Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier
Decoratie in Groningen

Jullie dag uniek

Decoratie en styling spelen een belangrijke rol tijdens de bruiloft. Door dit op de juiste manier toe te passen kun je een gezicht aan het feest geven. Heel uniek en met een eigen identiteit, net als jullie zelf.

Decoratie en styling kun je heel subtiel, maar ook uitgebreid toepassen en op vele manieren in de bruiloftsuitingen terug laten komen. Onder andere in bloemen, drukwerk, diner, aankleding van de tafels, accessoires, kleding en give aways.

Eén stijl
Zorg ervoor dat je een duidelijke lijn kiest bij het toepassen van decoratie en styling. Kies bijvoorbeeld voor één hoofdkleur of thema en laat deze steeds terugkomen. Waak ervoor dat het een te bonte mix van kleuren, thema’s en vormen wordt - tenzij je hier natuurlijk heel bewust voor kiest – want: less is more!

Professionals
Gelukkig zijn er vele specialisten die je kunnen adviseren en op weg kunnen helpen met de decoratie en styling van jouw bruiloft. Hieronder vind je een overzicht van de professionals die graag de finishing touch van jullie bruiloft verzorgen. 

lees verder
Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation