Drive Vintage Een Volkwagenbus als trouwvervoer, te leuk!

2 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Drive Vintage Vraag informatie aan
Minahassastraat 45
2022 PS Haarlem

Ben jij op zoek naar een Volkswagen busje als jullie trouwvervoer? Of wil je misschien een aanzoek doen? Wil je je partner verrassen met een leuke fotoshoot, picknick, evenement of een ander te gek idee? 

Er zijn genoeg mogelijkheden om onze VW T1 bus in te zetten en ze komt altijd met chauffeur. Handig want zo kunnen jullie optimaal genieten van de rit. Wedden dat jullie er net zo enthousiast over zijn?

Heb jij ook een droom om in zo'n mooie Volkswagenbus een spetterende entree te maken op je eigen bruiloft? Wil jij een mooie blikvanger op je trouwfoto's, een mooie herinnering aan jouw feestdag of jouw product op een unieke manier presenteren? 

Kortom: Heb je iets te vieren en wil je een iets bijzonders? Vraag naar de mogelijkheden. Wacht niet te lang! Het zou toch zonde zijn als we net voor je neus weg rijden!

Mijn Volkswagenbus en ik zijn er helemaal klaar voor! Nu mag ik  mijn passie gaan beleven: touren in een oldtimer en dit delen met anderen. Een bruiloft, jubileum of een beurs... ieder idee een nieuwe belevenis!

Ik hoop jullie snel te mogen ontmoeten!

Met enthousiaste groet,
Karin

Vraag informatie aan

Beoordelingen


2 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Sandra

Op 23 jun 2020

Supergaaf toch om op een bruiloft rondgereden te worden in een prachtige gerestaureerde VW bus met hele lieve mensen!! Succes lieverds

T&M

Op 23 jun 2020

Op vrijdag 14-02-2020 zijn wij getrouwd. Dankzij Karin en haar bus is deze dag nog mooier geworden dan hij al was. Super mooie bus en Karin verzorgde alles tot in de puntjes. Veel complimenten gehad over de bus en over Karin. Mocht je nog twijfelen? Niet doen en direct boeken. Maakt je trouwdag helemaal compleet.

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2021
Webdesign door Pixel Creation