ve got”! Je hoeft echt geen klein maatje te hebben om er geweldig uit te zien op je trouwdag. Wij zijn van mening dat een vol figuur juist prachtig kan zijn, zeker met de ruime keuze trouwjurken in plussizes die bij ons in de winkel hangen.

En bij ons draait het maar om één persoon. Om jou. Zodat je op die ene speciale dag kunt zijn wie je bent. Jezelf. Mooier dan ooit. En daar mag je wat ons betreft alle tijd voor nemen. Want het kiezen van je trouwjurk is een belevenis. Vergeet even de hectiek van alle voorbereidingen en de "to do lijstjes". Geniet van het moment en kom voor jouw droomjurk naar Compagne Bruidsmode in Hardenberg. Wees welkom. Jouw dag, jouw stijl. Ervaar Compagne.

Volg ons!  Blijf op de hoogte van onze laatste bruidsnieuwtjes, lees de blogs van onze bruiden en kijk voor heel veel inspiratie op facebook.com/CompagneBruidsmode en facebook.com/volgdebruid en instagram compagnebruidsmode.

Vraag informatie aan

Beoordelingen


3 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Myrna

Op 26 jun 2019

Super service en super lieve mensen! Ik zou compagne bruidsmode aan iedereen aanraden want ze vechten voor het geluk van een bruid!

Brigitte

Op 26 jun 2019

Geweldige klantvriendelijkheid bij compagne. Zij hebben de volledige aandacht voor je en je hebt niet het gevoel dat je wordt opgejaagd. Daarnaast geven ze oprecht advies en complimenten, geen overdreven nep gedoe, maar echt reëel oprecht en gewoon goed. Ik ben binnen anderhalf uur geslaagd! Een echte aanrader!

Corinne

Op 11 oct 2018

Geweldige zaak! Tijdens alle afspraken super goed geholpen met als eindresultaat een prachtige jurk! We hebben 1 juni een heerlijke dag gehad en ik kreeg heel veel complimenten over mijn jurk. Bedankt voor alles!

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation