Gotcha TrouwDJ

(2)

Beoordeel

De mooiste drive-in shows van Nederland!

Gotcha levert de mooiste Drive-in trouwshows van Nederland, waarbij jullie het budget bepalen. Van basis show tot uitgebreid met groot Pixel Led-scherm en verlichte Led-dansvloer, de keus is aan jullie. Naast DJ's leveren wij tevens Live artiesten, zoals een zangeres of een saxofonist. En om het feest helemaal compleet te maken, openen we de avond spectaculair met confetti-shooters of lasershow. Met onze ruim 20 jaar ervaring, maken wij van ieder feest een TOP-feest!  

Ieder bruidspaar heeft zijn eigen wensen. Daarom nodigen wij aanstaande bruidsparen altijd uit voor een intake gesprek. Tijdens een intakegesprek gaan we de avond globaal vormgeven. Is de wens een klassiek/traditioneel trouwfeest of gaat de wens uit naar een meer modern/trendy getint feest. En niet geheel onbelangrijk wordt er gesproken over de eigen muziekvoorkeur. Op basis van onze ervaring kunnen wij u helpen met ideeën zodat de avond het juiste feestelijke verloop heeft.

TrouwDJ/Gotcha beschikt over diverse drive-in shows op maat en verhuurt eventueel ook los het licht en geluid voor jullie huwelijksfeest. 

Wil je meer lezen over Gotcha TrouwDJ? Bekijk de advertorial

0161-224080

Adres: Veenstraat 14 5124 ND Molenschot

Vraag informatie aan
Verstuur jouw aanvraag
5

2 reviews

Prijs | Kwaliteit:

Professionaliteit:

Klantvriendelijkheid:

Aanbeveling:

Schrijf hier jouw review

Bevestig jouw review via e-mail. (Jouw e-mailadres wordt niet getoond)

Ja, ik accepteer deze voorwaarden

Prijs | Kwaliteit:

Professionaliteit:

Klantvriendelijkheid:

Aanbeveling:

Toelichting:

Whitney

5

op 08-01-2019

Wat een top avond! Alles kon, en voor ieder wat wils! Alles hebben ze tot in de puntjes verzorgd en de opbouw zag er top uit!!! Gasten vroegen ook wie hun waren! Wij zijn zo blij mer jullie het is alle geld waard geweest

Marjon

5

op 29-08-2018

Bedankt voor ons knalfeest bij de boswachter in het Liesbosch. Vanaf de openingsdans tot aan het einde heeft de dansvloer continu vol gestaan, we hebben genoten. Meer dan 5 sterren waard!

Ga naar een verwante categorie

Veenstraat 14

5124 ND Molenschot

0161-224080