De Galazaak Kwaliteit gaat altijd boven kwantiteit.

De Galazaak De Galazaak
5 5 2 beoordelingen Beoordeling plaatsen
De Galazaak Vraag informatie aan
Landelijk

DE GALAZAAK

Stop met zoeken! 

Je hebt de plek met de mooiste galajurken, het hipste cocktailjurkje, adembenemende avondjurken en heel veel andere feestelijke jurken gevonden. Bij De Galazaak gaan kwaliteit & kennis, vakmanschap & service en stijl & betaalbaarheid hand in hand.

Dus heb je binnenkort een bruiloft, feestje, gala of première? Bezoek dan één van onze mooie vestigingen in de shopsteden Amersfoort, Eindhoven of Den Bosch. Onze winkels zijn groot, modern en licht; hebben ruime, rustige paskamers én zitten in het levendige centrum van de stad. Bovendien hanteren wij het concept van een one stop shop: alles wat je nodig hebt om er fantastisch uit te zien voor jouw feest of speciale gelegenheid, kun je bij ons vinden.

Of je nu op zoekt bent naar de perfecte galajurk voor een feest, een stijlvolle outfit als moeder van de bruid of een geschikt cocktailjurkje voor jouw Sweet Sixteen of schoolgala; je vindt het bij De Galazaak!

DE GALAZAAK - AMERSFOORT
Westsingel 10
3811 BA Amersfoort 
Email: amersfoort@degalazaak.nl 
Tel.: 033-3030792

DE GALAZAAK - DEN BOSCH
St. Geertruikerkhof 3-5-7
5211 ST Den Bosch
Email: denbosch@degalazaak.nl
Tel.: 073-3032717 

DE GALAZAAK - EINDHOVEN
Hoogstraat 3
5611 JP Eindhoven
Email: eindhoven@degalazaak.nl
Tel.: 040-3030882

Vraag informatie aan

Beoordelingen


2 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Nasia

Op 05 sep 2018

Zeer klantvriendelijke zaak. De verkoopster Sylvia nam oprecht de tijd voor mijn dochter en mij. Met haar goede adviezen en luisterend naar onze wensen, zijn wij uiteindelijk super geslaagd. Erg blij dat ik vanuit Zwolle naar deze winkel ben gereden, zelfs zonder afspraak. Wij kunnen gaan genieten van een mooie bruiloft in onze prachtige galajurken. Sylvia van de galawinkel in Amersfoort. Dank je wel !!! We raden jullie graag aan

Juliette

Op 14 jun 2018

Ik ben vandaag goed geslaagd voor een gala jurk. Ik heb veel winkels gehad en ben blij dat ik nu geslaagd ben. Ze hadden veel keus en de verkoopster liet me eerst zelf wat zoeken en kwam me daarna goed helpen. Ze nam alle tijd en ik ben tevreden met jurk, bolero en clutch voor een mooie prijs de winkel uitgegaan.

Schrijf hier jouw beoordeling

Vraag informatie aan

Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation