Welke.nl

Trouwen in Noord-Brabant

Gefeliciteerd, met jullie voorgenomen huwelijk in Brabant! Trouwen in deze provincie staat voor gastvrijheid en gezelligheid. Historische steden ontvangen je met open armen. Natuur, cultuur en festivals … Daarvoor moet je in Brabant zijn!

lees verder

Laatste artikelen

Laat je inspireren

Kruip jij graag dicht tegen je slapende husband aan?

Lekker doen! Uit onderzoek onder duizend mensen blijkt dat koppels die dicht tegen elkaar aan liggen gedurende de nacht, gelukkiger zijn dan stellen die ieder op hun eigen helft van het bed blijven.

Vermijd deze dingen in de week voor je bruiloft

In de maanden voor je bruiloft heb je ongetwijfeld een hele waslijst met dingen die je nog wél moet doen, maar er zijn ook dingen die je juist niet moet doen. In de week vlak voor je bruiloft zijn er een aantal zaken die je beter even kunt laten.

Bruiloftsgasten met absurde dieetwensen

Iedereen wil rekening houden met hun gasten en ervoor zorgen dat ze zich optimaal vermaken, maar soms komen bruiloftsgasten met wel hele speciale verzoekjes... Hoe zou jij omgaan met een bruiloftsgast die wel erg specifieke dieetwensen heeft?

Huwelijksnacht onder de sterrenhemel

Je leest het goed! Een huwelijksnacht doorbrengen onder de sterrenhemel – hoe waanzinnig gaaf en misschien wel een beetje spannend zou dat zijn?! Natuurlijk bedoelen we niet het kamperen in een wankel tentje met een zwerm muggen om je heen, maar super romantisch buiten slapen in een heerlijk luxe bed, beschermd van alle beestjes en vergezeld door een prachtig uitzicht…

Something old, something new…

Ken je de oude Engelse tekst ‘Something old, something new, something borrowed, something blue and a silver sixpence in your shoe’? En ook wat ermee wordt bedoeld? We leggen het je graag even uit:

Bloemen en hun symboliek

Geen bruiloft zonder bloemen. Op jullie trouwdag heb je ervoor gezorgd dat er overal bloemen zijn die voor sfeer, kleur en heerlijke geuren zorgen. De dag begint met bloemen als de bruidegom het bruidsboeket aan zijn bruid geeft, maar ook daarna zijn er overal bloemen.

Aan het laden...

End of content

No more pages to load

Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation