HELEEN KLOP fotografen

Niet poseren en toch SUPER op de trouwfoto's!

BRUIDSFOTOGRAAF UTRECHT

Niet poseren en toch SUPER op de trouwfoto's!

Liefdevol, ontspannen en met veel aandacht voor details: zo leggen wij jullie trouwdag vast. Wij, dat zijn Heleen en Wim van HELEEN KLOP fotografen. Zelf zijn we al jarenlang gelukkig getrouwd, super ervaren en samen zijn wij Bruidsfotograaf Utrecht.

We zijn tijdens jullie mooiste dag onopvallend aanwezig en zorgen voor een onvergetelijke ontspannen fotoreportage. De toegevoegde waarde van twee fotografen is dat er ook alle aandacht is voor de bruidegom tijdens het aankleden én we leggen jullie dag vanuit verschillende standpunten vast, om echt niks te missen! Natuurlijk krijg je ook een prachtig foto-album met daarin alle mooiste foto's van jullie dag. We zijn niet voor niks Storytellers.

We weten uit eigen ervaring hoe belangrijk ‘echte’ foto’s zijn: van de mooie én speciale momenten in het leven. Op onze website krijg je een goed idee van onze stijl. 

Tip: kijk vooral ook even naar onze blogs, want van de meeste bruiloften maken we een leuk verslag! Gaaf om te delen met je dierbaren.

Vanuit onze thuisbasis Utrecht fotograferen we met heel veel plezier bruiloften in binnen- en buitenland: bruiloften in het bos, special weddings, strandhuwelijken, familiebruiloften. Stuk voor stuk onvergetelijk en speciaal.

We hebben verschillende arrangementen, maar een offerte op maat kan ook als dat beter bij je past. Bruidsarrangementen zijn er vanaf € 1695

Wil je ons ontmoeten in Oktober kom dan naar Trouwbeleving On Tour Utrecht. Liever kennismaken op kantoor? Maak snel een afspraak! Tot snel!

 


Rubriek(en)
Adres Julianaweg 185
3525 VE Utrecht
Telefoon Tel (mobiel): 06-12121294
Bezoek de website