Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Gotcha TrouwDJ De mooiste drive-in shows van Nederland!

5 (20 beoordelingen)
Beoordeling plaatsen
Vraag informatie aan
Dhr. Harry Broers
Veenstraat 14
5124 ND Molenschot

Gotcha levert de mooiste Drive-in trouwshows van Nederland, waarbij jullie het budget bepalen. Van basis show tot uitgebreid met groot Pixel Led-scherm en verlichte Led-dansvloer, de keus is aan jullie. Naast DJ's leveren wij tevens Live artiesten, zoals een zangeres of een saxofonist. En om het feest helemaal compleet te maken, openen we de avond spectaculair met confetti-shooters of lasershow. Met onze ruim 20 jaar ervaring, maken wij van ieder feest een TOP-feest!  

Een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem contact op via het aanvraagformulier op deze website

Ieder bruidspaar heeft zijn eigen wensen. Daarom nodigen wij aanstaande bruidsparen altijd uit voor een intake gesprek. Tijdens een intakegesprek gaan we de avond globaal vormgeven. Is de wens een klassiek/traditioneel trouwfeest of gaat de wens uit naar een meer modern/trendy getint feest. En niet geheel onbelangrijk wordt er gesproken over de eigen muziekvoorkeur. Op basis van onze ervaring kunnen wij u helpen met ideeën zodat de avond het juiste feestelijke verloop heeft.

TrouwDJ/Gotcha beschikt over diverse drive-in shows op maat en verhuurt eventueel ook los het licht en geluid voor jullie huwelijksfeest. 

Wil je meer lezen over Gotcha TrouwDJ? Bekijk de advertorial

Bekijk website
+8 Afbeeldingen

Vraag informatie aan

Beoordelingen


20 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Kris en Ingrid

Op 23 mar 2024

Onze bruiloft was net een festival! Speciaal voor ons trouwfeest heeft Gotcha een openingsshow gemaakt.. Een dikke muziekmix met geweldige beelden van ons als bruidspaar was het startschot voor een onvergetelijke feestavond. De hele communicatie met Coen en Harry was een feest. Toffe ideeën kwamen op tafel en alles wat wij in gedachte hadden werd meteen begrepen. De DJ, de aankleding met licht en geluid en de opening op de grote LEDschermen waren fantastisch. We konden ons geen beter leverancier wensen. Bedankt Coen en Harry voor het onvergetelijk maken van onze trouwdag! Kris&Ingrid

Paul en Anne

Op 22 jan 2020

Alles was perfect geregeld. Vooraf hebben we alles goed besproken en we werden ook prima op de hoogte gehouden. Men is vriendelijke n uiterst behulpzaam. Met het inkorten van onze openingsdans hebben ze ons ook uitstekend geholpen. Niets dan lof wat dat aangaat. Zou je iets van verbetering moeten benoemen zou ik zeggen dat het leuk zou zijn wanneer de DJ's zelf een mooie Gotcha outfit aan zouden hebben. Maar dat is detail. We zijn zeer tevreden over de hele verzorging van begin tot eind.

Sander en Jetske

Op 22 jan 2020

Ook voor feestjes waar er niet getrouwd wordt. Zeer prettig voorgesprek waar in principe alles mogelijk was met daarbij zeer goed advies die aansluitend was op onze wensen. Bij het vervolggesprek voornamelijk gehad over de details, zoals wat voor muziek er niet gedraaid mag worden. Op de avond zelf een mooie dj booth wat perfect is aangesloten op de feest locatie. 2 keurig verzorgde professionelw dj's die precies weten op welk moment welke muziek gedraaid moest worden. Alleen maar complimenten van onszelf, de gasten en ook het personeel.

Sander en Anja

Op 22 jan 2020

De mensen van Gotcha zijn op en top professioneel. Zij voelen aan wat er nodig is om jouw (trouw)feest tot een succes te maken! Daarnaast wordt er zeker rekening gehouden met je wensen. Super!

Nico en Heleen

Op 22 jan 2020

Een top trouwfeest dankzij Gotcha ! Goede inleving zodat iedereen de dansvloer op komt !

Miranda

Op 22 jan 2020

Mede door de DJ’s van Gotcha en de Let’s party Led vloer is ons feest een groot succes geweest!

Marlot

Op 22 jan 2020

Gotcha heeft gezorgd voor een geslaagd dansfeest op onze bruiloft, met de muziek die wij graag horen. Dit hebben we op voorhand goed aan kunnen geven.

Sander en Chantal

Op 22 jan 2020

Dit zijn de jongens die je nodig hebt als je groots uit wil pakken ! Professionele aanpak en dito apparatuur. Dat hebben we meer dan eens terug gehoord van onze gasten. De dansvloer is de gehele avond bomvol geweest. Vooraf hebben we Coen diverse malen gesproken en onze wensen aangegeven. DJ Gijs heeft de avond , met de hulp van zijn collega voor de audiovisuele effecten, gemaakt tot wat hij was ... een avond om te onthouden ! Gotcha is volgens ons echt de beste keuze op dit gebied. Vooral ook omdat het een grotere organisatie is. Met veel ervaring en een behoorlijk aantal collega's... dat neemt vooraf behoorlijk wat stress weg.

Sandy

Op 22 jan 2020

superfeest gehad!

Petra

Op 22 jan 2020

Onze dj van de feestavond. Goede muziek helemaal naar onze smaak.

Nathalie

Op 22 jan 2020

Ons feest wat enorm geslaagd, mede met dank aan Gotcha! We hadden een lichtgevende dansvloer, wat ik iedereen voor elk feest aanraad. Ook de twee heren maakte het feest compleet. Het aanvoelen van sfeer en de complete setting hebben het een top feest gemaakt!

Vera

Op 22 jan 2020

Gotcha heeft ons een super feest bezorgd! De DJ stemde goed af op de gasten maar hield ook onze muziek voorkeuren aan. Ze hebben alles ruim op tijd opgebouwd, nog voor onze ceremonie s middags, zodat we hierdoor niet gestoord werden. Ook ging de DJ goed om met het afspelen van de same day edit trouwfilm en het boeket werpen. Dit verliep allemaal erg soepel en werd leuk aangekondigd waarna het feest weet gewoon verder ging! De prijs is wat aan de hoge kant, maar het was ons dit seker waard, ook omdat ze genoeg back up DJ’s hebben etc.

Desiree van Nijnatten

Op 22 jan 2020

Onze DJ's waren via de Gouden Leeuw bij Gotcha geregeld. Voorafgaand zijn we 2 keer bij hen op gesprek geweest om onze wensen te bespreken. Wij hadden aangegeven dat we graag verschillende muziekstijlen wilde. Dit hebben ze erg goed gedaan. Altijd stonden er wel mensen op de dansvloer, de oudere en/of de jongere generatie. Van de gasten hebben we ook gehoord dat ze de DJ's echt heel erg goed vonden. Mede dankzij hun was ons feest een knalfeest!

Rowan

Op 22 jan 2020

Gotcha staat bij ons bekend om zijn goede DJ's en knalfeestjes. Wij hebben Gotcha daarom als een van de eerste leveranciers vastgelegd voor onze bruiloft. Hier hebben we absoluut geen spijt van gehad. We hebben een knalfeest gefeest gehad waarbij iedereen op de dansvloer stond. De DJ's voelen de avond/dansvloer aan waarop de muziek word aangepast. De LED vloer was ook echt een toppertje. Dankjewel!

Simone

Op 22 jan 2020

Er werd erg goed ingespeeld op de muzieksmaak van de gasten. Ze maakten er echt een superfeest van!! Zeker aan te raden!

Paul en Anne

Op 22 jan 2020

Alles was perfect geregeld. Vooraf hebben we alles goed besproken en we werden ook prima op de hoogte gehouden. Men is vriendelijke n uiterst behulpzaam. Met het inkorten van onze openingsdans hebben ze ons ook uitstekend geholpen. Niets dan lof wat dat aangaat. Zou je iets van verbetering moeten benoemen zou ik zeggen dat het leuk zou zijn wanneer de DJ's zelf een mooie Gotcha outfit aan zouden hebben. Maar dat is detail. We zijn zeer tevreden over de hele verzorging van begin tot eind

Jasper

Op 21 jan 2020

Gotcha ingehuurd als DJ op mijn bruiloft. Zeer goede DJ, kundige mensen. Twee intake gesprekken gehad. Van meerdere avondgasten te horen gekregen dat de DJ zo goed was. Kortom het geld meer dan waard.

Rob en Marjolein

Op 17 jul 2019

Trouwen in Toscane, wie wil dat nou niet! Er was 1 uitdaging…. de goede DJ. Goede muziek is belangrijk voor je feest. Zo kwamen wij terecht bij Gotcha. Wij zagen Sander draaien en zeiden: “die willen wij op ons trouwfeest”. Na een paar fijne gesprekken met Coen van Gotcha zijn wij eruit gekomen. Wij gaan trouwen in Toscane en feesten met Gotcha! We hadden het niet beter kunnen doen.

Whitney

Op 08 jan 2019

Wat een top avond! Alles kon, en voor ieder wat wils! Alles hebben ze tot in de puntjes verzorgd en de opbouw zag er top uit!!! Gasten vroegen ook wie hun waren! Wij zijn zo blij mer jullie het is alle geld waard geweest

Marjon

Op 29 aug 2018

Bedankt voor ons knalfeest bij de boswachter in het Liesbosch. Vanaf de openingsdans tot aan het einde heeft de dansvloer continu vol gestaan, we hebben genoten. Meer dan 5 sterren waard!

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation