Anello Edelsmid Onze collectie bestaat uit bijzondere trouwringen.

Anello Edelsmid Anello Edelsmid
5 5 (5 beoordelingen)
Beoordeling plaatsen
Vraag informatie aan
Krommestraat 21
3811 CA Amersfoort

Over Anello

Anello Edelsmid is sinds 2002 gevestigd in het hart van de historische binnenstad van Amersfoort. Hier hebben Eveline Koelega en Vincent Petersen een sfeervolle winkel met een open atelier/werkplaats, zodat u getuige kunt zijn van het schitterende ambacht dat hier wordt uitgeoefend. In onze winkel vindt u een uitgebreide collectie handgemaakte sieraden en trouwringen uit eigen atelier.

Naast onze eigen collectie presenteren wij met zorg geselecteerde sieraden van collega-goudsmeden. Buiten de bestaande collectie kunt u bij Anello Edelsmid ook terecht voor een sieraad op maat of het aanpassen,veranderen of omsmelten van uw eigen sieraden/goud.

In ons atelier ontwerpen en maken wij een prachtige collectie handgemaakte sieraden en trouwringen. Hierbij combineren we het oude ambacht met de technieken van nu. Wij zoeken in onze ontwerpen naar mooie materialen, spannende kleurcombinaties en contrasten in zowel vorm als afwerking.

In onze werkplaats hebben we de beschikking over geavanceerde laserapparatuur, waarmee uitzonderlijke verbindingen kunnen worden gemaakt, die met de traditionele gereedschappen en technieken niet mogelijk zijn.

Door gebruik te maken van de nieuwste 3-d technieken, zijn we in staat om andere, prachtige ontwerpen te maken die voorheen niet mogelijk waren. Wij printen en gieten deze ontwerpen in eigen atelier.

Bekijk website
+8 Afbeeldingen

Vraag informatie aan

Beoordelingen


5 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Mar

Op 31 mar 2020

Acht jaar geleden onze trouwringen gekocht en we werden zo vriendelijk geholpen. Vertrouwen naar de klant toe is groot en de sfeer in de winkel/atelier is zo prettig ontspannen en rustig. Vandaag een ring opgehaald welke deels uit oud goud bestaat, werkelijk prachtig geworden! Van harte aan te bevelen.

Nancy-Els

Op 31 mar 2020

We komen al jaren regelmatig bij Evelien en Vincent, en we zijn altijd verbaasd over de enorme service die ze verlenen. Of het nu gaat om meedenken om binnen een budget een mooi cadeau te vinden of om het repareren van een oude aankoop, het gaat altijd allemaal van harte. Ze maken de aanschaf van een sieraad tot een feest!

Anthea

Op 31 mar 2020

Oprechte aandacht voor mijn wensen, waarbij ze hun eigen vakkennis, creativiteit en passie toevoegen.

Esther

Op 19 mar 2019

Superblij met mijn nieuwe ring! Met zorg ontworpen en gemaakt. Super bedankt!

Varuna

Op 19 mar 2019

Top zaak, onze trouwringen hier laten maken en daar genieten wij nog dagelijks van! Vakmanschap met een goed oor voor de wensen van de klant!

Schrijf hier jouw beoordeling

Ontdek meer:
www.anello.nl

Vraag informatie aan

Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation