Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier
Bruidskinderen in Groningen

Ontroerend en onmisbaar

Het verhaal vertelt dat heel vroeger bruidskinderen, samen met de bruidsmeisjes en bruidsjonkers, degenen waren die de boze geesten rondom het bruidspaar moesten verdrijven.

Om die reden ook moesten de bruidskinderen vroeger ook net zo mooi aangekleed zijn als het bruidspaar zelf. Tegenwoordig hebben bruidskinderen een ondersteunende rol en roepen zij vooral vertedering op.

Een vertederend gezicht
Het is altijd heel leuk als je bruidsmeisjes hebt tijdens de huwelijksdag. Vertederende minimensjes die er op hun allermooist uitzien. Het is een prachtig plaatje als jij in je bruidsjurk naar voren schrijdt, terwijl de bruidskinderen voor je uitlopen om bloemblaadjes te strooien of als zij na de huwelijksvoltrekking bellen vol geluk blazen. De meeste kinderen vinden het zelf ook een hele eer om bruidskmeisje te mogen zijn.

De bruidsmeisjes op hun allermooist!
Natuurlijk wil je de bruidskinderen er op hun mooist uit laten zien. Hoe je dat doet en waar dat kan laten de bedrijven op deze pagina zien. Bekijk op je gemak de mogelijkheden voor deze belangrijke bruiloftsgasten.

lees verder
Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation