Feestgastenboek.nl Mag niet ontbreken

Feestgastenboek.nl Feestgastenboek.nl
5 5 2 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Feestgastenboek.nl Vraag informatie aan
Laan van Het Haantje 48
2288 GT Rijswijk

FEESTGASTENBOEK.NL

Je kan er bijna niet meer omheen, een fotobooth op je huwelijksfeest. Laat de avond vastleggen door jullie gasten zelf en bekijk later de foto's eens rustig terug hoe iedereen het naar hun zin had op jullie feest! Met één druk op het scherm wordt de foto gemaakt, makkelijker kan toch niet? Alle foto’s worden na het feest op een USB stick naar jullie toegestuurd.

Bij ons is een fotobooth al te huur vanaf € 195,-! Vergelijk dat maar eens met andere aanbieders. De achtergrond op het scherm wordt bij ons ook naar jullie persoonlijke stijl gemaakt waardoor het Feestgastenboek helemaal bij het feest past. Daarnaast zijn er nog meer extra opties bij ons te verkrijgen. Dit is naar jullie wens uit te breiden en in te stellen. Kijk vooral eens op onze website www.feestgastenboek.nl voor de mogelijkheden en overige prijzen.

Kies onze print optie erbij en de gasten kunnen de gemaakte foto direct afdrukken als aandenken van jullie feest. De foto's zullen jullie nog maanden en misschien wel jaren tegen komen wanneer jullie op visite gaan.

Wil je de fotobooth al bij de receptie hebben staan? Dat is bij ons geen probleem! Bij ons huur je de fotobooth per dag dus niet voor maar 4 uur zoals bij velen.

Vraag informatie aan

Beoordelingen


2 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Patrick en patricia

Op 03 jul 2018

Je kan al je wensen kenbaar maken en dan maken hun de lay-out voor je foto's. Brengen de paal waar en wanneer je wilt. Echt super.

Melinda

Op 06 jun 2018

Wij hebben de PhotoBooth gehuurd voor onze bruiloft. De heren zijn voorafgaand aan de steeds met ons in contact over onze wensen. Het eind resultaat was dan ook boven verwachting! De photoBooth is compact en werd zoals afgesproken op tijd geleverd. We hebben de hele dag veel plezier van gehad. Na de grote dag ontvingen we heel snel de usb stick met foto's, dit zorgde nog veel meer pret aangezien we niet bij alle foto's aanwezig zijn geweest. Echt een aanrader!

Schrijf hier jouw beoordeling

Vraag informatie aan

Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation