Schonewille Fotografie

(2)

Beoordeel

Vaak op afstand, soms dichterbij voor die mooie close-up.

YES jullie dag op een mooie manier vastgelegd!

Natuurlijk willen je graag dat jullie feestdag mooi wordt vastgelegd. Mag dat op een manier die zo spontaan en zo ongeposeerd mogelijk is, maar wel zo dat het eindresultaat een fraaie serie foto’s is? Dan zijn jullie bij Schonewillefotografie aan het juiste adres! En wil je juist wel of juist geen professioneel trouwalbum? Geen probleem, we hebben veel verschillende (album)opties in ons assortiment. Ach, eigenlijk is alles bespreekbaar. En doe ik niet aan vastgeroeste regeltjes.

Bij het maken van een trouwreportage werk ik bij voorkeur zonder al te veel aanwijzingen, zodat een spontane serie trouwfoto’s ontstaat. Hierbij wisselen romantische, lieve, leuke, gekke, spannende en ‘net even anders’ foto’s elkaar af.

Als jullie een fotograaf zoeken waar eigen inbreng niet is toegestaan en die spontaniteit en genieten niet op zijn repertoire heeft staan, stuur ik je graag door naar mijn collega-fotografen . Ennuh geklooi met uren? daar doe ik niet aan.

Selfiebooth met korting voor bruidsparen!

Laten jullie je trouwdag verzorgen door Schonewille fotografie? Dan kun je de selfiebooth, photobooth, fotozuil met een leuke korting huren! De selfie booth is een ideale gangmaker op jullie trouwfeest. Leuk als herinnering aan een topfeest!

06-10963767

Adres: Bloklandweg 41 7914 PH Noordscheschut

Vraag informatie aan
Verstuur jouw aanvraag
5

2 reviews

Prijs | Kwaliteit:

Professionaliteit:

Klantvriendelijkheid:

Aanbeveling:

Schrijf hier jouw review

Bevestig jouw review via e-mail. (Jouw e-mailadres wordt niet getoond)

Ja, ik accepteer deze voorwaarden

Prijs | Kwaliteit:

Professionaliteit:

Klantvriendelijkheid:

Aanbeveling:

Toelichting:

Welleweerd

5

op 21-08-2018

Wij zijn erg tevreden met de foto's en het mooie trouwalbum. Martin weet een ontspannen sfeer neer te zetten tijdens het maken van de foto's. Hierdoor een mooi album met spontane foto's een mooie herinnering! Daarnaast een snelle levering van het album en alle foto's.

Hilde Sandker

5

op 12-06-2018

Echt een topfotograaf!!! Wat waren we toch blij met Martin!!! Super contact gehad en op de dag was het echt geweldig!!! Wat hebben we met hem gelachen!!! Martin was er al bij het opmaken tot aan een deel bij ons feest. Hij heeft echt super foto’s gemaakt!!! Hij laat je helemaal op je gemak voelen en niks is te gek of probeert hij uit. Ik had graag nog een uur langer de fotoshoot willen doen maar helaas lukte niet kwa tijd Haha. Ons trouwalbum heeft hij top verzorgd en oh wat zijn we daar blij mee!!!! Om een lang verhaal kort te maken hij is een topper en zeer zeker aan te raden!!!

Ga naar een verwante categorie

Bloklandweg 41

7914 PH Noordscheschut

06-10963767