Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

BABS & Bruidstaart By INE Neem contact met me op, ik ben benieuwd naar jullie wensen!

5 (9 beoordelingen)
Beoordeling plaatsen
Vraag informatie aan
Mevr. Ine Paauw
Lageweg 63
9698 BK Wedde

...WEDDINGBELLS...

Hallo aanstaand Bruidspaar! Allereerst van harte gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk!

 'By INE Passie & Ambacht' ben je aan het juiste adres voor Cake & Ceremony! 

Naast het maken van een prachtige Bruidstaart ben ik ook jullie Trouwambtenaar.

CEREMONIE

Ik ben Ine, samen gaan we jullie liefde vieren en creëren we een persoonlijk en liefdevolle huwelijksvoltrekking met een vrolijke noot.

Een herinnering voor het leven. 

Door het delen van jullie verhaal én jullie liefde zal ik zorgen voor een stralend bruidspaar tijdens het belangrijkste moment van jullie mooiste dag.  De ceremonie zal ik tot in de puntjes verzorgen. In de aanloop naar de huwelijksdag vind ik het belangrijk dat we elkaar persoonlijk ontmoeten om alle details met elkaar te bespreken zodat ik precies de ceremonie kan verzorgen die jullie voor ogen hebben en waarmee jullie de gasten zullen verassen. Willen jullie trouwen op een mooie trouwlocatie, het strand, in het bos, in het binnen-  en het buitenland? Ik neem mijn toga graag overal mee naartoe.  Mijn tarief, vanaf €999,- *Inzetbaar in binnen- en buitenland!

Alleen de Ceremonie, of alleen de Bruidstaart? Alles is mogelijk!

BRUIDSTAART

Willen jullie na de huwelijks voltrekking ook genieten van mijn Bruidstaart? Dan wil ik die met al mijn liefde voor jullie maken. Ook de wensen voor de taart bespreken we tot in de details, zodat ik tot een prachtig customised exemplaar kan komen. Hebben jullie favoriete smaken? of willen jullie weten welke heerlijke smaakcombinaties ik bedacht heb? 

Mijn werk is ambachtelijk, ik bak mijn bruidstaarten 'from scratch' en heb mij na mijn deelname aan Heel Holland Bakt verdiept in de prachtige patisserie bereidingen om mijn taarten naar een hogere klasse te kunnen brengen. 

Natuurlijk kan ik naast de bruidstaart ander gebak zoals de prachtige tartelletes die naast een hoge sierwaarde verrukkelijk smaken, of cup cakes voorzien van dezelfde bijpassende decoratie als de taart. Een sweet table, of een tafel vol verschillende taarten in de sfeer van jullie trouwdag is ook een lust voor het oog. 

Ik breng de bruidstaart persoonlijk naar de trouw locatie en na het opbouwen van de taart ter plaatse, snijdt ik deze zelf aan voor jullie gasten. Zo ben ik er zeker van dat alles goed verloopt!

Wanneer het moment daar is trek ik mijn Toga uit, en doe ik mijn Schort voor....Vervolgens nodig ik jullie als kersvers bruidspaar uit en vertel aan de gasten wat ik heb gemaakt om daarna het eerste puntje uit de taart voor jullie te snijden.

Voor meer informatie over mijn Bruidstaarten aanbod bekijk je mijn website!

Liefs Ine Paauw, jullie trouwambtenaar

én uiteraard jullie Patissier!

Bekijk website
+19 Afbeeldingen

Vraag informatie aan

Beoordelingen


9 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Jeffrey & Esther

Op 17 apr 2024

Ine voltrok het huwelijk tussen mij en mijn man op onze bruiloft. Gedurende de ceremonie wist zij de geschiedenis van onze liefde op een mooie manier te verwoorden. Ook de weken voor het huwelijk nam zij de tijd om ons verhaal goed op papier te krijgen en die zorgvuldigheid zagen we ook op de dag zelf terug. Na de ceremonie kon zij meteen nog een rol op zich nemen, namelijk het verzorgen van de bruidstaart. Ine had een prachtige taart gebakken. We hadden Ine nog een extra uitdaging gegeven door een veganistische bruidstaart aan te vragen, maar dat vond zij geen probleem. De taart was overheerlijk. Kortom: dankzij Ine hadden wij een fantastisch begin van onze huwelijk. Onze dank is groot.

hinriëtte

Op 17 apr 2024

Vandaag bij INE geweest, wat een warm welkom. Wat een lieve, spontane en enthousiaste vrouw. En wat een heerlijke delicatessen maakt deze vakvrouw. Als ik weer in de buurt ben ga ik zeker weer bij haar langs. Trouwens de overheerlijke noga die ik eerder per post van INE mocht ontvangen waren ook hemels.

Bas

Op 17 apr 2024

Geweldige proeverij gedaan, Ine neemt alle tijd voor je. Verrassende smaken, zeer goed uitgevoerd. We gaan bestellen!

Mart

Op 17 apr 2024

Wij bestellen regelmatig iets lekkers bij Ine. Ieder hapje maakt mij bijna emotioneel, zo lekker… Alleen het aansnijden doet een beetje pijn, alsof je de nachtwacht met een mes te lijf gaat. Bij mijn eerste ontmoeting met Ine zag ik het direct…. Pure passie. Ine heeft feilloos in de gaten wat haar klanten van haar verwachten en maakt deze meer dan waar. Zodra ik wat tijd vrij kan maken schrijf ik mij in voor een workshop.

Annechien

Op 17 apr 2024

Heerlijke taart! Frambozen…Een dubbele taart. Ine is een ware ‘taartkunstenaar’.

Heidi

Op 17 apr 2024

Heerlijke taart, echte aanrader. Alles vers, wat natuurlijk erg belangrijk is. Voor ieder wat wils, ruime keuze in smaak en vorm. Echte aanrader.

Angelique

Op 17 apr 2024

Ine is een vakvrouw die met zoveel liefde en passie taarten bakt die dan ook nog verrukkelijk zijn! Daarbij is zij ook een geweldige gastvrouw!

Jeffrey & Marlous

Op 17 apr 2024

Wij hadden direct een leuke en ontspannen klik met Ine. Ze heeft ons verhaal goed in een leuke vorm gegoten. De combinatie met ook het leveren van onze bruidstaart was super, heel erg lekker en een leuke combi van toga uit, schort aan! Nogmaals dank Ine.

Lisanne

Op 17 apr 2024

Ine heeft de bruidstaart voor onze bruiloft gemaakt, wat was die heerlijk! Alleen maar positieve reacties. Het proces vooraf was ook heel fijn, Ine dacht goed mee. Voor de bruiloft natuurlijk de bespreking en proeverij van verschillende smaken taart, op de dag zelf heeft Ine de taart opgebouwd op locatie en daarna aangesneden voor onze gasten. Fijne uitleg ook over welke smaken in de taart zaten. Al met al een hele goede ervaring! Ik raad iedereen aan om zijn Bruidstaart bij Ine te bestellen!

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation