Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Fotografie Brigitte Ruijtenbeek Over fotografie & zo.......

5 (11 beoordelingen)
Beoordeling plaatsen
Vraag informatie aan
Mevr. Brigitte Ruijtenbeek
Landelijk

Jullie dag wordt in overleg vormgegeven in een prachtig trouwalbum.
Natuurlijk is dat een investering, maar wel eentje die het waard is. Want het ja-woord is gezegd, de kus gegeven, het diner genoten, en de bloemen zijn verwelkt. En wat leuk om dan de vlinders in je buik weer te voelen bij het zien van die heerlijke momenten. De emoties weer te voelen en samen de dag te kunnen herbeleven. Gelukkig dat we de foto’s hebben…;-)!

Een bruidsreportage begint voor mij bij de bruidegom. Jouw voorbereidingen, je schoenen, die speciale manchetknopen of voor de laatste keer in het huis van je ouders. Momenten en emoties die het waard zijn vastgelegd te worden.  Vervolgens ga ik door naar de bruid. Ook haar voorbereiding voor de Grote Dag is belangrijk! Ik concentreer mij graag op de details van jullie voorbereiding. De spanning, het aankleden en de jurk…
Tijdens de hele dag loop en beleef ik mee, en maak portretten, overzichten, details, daag de bruidskinderen uit en vang jullie geluksmomenten op.

Ik stop pas als de taart aangesneden is en daarmee het officiële gedeelte is afgesloten.  Mochten jullie echter ook het diner en feest mee gefotografeerd willen hebben dan kan dat! (in overleg)

Bekijk website
+22 Afbeeldingen

Vraag informatie aan

Beoordelingen


11 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Carolien & Jos

Op 02 jan 2024

Wij vierden op 3 sept. 2023 ons 25 jarig huwelijk met 30 gasten en hadden fotografe Britt Ruijtenbeek gevraagd voor een foto-sessie. Dat bleek een hele goede zet! Een vakvrouw, heel spontaan; open en direct en erg meedenkend. Het was een fantastische sfeer en zij voelde helemaal die sfeer aan en ging erin mee - geweldig! Als we onze foto's zien zijn we weer helemaal terug bij die dag en zijn ontzettend tevreden en gelukkig met deze prachtige, kostbare herinnering. Een lieve, hartelijke vrouw met veel ervaring, die er "gewoon" het beste uit wil halen - alle lof voor haar. Advies: zoek je een goede, ervaren fotografe met een warm hart en veel gevoel, bij dat wat ze doet, vraag Britt. Brittsfabriek.nl Lieve Britt, dank voor je inzet, je plezier naast je professionaliteit, wat je meebracht en veel succes verder met je mooie werk.

Jalien & Arjan

Op 02 jan 2024

In mijn zoektocht naar een niet-standaard fotograaf die meedenkt en creatief is, kwam ik via social media Brigitte tegen. Vanaf het eerste contact werd ik alleen maar meer enthousiast. Brigitte luistert naar je ideeën en komt zelf met aanvullingen. Hoewel we midden in de stad stonden met genoeg mensen om ons heen, zorgde zij ervoor dat we ons op ons gemak voelden en dat het een hele leuke middag was. De foto's zijn prachtig geworden, zelfs nog boven verwachting! Wij zouden Brigitte zeker aanraden!

Sandra Struik

Op 07 dec 2022

We hadden ons geen betere fotograaf kunnen wensen voor onze trouwdag. Britt maakt niet alleen maar foto's maar beleeft de dag zelf ook mee waardoor ze het gevoel van je trouwdag perfect weet te vangen. Dankjewel lieve Britt

Marnick en Mariëlle Lenting

Op 15 aug 2022

Britt bedankt! Echt geweldig mooie trouwfoto's en daarvoor nog onze allereerste loveshoot! Zo veel gelachen! Je zorgt dat mensen zich op hun gemak voelen en creëert de mooiste scenes! Wij kijken terug op een hele mooie dag en zullen vast nog wel eens een fotoshoot bij jou gaan doen.

Anita & Rudolf

Op 04 aug 2022

Britt doet haar werk vol enthousiasme, je voelt je snel op je gemak, waardoor wij de ongedwongen bruiloft foto's kregen die we graag wilden. Ze nam voor, tijdens en na onze trouwdag ruim de tijd voor ons, de afspraken zijn duidelijk en worden na gekomen. De loveshoot is een dikke plus!

Robert en Evelien Nieman

Op 31 oct 2021

Wij zijn ontzettend blij met onze trouwfoto's en trouwalbum. Het doet onze dag keer op keer herbeleven. De kwaliteit van de foto's zijn super!! De verhouding van prijs en kwaliteit is prima. Britt is oprecht geïnteresseerd en staat open voor je wensen, denkt mee en er is veel mogelijk. Je voelt je op je gemak bij haar en dat zie je terug op de foto's. Ze geeft goeie aanwijzingen met het fotograferen en heeft oog voor detail. Voor iemand die een fotograaf zoekt, is zij zeker een goede aanrader!!

Jasper en Margreet

Op 31 jan 2021

Lieve Britt, Heel natuurlijk en ongedwongen was je aanwezig en waar nodig snelle acties. Je hebt op een prettige manier onze dag vastgelegd, afgesloten met een fantastisch Album echt een stuk vakwerk. Enorm bedankt voor je inzet en bijdrage van deze mooie dag. Groetjes Jasper en Margreet

Brenda & Peter

Op 02 dec 2019

Britt is echt een topper! Stijf poseren is er niet bij, gewoon lekker jezelf zijn voor de lens. En dat heeft geresulteerd in prachtige foto's van onze bruiloft (en een awesome loveshoot vooraf). Alle mooie momenten heeft ze kunnen vangen, echt prachtig. Daarnaast is Britt ook heel prettig in de omgang, je voelt je binnen no time op je gemak. De foto's werden snel geleverd, zodat we de mooie dag snel weer opnieuw konden beleven. Britt, ontzettend bedankt voor alles!

Nina

Op 14 dec 2018

Absolute top fotograaf! Wat zijn wij dankbaar voor het vastleggen van onze trouwdag! Brigitte is een heerlijk mens om mee te hebben op zo’n speciale dag!

Eileen

Op 11 oct 2018

Wat zijn we ontzettend blij met de foto's en fotoboek van ons huwelijk! Britt is erg kundig en helder in haar communicatie. Ze heeft ons altijd op ons gemak laten voelen tijdens de fotoshoots. Dankzij Britt hebben we een hele mooie, tastbare herinnering van onze dag!

Rutger & Jose

Op 19 jun 2018

Uiteraard wil je de mooiste dag van je leven prachtig vastleggen. Via mond op mond reclame kwamen we in contact met Brigitte Ruytenbeek. Aan haar hebben we gevraagd om voor ons de fotograaf te zijn op onze bruiloft op 19 augustus 2016. Dat is een heel goede keus geweest! Van te voren hebben we goed met haar doorgesproken wat onze wensen waren. Ze begreep alles goed en had heel nuttige tips. Voorafgaand op de bruiloft hebben we een loveshoot mogen doen. Dit om alvast wat aan idee te wennen om voor een camera te staan. We konden zelf een locatie aandragen en kozen ervoor om dat in het noorderplantsoen in Groningen te doen. Hier wandelen we regelmatig en heeft een geweldige sfeer. De loveshoot was erg leuk en heeft ons prachtige foto’s opgeleverd! Tijdens de bruiloft merk je nauwelijks dat brigitte aanwezig is maar ondertussen pikt ze de mooiste momenten eruit om ze op de foto te zetten. Ze heeft oog voor detail en weet precies de juiste sfeer vast te leggen in haar foto’s! Van te voren heeft ze met ons besproken welke stijl we het mooist vinden en heeft ze een compositie gemaakt. We hebben volop de mogelijkheid gehad om foto’s toe te voegen, te veranderen of te verwijderen. Nu hebben we het fotoalbum een tijdje in het bezit. En we moeten zeggen, het is prachtig geworden! We zijn heel erg tevreden. Bedankt Brigitte!

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation