Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Daan Noordhuizen Fotografie Puur en echte foto's!! 6 uur € 1250,-

5 (15 beoordelingen)
Beoordeling plaatsen
Vraag informatie aan
Dhr. Daan Noordhuizen
Voorst / Landelijk

Ja ik wil…

Pure en echte foto’s!

Ik maak van jullie trouwdag een onvergetelijke en tastbare herinnering zodat jullie hier keer op keer weer op terug kunnen blikken en kunnen nagenieten van één van de mooiste dagen uit jullie leven.

Werkwijze...

Trouwjurk passen, locaties checken, taart proeven... Dit kan maar 1 ding betekenen, jullie gaan trouwen! Om deze fantastische dag vast te leggen zijn jullie ook op zoek naar een fotograaf, maar waar te beginnen? Eén van de belangrijkste dingen is dat er een goede klik is.

Dus om te beginnen plannen we een kennismakingsgesprek in. Ik neem wat voorbeelden mee zodat we gelijk kunnen kijken wat jullie wel of juist niet mooi vinden. Al jullie wensen komen aan de orde. Door mee te lopen vanaf de voorbereidingen tot op de dansvloer leg ik op ongedwongen wijze de hele dag vast.

Jullie kunnen via een privé online fotogalerij genieten van de foto's (± 400). Daarnaast ontvangen jullie een basic trouwalbum van het formaat 20x20cm met 30 foto's.

Een upgrade in het formaat is mogelijk vanaf €345,-

Zoeken jullie een fotograaf met een jonge en frisse blik!? Dan nodig ik jullie uit om kennis te maken.

Bekijk website
+14 Afbeeldingen

Vraag informatie aan

Beoordelingen


15 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Nick en Nelleke

Op 11 feb 2023

We zijn ontzettend blij dat Daan onze trouwdag op de gevoelige plaat heeft vastgelegd. Daan denkt in mogelijkheden en overlegde met ons wat onze wensen waren. Tijdens onze bruiloft heeft hij er niet alleen op gelet dat we de foto’s hebben gemaakt die we graag wilden, maar heeft hij ook ideeën aangedragen die ervoor hebben gezorgd dat we de mooiste (spontane) foto’s kregen. Hij heeft ook het talent om foto’s te maken zonder op te vallen. De dag na de bruiloft kregen we al een paar foto’s als preview toegestuurd en de rest volgde snel. Omdat het bijna kerst was en het erg druk was bij de post, kwam Daan de foto’s zelfs brengen. De communicatie was zowel voor- als achteraf altijd goed, snel en efficiënt. We zijn heel blij met de resultaten. De foto’s zijn prachtig. Ze zijn exact zo geworden zoals wij de dag ervaren hebben. We zijn heel erg tevreden met Daan als onze trouwfotograaf en kunnen iedereen aanraden ook voor Daan te kiezen!

Artwan & Arieanne

Op 11 feb 2023

We zijn bij Daan gekomen, doordat vrienden van ons hem ook als fotograaf hadden bij hun bruiloft. Zij gaven al aan dat Daan erg goed luistert naar eventuele wensen. Dit klopte ook inderdaad. Op de dag zelf merk je als bruidspaar bijna niet dat je gefotografeerd wordt. Foto’s zijn erg mooi en professioneel.

Sjoerd & Anne

Op 11 feb 2023

Wat zijn wij ontzettend blij met de keuze voor Daan als fotograaf op onze bruiloft. Van begin tot eind denkt Daan met je mee. Wij wilden graag wat lossere foto's met enige humor en dit is zeker gelukt! Echt bijzonder dat Daan de hele dag aanwezig is geweest op onze bruiloft maar wij hebben hem eigenlijk helemaal niet gezien, groot compliment! Extra leuk dat hij halverwege de avond ons als bruidspaar nog even meenam om nog een originele foto te maken. Hoe leuk is het als je hetzelfde weekend al 10 fotos toegestuurd krijgt zodat je al direct kan nagenieten en wat kan laten zien. Ook de keuze aan fotoboeken is uitgebreid en het zijn kwalitatief hele mooie boeken. Twijfel je nog over de keuze van jullie fotograaf: zoek je een rustige jongen die meedenkt en luistert naar jouw wensen, die kwalitatief super mooie foto's maakt? Kies dan voor Daan!

Dennis & Heleen

Op 11 feb 2023

Wij hebben hele fijne ervaringen met Daan gehad tijdens onze dag! Maar ook in de voorbereiding. Vooraf veel informatie en Daan denkt ook mee in de mogelijkheden om de dag zo mooi mogelijk te maken én vast te leggen. Het eindresultaat mag er zeker zijn, we zijn er erg blij mee!

Frank en Manon

Op 11 feb 2023

Tijdens ons kennismakingsgesprek merkten we dat Daan een rustige jongeman is. In dat gesprek vertelde Daan een aantal tips waar we tijdens de bruiloft veel aan hebben gehad, zoals trucjes voor de jurk, en waar wij aan moesten denken tijdens de foto-shoot. Vlak voor de bruiloft hebben we nog contact gehad waarin we de verdere wensen kenbaar gemaakt hebben en deze zijn tijdens de bruiloft allemaal netjes zoals gewenst uitgevoerd. Daarnaast had Daan zelf nog ideeën die bij ons als bruidspaar paste. Wij kregen van onze gasten ook nog positieve feedback dat Daan weinig op de voorgrond was.

Youri en Marielle

Op 11 feb 2023

Daan was de fotograaf tijdens onze trouwdag en mede dankzij hem is deze perfect gelopen. Vanaf het begin tot het einde is eigenlijk alleen maar soepel verlopen. Dit was voor ons allebei nieuw maar Daan weet waar hij over praat. Hij heeft ons veel tips gegeven en alles wat wij hebben besproken is uitgekomen. Op de foto locatie was mijn vrouw het boeket vergeten terwijl we gingen eten dus stelde Daan voor om even langs te rijden. Wij hebben nu een prachtig trouw album met hele mooi foto's en kunnen terug kijken op een geslaagde dag. Plus punten: *Flexibel *Communicatie *Professionaliteit *Inzicht Wij raden Daan zeker aan voor jullie trouw dag. Daan nogmaals bedankt.

Inge & Injomar.

Op 11 feb 2023

Daan is echt de fotograaf die je nodig hebt voor je perfecte dag. In het gesprek thuis vraagt hij zoveel mogelijk, zodat hij echt in kan spelen op je wensen. Wij hadden een moodboard op pinterest waarbij wij een wens hadden met een speciale techniek. Daan heeft echt fantastisch werk geleverd en deze speciale fotos ook tot in de puntjes uitgevoerd. Hij heeft een fijne, flexibele persoonlijkheid en dat maakt dat de fotoreportages ook heel relaxed verlopen. Wij hebben genoten van de samenwerking met Daan, en hebben echt met kippenvel terug gekeken naar onze dag. De foto's zijn haarscherp, echt topkwaliteit!

Geo en Marijke

Op 11 feb 2023

Daan doet wat hij belooft. Bij het kennismakingsgesprek nam Daan de tijd om ons te leren kennen. Tijdens de bruiloft hielt hij rekening met onze eigenzinnige wensen en zocht hij de beste plek om foto's te maken. Het resultaat is een geweldige stapel mooie foto's die onze trouwdag perfect samenvatten. Daan, dankjewel!

Kevin en Anneke

Op 11 feb 2023

In 2020 zijn we voor het eerst met Daan in contact gekomen, hij is bij ons thuis geweest om te laten zien wat hij zoal voor ons kon betekenen. Onze bruiloft is ivm de maatregelen uitgesteld, Daan was erg flexibel in het herplannen en is uiteindelijk bij onze beide bruiloften geweest (voor de wet en het feest) beide keren hebben we dit als erg fijn ervaren! De foto's hebben we na beide keren snel ontvangen.

Michael en Rasha Wassink

Op 11 feb 2023

Daan ademt fotografie. Hij heeft uitgebreid de tijd genomen om ons vooraf mee te nemen in het proces. Zelf dacht ik er wat licht over, bleek achteraf. We werden door Daan aan het denken gezet. Hij was zeer flexibel en dacht erg goed mee. Op de dag zelf bleek dat we nog tijd over hadden en hebben nog adhoc een locatie er bij gedaan. Hij had oog voor details en we hadden ons geen betere fotograaf kunnen wensen. De foto's zijn fantastisch geworden. We kunnen Daan iedereen aanraden.

Atlan & Willeke Lourens

Op 11 feb 2023

Wat was het fijn om met jou samen voor te bereiden, ook toen we de bruiloft een paar keer moesten verzetten vanwege corona. Op de dag zelf was het zo prettig om je bij ons te hebben, je bleef super relaxed, ook toen alles even anders liep ;-) . We krijgen van onze gasten trouwens ook nog vaak te horen "wat was de fotograaf leuk zeg!" We hebben genoten van de dag, vonden het fijn dat je er bij was en de foto's... Onvoorstelbaar, ze kunnen zo in een trouwmagazine (en ik had niet gedacht dat ooit over een foto van onszelf te durven zeggen). Echt prachtig, niet alleen een mooie shoot, maar ook echte foto's met echte emoties van de echte momenten.

Mathijn en Lysanne

Op 12 jan 2021

Wij zijn heel blij met Daan als onze bruiloft fotograaf. Heel makkelijk in omgang en wij hebben geen moment het idee gehad dat die aanwezig was op de bruiloft. Het ging allemaal vanzelf, en de foto’s zijn super!! Wij raden deze fotograaf zeker aan.

Arnold en Inge

Op 08 oct 2020

We zijn ontzettend blij dat we voor Daan hebben gekozen om onze trouwdag vast te leggen. De foto's die Daan gemaakt heeft zijn erg mooi, een fijn aandenken aan onze 'grote dag'. Daan is onopvallend aanwezig maar legt wel de mooiste/belangrijkste/bijzonderste momenten vast. Naast een aantal ideeën die we zelf hadden voor foto's heeft Daan ons tips gegeven hoe te 'poseren. Het was allemaal ongedwongen en niets moest. Het contact verliep soepel, meestal kregen we dezelfde dag nog reactie op een mail. Daan is professioneel en vriendelijk.

Frank & Moniek

Op 07 oct 2020

Daan heeft een prachtige reportage gemaakt van onze bruiloft. Van te voren hebben we onze wensen en ideeën besproken. Daan dacht met ons mee over foto locaties en had zelf ook leuke ideeën. Op de dag zelf was Daan veel op de achtergrond aanwezig en heeft hij zo echte, pure foto's gemaakt. De fotoshoot verliep heel ontspannen. Daan gaf ons aanwijzingen en dacht met ons mee. We zijn super tevreden over het eindresultaat! We kregen meteen al 6 mooie foto's als voorproefje en na ongeveer 3,5 weken kwam de rest van de foto's.

Mark & Janneke

Op 11 oct 2018

Echt waar voor je geld! Leuk en meedenkend!

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation