HELEEN KLOP fotografen

(4)

Beoordeel

Niet poseren, SUPER op de foto!

BRUIDSFOTOGRAAF UTRECHT

Niet poseren en toch SUPER op de trouwfoto's, dat wil toch ieder bruidspaar!

Liefdevol, ontspannen en met veel aandacht voor details: zo leggen wij jullie trouwdag vast. Wij, dat zijn Heleen en Wim van HELEEN KLOP fotografen. Zelf zijn we al jarenlang gelukkig getrouwd, super ervaren en samen zijn wij Bruidsfotograaf Utrecht.

Album met luxe box

We zijn tijdens jullie mooiste dag onopvallend aanwezig en zorgen voor een onvergetelijke ontspannen fotoreportage. De toegevoegde waarde van twee fotografen is dat het rust creeert en we missen niks. Er is alle aandacht voor de bruid, de bruidegom en jullie gasten. We leggen jullie dag vanuit verschillende standpunten vast, om echt niks te missen! Natuurlijk krijg je ook een prachtig foto-album inclusief luxe box met daarin alle mooiste foto's van jullie dag. Zooo waardevol voor nu en later.

Echte foto's, speciale momenten

We weten uit eigen ervaring hoe belangrijk ‘echte’ foto’s zijn: van de mooie én speciale momenten in het leven. Op onze website krijg je een goed idee van onze stijl. 

Tip: kijk vooral ook even naar onze blogs, want van de meeste bruiloften maken we een leuk verslag! Gaaf om te delen met je dierbaren.

Trouwen in binnen- of buitenland

Vanuit onze thuisbasis Utrecht fotograferen we met heel veel passie jullie bruiloft in binnen- en/of buitenland: bruiloften in het bos, special weddings, strandhuwelijken, familiebruiloften. Stuk voor stuk onvergetelijk en speciaal.

We hebben verschillende arrangementen, maar een offerte op maat kan ook als dat beter bij je past. Bruidsarrangementen zijn er vanaf € 1795

KennismakingsLoveShoot

Wil je ons ontmoeten? Spreek dan een KennismakingsLoveShoot af of kom langs bij ons op kantoor? Leuk jullie te ontmoeten!

Warme groet, Wim & Heleen

06-12121294

Adres: Julianaweg 185 3525 VE Utrecht

Vraag informatie aan
Verstuur jouw aanvraag
5

4 reviews

Prijs | Kwaliteit:

Professionaliteit:

Klantvriendelijkheid:

Aanbeveling:

Schrijf hier jouw review

Bevestig jouw review via e-mail. (Jouw e-mailadres wordt niet getoond)

Ja, ik accepteer deze voorwaarden

Prijs | Kwaliteit:

Professionaliteit:

Klantvriendelijkheid:

Aanbeveling:

Toelichting:

E&P

5

op 11-09-2018

Heleen is een professional waar je graag vrienden mee wordt. Alles voelt goed, je merkt niet dat ze er is tijdens de shoots, maar de foto's zijn prachtig. Emoties en mooie momenten voor het leven vastgelegd.

Maureen

5

op 04-09-2018

Hele prettige en gezellige fotografen die prachtige, spontane foto's maken. Ze luisteren goed naar je wensen. En dat ze met z'n tweeën zijn geeft een extra dimensie aan de shoot. Dank Heleen en Wim voor de prachtige foto's en album! Het fotoalbum is prachtig geworden!

Larissa

5

op 04-09-2018

Heleen heeft op een heel leuke en ongedwongen wijze foto’s gemaakt van onze bruiloft. Het resultaat is heel mooi geworden; precies zoals we wilden en dat voor een zeer schappelijk tarief.

Diederik & Ilse

5

op 20-06-2018

Afgelopen mei zijn we getrouwd en Heleen en Wim hebben dit op een fantastisch mooie manier vastgelegd. Supermooie foto's en een prachitg boek als herinnering. En het zijn nog leuke mensen ook :) Groetjes, Diederik, Ilse en kleine Emma! Bedankt!!!

Ga naar een verwante categorie

Julianaweg 185

3525 VE Utrecht

06-12121294