De Goudspecialist De tweede trouwring GRATIS!

De Goudspecialist De Goudspecialist
De Goudspecialist Vraag informatie aan
Gelkingestraat 34
9711 ND Groningen

Jewels & Watches since 1973

Bij ons zie je Trouwringen designs van Nederlandse bodem, in het hart van de stad Groningen.

Het uitwisselen van de ringen is een verbintenis voor het leven en jullie toekomst. Wij bieden jullie een zeer bijzondere collectie Trouwringen, voordelig en van zeer hoogwaardig 14 Karaat Goud. Ook leveren wij op verzoek Trouwringen in 8, 9, 18 Karaats Goud en Platina (prijs op aanvraag) Bij ons kun je al je ideeën kwijt. Wij zijn gespecialiseerd in Wit, Rose, en traditioneel Geelgoud. (ons Wit-Goud legeren wij met het edelmetaal Palladium en niet met Nikkel) Diamanten worden geleverd van de beste kwaliteit, (standaard: TW VVS/VS kleur G) En levenslange garantie op jullie unieke Trouwringen.

Wij gaan samen met jullie op zoek naar het meest passende ontwerp, en zien jullie graag op de Love en Marriage beurs voor een vrijblijvend advies.

TROUWRINGEN VAN ZEER HOOGWAARDIGE KWALITEIT

De GOUDspecialist is een grootmacht als het gaat om trouwringen. Wij zijn al meer dan 40 jaar een begrip in Groningen en dat is niet voor niets. Wanneer je trouwringen wilt kopen dan wil je hier goed over geïnformeerd worden. Wij gaan graag met je om tafel om samen het meest passende ontwerp uit te zoeken. Wij geven gratis professioneel advies zodat je weet waar je met je vragen terecht kunt.

Het uitwisselen van trouwringen is een verbintenis voor het leven en voor jullie toekomst. Door onze uitgebreide unieke collectie aan trouwringen van zeer hoge kwaliteit en een voordelige prijs zit er altijd wel wat voor je bij. Onze trouwringen zijn allemaal ontwerpen van Nederlandse bodem. Wij leveren trouwringen van zeer hoogwaardige kwaliteit. Onze ringen zijn 14 karaat goud (585) en palladium. Doordat wij gebruik maken van de modernste machines met ambachtelijke afwerking kunnen wij garanderen dat de ring in top kwaliteit geleverd wordt.

GERSTNER TROUWRINGEN, DE RING VOOR HET LEVEN

Heb jij de ware gevonden? De partner waarmee jij je eeuwig wilt laten verbinden? Daar hoort natuurlijk een exclusieve ring bij. Met de collectie van August Gerstner ben je zeker van een trouwring van top kwaliteit. Niets op de wereld is waardevoller als liefde en familie. Dat heeft August Gerstner bewezen want zij bestaan maar liefst 150 jaar. Gerstner ringen worden volledig vervaardigd in Duitsland en staat ook bekend als ‘de ring voor het leven‘.

Kom vrijblijvend langs in onze winkel om onze collectie Gerstner trouwringen te bewonderen.

WAAROM DE GOUDSPECIALIST?

Ben je er nog niet uit waar je jouw trouwringen gaat bestellen? Trouwringen aanschaffen bij de GOUDspecialist neemt enkele zeer aantrekkelijke voordelen met zich mee.

* De tweede trouwring is altijd gratis

* Levenslange garantie op beide ringen

* Professioneel advies van onze specialisten

* Al meer dan 40 jaar een begrip in Groningen

Vraag informatie aan

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen voor De Goudspecialist
Schrijf een beoordeling

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation