Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Volvo Lotte Collectie Uw klassieke Volvo specialist

5 (4 beoordelingen)
Beoordeling plaatsen
Vraag informatie aan
Dhr. Alain Pondman
Weverstraat 8
4061 AP Ophemert

Een klassieke Volvo als trouwauto

We heten u van harte welkom om onze collectie klassieke Volvo’s te komen bekijken. Immers echt om de auto heenlopen is toch anders dan de auto op foto’s zien. We nemen de tijd om samen met u langs de diverse auto’s te lopen. Aan de hand van uw verhaal en wensen, helpen we u graag de juiste keuze maken. Daarin kan uiterlijk van de auto bepalend zijn, maar ook de technische aspecten aan de hand bijvoorbeeld het aantal kilometers dat u wenst te gaan rijden. Comfort en veiligheidsaspecten verschillen ook per auto, maar ook deze wensen verschillen per klassieker rijder. 

Wow effect

Ons doel is het creëren van een wow-effect. Service staat bij ons bovenaan en wij denken in alle opzichten met jullie mee om een grote bijdrage te leveren aan een onvergetelijke trouwdag of andere gelegenheid. Wij kunnen bijvoorbeeld naast jullie trouw auto ook voor een fotograaf zorgen, voor een bijpassend bloemstuk op de auto zorgen, de auto wegbrengen en ophalen en eventueel voorzien van een geüniformeerde chauffeur.

Niets is onmogelijk

In overleg is niets onmogelijk. Je hoeft enkel nog de Volvo te kiezen voor een spetterende entree! Alle auto’s welke wij binnen onze collectie online hebben staan zijn beschikbaar voor de verhuur, de prijzen beginnen bij € 350,- per dag. Voor deze prijs staat de auto uiteraard volgetankt, prachtig gepoetst en in goede technische conditie voor u klaar om uw dag onvergetelijk te maken.

Wij nodigen u graag uit voor een kopje koffie in onze showroom zodat wij u alle auto’s kunnen laten zien en de bijbehorende mogelijkheden met u kunnen doornemen.

Benieuwd naar onze passie voor Volvo? kijk op onze INSTAGRAM

 

Bekijk website
+4 Afbeeldingen

Vraag informatie aan

Beoordelingen


4 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Kim

Op 11 sep 2023

Fijn contact via e-mail en telefoon. Ook een witte/crème kleur auto (Volvo Amazone) beschikbaar. Super fijn om dag van te voren te horen dat hij nog extra schoon was gemaakt. Keurig op tijd. En de chauffeur (aanrader) mee in stijl van de auto. Ook gezellig kletsen onderweg. Oftewel een aanrader voor een leuk moment in old style.

Henri

Op 11 sep 2023

Bij Volvo Lotte een oude Volvo PV544 Katterug gehuurd voor een jubileum. Een belevenis om in te rijden, voor een heel schappelijk prijsje. Volvo Lotte = Volvo liefhebber, met service én vertrouwen in de klant. Top

Netty

Op 11 sep 2023

Onlangs een dag gaan touren in een prachtige Volvo Amazon van Volvo Lotte. Super service, heel meedenkend. We kregen alle tijd om lekker rond te touren, er was geen haast. Ook toen in eerste instantie bleek dat het weer erg slecht zou zijn was het geen probleem het een paar dagen te verschuiven. Alleen al de garage/showroom is de moeite waard om eens een kijkje te nemen!

Tirsa

Op 11 sep 2023

Mijn man is een echte Volvo liefhebber en als verrassing voor zijn 50e verjaardag wilde ik hem een rit in een Volvo P1800 cadeau doen. We hadden deze auto ooit in gedachten als trouwauto maar omdat we deze niet konden huren is het toen een Katterug (met chauffeur) geworden. De wens om ooit zelf in een keer in een P1800 te kunnen rijden is altijd gebleven. In mijn zoektocht kwam ik op de site van Volvo Lotte terecht en heb ik contact opgenomen met Alain. Ik vond het fantastisch dat hij bereid was een auto voor deze gelegenheid beschikbaar te stellen. Op de afgesproken dag was Alain zelf niet aanwezig maar zijn collega's hebben ons heel hartelijk en spontaan ontvangen. Terwijl de auto werd klaargezet hebben wij naar alle mooie auto's in de loods gekeken en een kopje koffie gedaan. Na uitleg over de auto zijn we op pad gegaan en het was echt hartstikke leuk! We hebben een rit van ongeveer 2 uur in de omgeving gemaakt, wat ruim voldoende was. Dankzij Alain en zijn collega's is de verrassing helemaal geslaagd. Het was een hele mooie ervaring en een topdag om op terug te kijken.

Schrijf hier jouw beoordeling

Vraag informatie aan

Copyright © 2023
Webdesign door Pixel Creation