Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Rolls Rent Trouwauto Specialist Onze service kent geen grenzen als het gaat om het tevreden stellen van onze klanten.

18 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Rolls Rent Trouwauto Specialist Vraag informatie aan
Mina Krusemanpark 116
1963 EM Heemskerk

Welkom bij Rolls Rent

Uw feestdag staat bij ons voorop en wij willen u daar graag bij helpen. Ook na uw feestdag staan wij voor u klaar, met onze 'Huwelijkse Nachtservice'.

Benieuwd naar onze auto's en mogelijkheden? Kijk dan rustig even op de site of maak een geheel vrijblijvende afspraak!

Trouwauto's

Op deze pagina vind u een overzicht van de auto's die Rolls Rent in zijn assortiment heeft. Onze auto’s staan kaar om jullie te mogen rijden voor jullie “mooiste dag”. 

Uiteraard zal er bij deze wagens een chauffeur aanwezig zijn.

Wat mag u verwachten bij het huren van een trouwauto van Rolls Rent Trouwauto Specialist? Om alles op wieltjes te laten verlopen nemen we graag de tijd om de details van uw persoonlijke wensen te bespreken. Maak daarom tijdig een afspraak met ons, ook voor het bekijken en uitkiezen van uw favoriete Rolls Royce.

Je rijdt er tenslotte niet elke dag in...

Op uw mooiste dag staat er een chauffeur in pak tot uw beschikking voor het ophalen van de bruid en bruidegom. De chauffeur zal u in uw favoriete auto naar de locatie brengen om foto's te maken en u naar de plechtigheid en/of kerk en naar het feest of de receptie rijden.

Op uw verzoek wordt de trouwauto, tegen een meerprijs, voorzien van verse bloemen (zijde bloemen of een lint is gratis). 

Maak ook kennis met de unieke service van Rolls Rent en maak vandaag nog die vrijblijvende afspraak met ons. U hoeft alleen maar onderstaand E-mail adres aan te klikken of het onderstaande nummer te bellen en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er gaat natuurlijk niets boven het 'in het echt' bekijken; maak daarom vandaag nog die afspraak!

 

Vraag informatie aan

Beoordelingen


18 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Sander

Op 14 dec 2023

Wij hebben na 3x uitstellen ons huwelijk eindelijk kunnen vieren. Edwin schoof iedere keer mee, zonder extra kosten. Dat is nog eens service. Verder een zeer aardige man en de auto’s zijn werkelijk prachtig en goed onderhouden. Wij hadden de Silver Cloud.

Monique

Op 14 dec 2023

22-06-22 was de bruiloft van onze dochter met haar grote liefde. In de maanden voorafgaand hebben we drie keer aanpassingen gedaan in de route en het aantal uur. Geen enkel probleem. Steeds heel hartelijk te woord gestaan. Een prachtige auto en een hele vriendelijke chauffeur! Helemaal top! Hartelijk dank!

Jordy & Mireille

Op 14 dec 2023

Edwin heeft ons rondgereden in de Silver Cloud III, prachtige wagen! Afspraken maken met Edwin gaat soepel en hij is een erg vriendelijke en meedenkend persoon. Ons nichtje heeft ook nog mee mogen rijden en die heeft ook haar ogen uitgekeken. Wij raden jullie zeker aan!

N.Voort

Op 14 dec 2023

Wij hadden voor onze bruiloft de prachtige Rolls Royce Silver Cloud III gehuurd met Edwin als chauffeur. Prachtige auto en ontzettend goede service van Edwin. Hij reageerde snel, had een mooie bijpassende outfit als chauffeur en was flexibel in onze wensen. Aanrader mocht je voor een evenement een mooie auto willen huren. Edwin heeft een prachtige verzameling old timers, dus genoeg keuze! Veel dank nogmaals Edwin!

Henk

Op 14 dec 2023

prachtige collectie bijzondere rolls-royce's, uitstekende service, professioneel en bijzonder vriendelijk, vrijwel alles is mogelijk. echt een aanrader voor iemand die een onvergetelijke rit in een onvergetelijke rolls royce wil ervaren.

Marcel

Op 06 dec 2022

Waanzinnig mooie rolls royce en een hartelijke chauffeur heeft ons dag onvergetelijk gemaakt en onze trouwfotos perfect aangevuld! Een zekere aanrader!! Nogmaals onze dank!!

Yuri

Op 06 dec 2022

Na enig zoekwerk online vonden we Rolls Rent en vanaf dat moment ging alles ontzettend soepeltjes. Het eerste contact en de offerte, de bezichtiging en de grote dag zelf. De auto's zijn tot in de puntjes verzorgd, prachtig en de service door de chauffeurs is uitstekend! Echt geweldige toevoeging aan de grote dag. Zeker een aanrader! :-)

Nol & Lilian

Op 06 dec 2021

Beste Edwin, dankjewel voor de geweldige service en het meedenken tijdens de onze bruiloft. We hebben daardoor erg mooie foto's kunnen maken met de prachtige Rolls Royce! Wat een plaatje! We hebben daarnaast genoten van je humor, je vriendelijkheid en je openheid. Nogmaals bedankt!

Dominique

Op 04 dec 2019

Uitstekende service, vriendelijk geholpen met het uitkiezen van onze ideale trouwauto. Mijn partner wilde heel erg graag een Rolls als trouwauto.

Engel

Op 04 dec 2019

Dit bedrijf is top kan niet anders zeggen mooie auto's en flexibele top bedrijf

Margy

Op 04 dec 2019

Als je een Rolls wil op je bruiloft kan ik iedereen Rolls Rent aanraden. Wij werden rondgereden in een prachtige blauwe Rolls Royce Silver Wraith, en dat voelde zo ontzettend bijzonder. Edwin is een hele leuke chauffeur, en op elke beurs waar we kwamen zagen we hem, en altijd herkende hij ons. Dat maakte het contact erg leuk.

Lisette

Op 04 dec 2019

Onze neef heeft de auto geregeld. Maar wat een PRACHTIGE auto!! De eigenaar is relaxed en een ontzettende leuke en spontane vent. Hij denkt met alles mee en is heel trots op zijn auto, en met recht! Super aanrader!

Adrienne

Op 04 dec 2019

Het was een bijzondere ervaring! Een prachtige Rolls Royce zowel van binnen als van buiten met een chauffeur. Edwin is bijzonder aardig en ook heel relaxed. Dat is fijn op zo'n spannende dag. Ook komt hij overal netjes op tijd! SUPER!!!

Anoniem

Op 04 dec 2019

Wat een prachtige auto's. Super, dat wij hier onze droomauto hebben gevonden.

Amanda

Op 04 dec 2019

We waren aan het rondkijken voor een mooie trouwauto voor de bruiloft toen we op de website van Edwin terecht kwamen. Ik was meteen verkocht toen ik de auto's zag. Edwin is een aardige en enthausiaste man met gevoel voor humor die ons op ons gemak stelde. Flexibel en mooi op tijd! En heel lief dat we een foto mochten maken waarbij ik op de auto zat. Wij waren heel blij met Edwin en raden hem uiteraard van harte aan :-)!

Maurice en Paola

Op 04 dec 2019

Wij hebben uitstekende ervaringen met Rolls Rent. Zij hebben voor dat ze ons op kwamen halen om naar de trouwlocatie te gaan, eerst het bruidsboeket bij de bloemist opgehaald en ervoor gezorgd dat er een mooi bloemstuk op de motorkap lag. Rustige en geduldige chauffeur, die ons perfect naar de trouwlocatie gebracht heeft en ook een belangrijke rol heeft gespeeld in de fotoreportage. Aanrader!! Maurice en Paola

Amanda

Op 04 dec 2019

We waren aan het rondkijken voor een mooie trouwauto voor de bruiloft toen we op de website van Edwin terecht kwamen. Ik was meteen verkocht toen ik de auto's zag. Edwin is een aardige en enthausiaste man met gevoel voor humor die ons op ons gemak stelde. Flexibel en mooi op tijd! En heel lief dat we een foto mochten maken waarbij ik op de auto zat. Wij waren heel blij met Edwin en raden hem uiteraard van harte aan :-)!

Jim en Digdem

Op 04 dec 2019

21 april zijn we getrouwd in de Silver Cloud III met Edwin als onze chauffeur. Het had voor ons niet beter kunnen zijn! Buiten het feit dat Edwin er top uit zag (net als de auto overigens), dacht hij continu met ons mee en was niets hem te gek. Echt een absolute aanrader, ga zo door!

Schrijf hier jouw beoordeling

Vraag informatie aan

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation