Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

The Wedding Story Kleurrijke en vrolijke trouwfoto's

5 (26 beoordelingen)
Beoordeling plaatsen
Vraag informatie aan
Dhr. Arjan van der Plaat
Noordhoeksedijk 7b
4759 CA Noordhoek

Kleurrijke en vrolijke foto's van je bruiloft!

Enthousiast geworden? Ook op jullie bruiloft maken we graag kleurrijke en vrolijke foto's die een leven lang meegaan! Je bent van harte welkom op onze website  www.theweddingstory.nl voor meer informatie en een duidelijk overzicht van onze prijzen.

Kleurrijke foto's vol emotie

We willen graag breken met het ouderwetse imago dat een trouwfotograaf enkel zoetsappige en geposeerde foto’s maakt! Met twee trouwfotografen leggen we het complete verhaal van je bruiloft vast. We laten zien hoe mooi jullie dag écht was. Trouwfoto’s waarop je volledig jezelf bent en waarop je ziet dat al je gasten aan het genieten zijn met een grote glimlach op hun gezicht. We staan te springen om alles uit jullie dag te halen. Van de spontane knuffel met je oma tot aan het perfecte plaatje bij zonsondergang.

Je kiest voor twee trouwfotografen als je een compleet aandenken aan je bruiloft wilt overhouden. Dus ook de foto’s die één trouwfotograaf niet in staat is om te maken. Niet alleen de foto van het moment waarop je wordt weggegeven door je vader, maar ook de traan van moeder. Dit begint al bij de start van de dag waarbij we de voorbereidingen van jullie beide vastleggen op twee verschillende locaties. We leggen alles voor jullie vast. Van begin tot eind.

De zekerheden van The Wedding Story

- Twee fotografen die alles uit je dag halen

De zekerheid van een extra backup fotograaf 

- Super snelle levertijd, binnen 4 weken de foto's in huis

- Volledige controle over het trouwalbum

Meer dan 500 bruidsparen gingen je voor

Gemiddeld beoordeeld met een 9,9

Duidelijke all-inclusief prijzen

Bekijk website
+0 Afbeeldingen

Vraag informatie aan

Beoordelingen


26 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Lidwien

Op 02 nov 2023

Arjan is echt een topfotograaf die perfect aanvoelt hoe hij mooie momenten moet vastleggen. We zochten een fotograaf met een natuurlijke stijl, die gemakkelijk is in de omgang. Al bij het vooroverleg was er een goede klik. Arjan vraagt goed door en toont zich betrokken bij de weg naar de bruiloft toe, de bruiloft zelf maar ook zeker de weg erna. We zijn superblij dat we Arjan als trouwfotograaf hebben gekozen en bevelen hem van harte aan!

Nienke

Op 02 nov 2023

Wat een geweldig team heeft Arjan ! Bij de ontmoeting wisten we al zeker dat het goed zou komen. Arjan is een enthousiaste man die met je mee denkt en nog net een stapje verder gaat dan dat. Niks is hem te gek! Mijn hond (die normaal bang is voor mannen) vertrouwde hem ook meteen en dit is te zien in het resultaat. Wij laten iedereen onze foto's met trots zien en zijn zo blij met het PRACHTIGE eind resultaat! Mocht je twijfelen wie je als fotograaf moet boeken en heeft Arjan nog plek? Dan zal ik hem maar heel snel een berichtje sturen, je zal hier zeker geen spijt van krijgen ! Als wij ooit weer een fotograaf nodig hebben hoor je het zeker van ons !

Priscilla

Op 02 nov 2023

Wat een klasse! Arjan wint niet voor niets awards. Naast dat momenten goed worden vast gelegd is het ontzettend fijn in de omgang, communicatie, en samenwerking op de dag zelf. Niet twijfelen, doen!

Christine

Op 10 nov 2018

Toen wij voor het eerst een kijkje namen op jou site en je foto's zagen waren we meteen onder de indruk! Leuke sfeer en je kon goed zien dat mensen zich op hun gemak voelden! Toen we contact met je opnamen reageerde je snel en maakten we een afspraak! Uiteindelijk heb jij onze grote dag grandioos vastgelegd! We hebben zo onwijs genoten van de dag en van het maken van de foto's (terwijl dat normaal écht niet ons ding is) je praatte ons er doorheen, maakte soms een grapje kortom we voelden ons comfortabel! We bekijken de foto's nog vaak met veel plezier! We zouden je aan iedereen aanbevelen!

Rianne

Op 07 nov 2018

Arjan en Koen zijn met ons meegevlogen naar Italië voor - wat achteraf bleek - een droombruiloft. Alle complimenten voor zowel communicatie vooraf, als het aanvoelen van onze wensen en stijl en de uitwerking daarvan. We zijn ontzettend blij met de vastlegging, zo kunnen we wanneer we willen weer even terug naar onze grote dag!

Selmar

Op 07 nov 2018

Arjan van The Wedding Story heeft vorig jaar op 30 september onze huwelijksdag van begin tot bijna het einde gefotografeerd. Een prachtige dag waar hij echt in één woord een GEWELDIG trouwalbum van heeft gemaakt. Stuk voor stuk prachtige foto's. Omdat hij dik 10 uur aanwezig is geweest, stonden we voor de uitdagende klus om een selectie te maken die in het boek zou passen. Dit viel nog niet mee. Toen we Arjan om raad vroegen, heeft hij ons goed geadviseerd en al zijn creativiteit gebruikt om toch de foto's die we graag wilden een plekje te geven in ons trouwalbum. De reportage laat precies zien hoe wij onze trouwdag hebben beleefd, als één groot feest! Maar ook de kleine speciale momentjes ontbreken niet. Dankzij zijn Portugese leverancier kan hij prachtige materialen voor het album leveren en we kregen er een ontzettend mooie koffer bij. Iedereen aan wie we alleen al de buitenkant van het album laten zien, is zwaar onder de indruk. En dan hebben ze de binnenkant nog niet eens gezien! We kijken er nog vaak in en iedere keer komt de herinnering aan onze mooie dag weer tot leven dankzij de foto's van The Wedding Story. Onwijs bedankt!!

Pieter en Merel

Op 07 nov 2018

Al vanaf het eerste gesprek vonden wij in Arjan een prettige samenwerking, hij liet ons veel van zijn werk zien en we hadden een erg relaxt gesprek. Op de dag zelf was Arjan op de achtergrond aanwezig en hadden we niet overduidelijk door dat hij er was maar hij heeft aan het eindresultaat te zien ontzettend mooie foto's gemaakt en ook op de juiste en mooiste momenten. Ook tijdens de shoot leverde Arjan een fijne bijdrage door te komen met creatieve ideeën. Ook is het fijn dat Arjan het fotoboek maakt maar wij wel echt onze eigen inbreng konden leveren over welke foto's wij in het boek wilden. Kortom; we hebben een prachtige dag gehad met ontzettend mooie foto's als fijne en kostbare herinnering!

Lars en Sifra

Op 07 nov 2018

Het was een onvergetelijke dag! Arjan was een geweldige fotograaf. Ongedwongen, gevoel voor humor en professioneel. We konden gewoon onszelf blijven. Het was gewoon leuk om foto's te laten maken. Op sommige momenten leek het net alsof Arjan er niet was, maar hij was er toch echt! We wilden ook dat er aandacht werd besteed aan onze dochter en dit werd ook zeker gedaan! Of we iemand deze fotograaf aanraden??? Jazeker! Je zal er geen spijt van krijgen :). Met vriendelijke groet, Lars en Sifra

Roel

Op 07 nov 2018

Wat ons opviel vanaf het eerste moment is de enthousiasme en de kennis van fotografie die graag met ons gedeeld werd d.m.v. verschillende tips voor onze bruiloft. De omgang met de fotografen voelde heel vertrouwd aan, en dat is heel prettig omdat ze toch de hele dag om je heen zijn. Dat ze met twee fotografen komen is echt een toegevoegde waarde. Er zijn zoveel foto's van momenten die we niet bewust mee hebben gemaakt op de dag zelf. Deze waren anders verloren gegaan, en dat is echt zonde. Onze bruiloft is op deze manier volledig in beeld gebracht. Het eindresultaat is echt super. We hebben veel positieve reacties gehad van onze gasten over de fotografen. Voor ons een dikke 10!

Sandra en Maarten

Op 07 nov 2018

Op onze dag gingen de fotografen helemaal op tussen de daggasten. Onopvallend hebben ze de mooiste foto's gemaakt. De foto's zijn heel mooi geworden. Weinig geposeerde foto's, maar juist veel foto's die de mooie momenten en de sfeer van onze dag vastleggen. We hebben geen seconde spijt van onze beslissing voor TheWedding Story. Echt een aanrader!

Marjolein

Op 07 nov 2018

Wij hebben een fantastische dag gehad en de foto's zijn prachtig geworden. Van het klaar maken in de ochtend tot het feest in de avond, alles is zo mooi vastgelegd! Het eerste contact hadden wij in januari met Arjan, wij besloten in het kennismakingsgesprek dat we Arjan als fotograaf wilde. Van de zomer nog een keertje langs geweest om de dag door te spreken en een Loveshoot gedaan. De Loveshoot was zo leuk en de foto's daarvan waren ook al zo mooi, dat we nog meer zin kregen in onze bruiloft. De foto's die Arjan maakt, zijn niet van die standaard trouwfoto's, daar zijn wij heel blij mee en past helemaal bij ons! Tijdens onze huwelijksreis kregen we al wat foto's toegestuurd en beleefden de dag weer opnieuw. Toen we thuis kwamen van onze huwelijksreis lag de USB met alle foto's in de bus. Hoe moe we ook waren, we hebben direct alle foto's bekeken. We zijn zo blij met alle foto's, alles is perfect vastgelegd. Twee fotograven is echt een aanrader. Je hebt dan van alle situaties foto's van twee kanten. De samenwerking met Arjan en ook met Lia verliep heel soepel. Op de dag zelf hadden we bijna niet door dat ze er waren. We kunnen niet wachten tot we ons trouwalbum krijgen!

Aart-Pieter

Op 07 nov 2018

We zijn erg blij met onze mooie, spontane foto's. Toen we de foto's kregen konden we ons vaak niet eens herinneren dat die waren genomen, zo onopvallend was de aanwezigheid van de fotografen tijdens onze bruiloft.

Thiska

Op 07 nov 2018

Tijdens ons kennismakingsgesprek wisten we al gelijk dat Arjan onze bruiloft moest fotograferen. Een spontane en professionele vent die ook nog eens fotografeert op de manier zoals wij onze dag wilden beleven, relaxed en ongedwongen. En zo zijn onze foto’s ook geworden. Twee fotografen die onopvallend tussen de gasten de mooiste momenten vastlegden. De foto’s geven echt de sfeer van de dag weer. Naast alle digitale foto’s ook nog een ontzettend mooi boek! Door The Wedding Story kunnen wij nog lang terugblikken op onze bijzondere dag!

Silvia en Jeroen

Op 07 nov 2018

The Wedding Story is zeker een aanrader. Prachtige foto's en zeer snelle levering. Arjan begreep volledig onze wensen. De dag is volledig vastgelegd zoals hij was; ongedwongen, niks moeilijk geposeerd en relaxed.

Danielle en Thijs

Op 07 nov 2018

Ze hebben prachtige foto's gemaakt op onze bruiloft. Bij terugkomst van onze huwelijksreis lagen de foto's al op ons te wachten, een ongelooflijk leuke binnenkomer. Vanaf de kennismaking wisten we meteen dat Arjan onze fotograaf moest worden. En het resultaat was geweldig. Vooral de foto's waarop de emotie goed te zien is, zijn we extra blij mee. Alles verliep heel erg gemakkelijk dat was erg prettig. We kunnen dan ook niets anders dan iedereen the weddingstory aanbevelen.

Annemarie

Op 07 nov 2018

We zijn echt super blij dat we Arjan hebben gevraagd om onze bruiloft vast te leggen. Wij wisten direct dat het goed zat tijdens het kennismakingsgesprek. Daarnaast sprak ons het concept met twee fotografen erg aan. Van te voren hebben de planning van de trouwdag goed doorgenomen met Arjan, zodat de samenwerking met Arjan en Lia op de grote dag heel fijn is verlopen. De foto’s zijn fantastisch geworden, Arjan en Lia wisten de juiste momenten en emoties vast te leggen. Echt een aanrader!

Agata

Op 07 nov 2018

We had a pleasure to have Arjan as a photographer during our wedding photoshoot in Paris last summer, July 2017. After a few exchanges by Skype, he understood exactly our expectations and dreams we have had about this photoshoot. He had arrived in Paris extremely well prepared with a list of ideas and places where to go and the best times to catch the perfect light for the pictures. From the beginning, we were feeling a good flow and mutual understanding which was very important, especially for my husband who doesn't really like being in the pictures and being a model was quite difficult for him. But just after a few shoots he had relaxed completely and the results we can see on the pictures, they are very natural. We have spent all afternoon on shooting in different spots in Paris and have had a great time together, especially at the end of the day when we were trying to make the pictures with an opened bottle of champagne in front of the Eiffel Tower, was so much fun and we were feeling so special at that moment. After about week of waiting, we have received a full pack with selected photos and ...they have exceeded our expectations. Great compositions, colours, us in the beautiful scenery... the best souvenir we could ever have of these beautiful moments. When we have shared the pictures with our family and friends, they were simply amazed - we even heard some comments like we could send our pictures to some wedding magazines as we look as a professional models. Now, few months after our wedding, every time we look at our pictures we are coming back to these great moments and these memories will stay with us for the lifetime. I could recommend Arjan for a wedding photoshoot anywhere in the world ! I'm sure that even in a new place he will be able to get the most of it and show your magical moments in a very special, professional way. And you will have fun working with him, that's for sure!

Tim

Op 07 nov 2018

Op onze zoektocht naar een bruidsfotograaf zijn we bij Arjan terecht gekomen. In de avond met een kop koffie hebben we onze wenzen besproken en Arjan nam ruim de tijd om alles door te nemen. Gaf veel tips en bracht zijn verhaal met veel passie en enthousiasme. Waar we eerst dachten aan 1 fotograaf zijn we uiteindelijk gevallen om te kiezen voor 2. Bedankt totnutoe en we zien uit naar dat jij onze bruiloft komt vastleggen op 1-8-2018. Voor iedereen die op zoek is naar een bruidsfotograaf... bel en plan een afspraak bij The Wedding Story dan hoef je niet meer verder te zoeken :).

Henri

Op 07 nov 2018

Het gehele traject was van A tot Z in 1 woord fantastisch! Naast de fantastische foto's, is het ook een feest om met ze te werken! Ze zijn gezellig, stellen je op je gemak en zorgen ervoor dat je mooiste dag van je leven nog wat mooier wordt! Met de prachtige foto's wordt deze prachtige dag ook nog eens voor altijd vast gelegd! We zijn super blij met de fantastische foto's van The Wedding Story! 100% aanrader dus.

Carina

Op 07 nov 2018

We wisten eigenlijk al heel snel dat we twee fotografen op onze grote dag wilde. Via via kwamen we bij Arjan terecht. Na het lezen op de site wisten we eigenlijk al van dit wordt het, het voelde zo vertrouwd en dat werd helemaal bevestigt toen we voor de eerste keer met Arjan rond de tafel zaten. De communicatie liep erg goed. Het was van begin tot het eind een top service! Op de grote dag hadden we eigenlijk niet eens door dat ze er waren. Dit deed ons ook heel erg verrassen, toen we de foto's kregen en er foto's tussen zaten die we totaal niet 'verwacht' hadden. Zo gaaf, of je je hele dag gewoon weer helemaal opnieuw beleefd! Wij zijn zo blij dat we 'The wedding story' gekozen hebben. We kregen trouwens ook hele leuke reacties van onze gasten over de waanzinnige foto's! Wij zouden hem dus zeker iedereen aanraden, het is het dubbel en dwars waard!!

Mariska

Op 07 nov 2018

The Wedding Story heeft hele mooie, vooral spontane foto’s gemaakt op onze bruiloft. De foto’s vertellen echt ons bruiloft verhaal. Arjan en collega waren de gehele dag aanwezig en dat is ook echt aan te raden. Het verhaal vanuit alle hoeken belicht. Het contact voor en na de bruiloft was erg goed, duidelijk en snel. Wij raden The Wedding Story zeker aan!

Leroy

Op 07 nov 2018

Soms zegt een beeld meer dan duizend woorden en dat is bij The Wedding Story zeker zo! Aan superlatieven tekort om deze fotograaf te beschrijven, dus kijk vooral zelf naar de foto's en laat je overtuigen! Wij waren al direct overtuigd doordat we iets 'anders' zagen aan zijn foto's. Hij maakte onze hoge verwachtingen al waar tijdens onze loveshoot (een paar maanden vóór de bruiloft) en ook op de grote dag zelf hebben hij en zijn team onze verwachtingen meer dan waar gemaakt! Een paar weken na de je bruiloft wordt de trouwstemming langzaam maar zeker minder, en als je dan zulke mooie foto's ontvangt kan je de momenten onbeperkt herleven! Hoe kostbaar is dat! Aanvankelijk vond ik trouwfotografen in het algemeen best prijzig, maar achteraf was hij het dubbele van wat hij nu vraagt nog waard geweest. Echt een hele bijzondere fotograaf met een grote toekomst voor zich!

Jolanda en Alex

Op 07 nov 2018

Vorig jaar augustus m’n huwelijksaanzoek gehad, dus zijn we op zoek gegaan naar een bruidsfotograaf en dan het liefst iemand die geen “gemaakte” foto’s schiet. Bij onze zoektocht kwamen we uit bij de website van de Wedding Story en die foto’s spraken ons heel erg aan dus een afspraak gemaakt met Arjan (al vonden we het in 1e instantie best prijzig). Al bij het kennismakingsgesprek duidelijk gemaakt dat ik vooral rare gezichten kan trekken (knappe vent als je mij fatsoenlijk op foto’s krijgt). Arjan stelde een love shoot voor, zodat we alvast een idee hadden wat we konden verwachten. Tijdens deze shoot hebben we ontzettend veel lol gehad, al was het in het begin heel erg wennen. Maar de foto’s waren super! Ze overtroffen al onze verwachtingen! En dan ga je ook anders (lees: relaxter) je trouwdag in. Arjan en Lizette zijn de hele dag bij ons geweest en echt; op een gegeven moment hadden we niet eens meer in de gaten dat ze er waren. En dan kom je terug van je huwelijksreis en ligt de usb in de brievenbus met de mooiste foto’s. Foto’s waarvan je niet eens in de gaten gehad hebt dat ze gemaakt zijn. Foto’s waarvan je denkt: “O ja!”. Je beleeft je mooiste dag nogmaals en dat is echt een cadeautje. Ook wilden we graag met al onze gasten op de foto en dan is het voordeel van 2 fotografen dat je 2 soorten foto’s krijgt; de serieuze en de spontane! Dat zijn écht gave foto’s geworden. Die zijn onbetaalbaar! Kortom: geweldige foto’s! Arjan en Lizette nogmaals bedankt voor het vastleggen van onze mooiste dag. We hebben van onze gasten zulke enthousiaste reacties gehad. We kunnen iedereen aanraden te kiezen voor de Wedding Story.

Anna en Thom

Op 07 nov 2018

Onze bruiloft was fantastisch. We hebben kunnen genieten van een hele mooie dag, en dit komt mede door de fotografen. Geen enkel moment op onze dag hebben we ze opgemerkt, en dit was erg prettig. Na onze bruiloft kregen we de volgende dag al een preview. Zo konden we gelijk aan iedereen laten zien hoe we eruit zagen. Na de kennismaking met Arjan voor onze bruiloft wisten we dat the wedding story onze dag moest gaan fotograferen en daar hebben we achteraf geen seconde spijt van.

Ferdy en Nathalie

Op 07 nov 2018

The Wedding Story heeft onze bruiloft prachtig weten vast te leggen! Het team is in 1 woord geweldig! En wij zijn heel erg dankbaar voor de geweldige spontane foto’s die wij hebben gekregen. Professioneel, klantvriendelijk, snelle communicatie en flexibel zijn van toepassing op de Wedding Story. Kortom een echte aanrader als je unieke foto’s van jouw bruiloft wil hebben! Liefs, Ferdy & Nathalie”

Nathalie

Op 06 sep 2018

Wat zijn wij blij met de keuze voor The Weddingstory! Prachtige foto's hebben zij gemaakt van onze trouwdag en feest! Heel erg bedankt!

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation