Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

The Color Pink Photography Ik fotografeer deze dag geheel volgens jullie wensen. Indien mogelijk maak ik daarbij ook gebruik van een drone.

5 (7 beoordelingen)
Beoordeling plaatsen
Vraag informatie aan
Mevr. Judith Litjens
Landelijk

Bruidsfotografie

Ik ben Judith Litjens en met veel liefde en plezier leg ik al vele jaren bruiloften vast. Met trots mag ik zeggen dat ik al vele mooie internationale awards in de wacht heb gesleept. Ik fotografeer ongeveer 35 bruiloften per jaar, dus je bent er zeker van dat ik geen moment mis.
Ik bespreek wat jullie wensen zijn en geeft tips om jullie dag nog mooier te maken. Is poseren niet je hobby, geen probleem. Het grootste deel van de dag heb je niet eens door dat ik er ben. Zo maak ik de mooiste foto's en leg de sfeer vast zoals hij ook echt is. Ben je wat gespannen, dan zorg ik dat je met een grapje snel ontspand.

Voor mij is het belangrijk dat natuurlijk het bruidspaar volledig tot zijn recht komt, maar ook jullie locatie. Als jullie over 10 jaar door julie trouwalbum bladeren roepen de foto´s direct weer die sfeer op van jullie dag en voelen jullie zo weer alle liefde en warmte terug.

Tijdens het kennismakingsgesprek luister ik naar jullie wensen. Op die manier krijgt ieder bruidspaar hun eigen unieke foto´s. Geen standaard riedel wat ik elke bruiloft afspeel, maar echt met ideeën die helemaal bij jullie passen.

Als het weer en de omgeving het toelaten neem ik als extra ook mijn drone mee. Zo leg ik jullie mooie dag nog mooier vast en grote groepen zijn op die manier nooit meer een probleem.

Op veel plaatsen in Nederland en België ken ik de mooiste locaties. En weet ik ze een keer niet, dan ga ik er naar op zoek. 

Ik ga van jullie dag een fantastische herinnering maken.

Bekijk website
+6 Afbeeldingen

Vraag informatie aan

Beoordelingen


7 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Dennis

Op 11 mar 2024

Wat een lieve fotograaf is Judith. Ze fotografeert niet alleen onze dag, maar ze ontzorgt ook echt. Heel het draaiboek heeft ze in haar hoofd. Mijn vrouw vergat die dag te eten en zelfs dat had ze in de gaten. Een fotograaf die aanwezig is, zonder dat je het merkt.

Jorrit

Op 27 mar 2023

Wij zijn in augustus getrouwd. Judith had goede tips vooraf en op de dag zelf was ze soms onze reddende engel. Ze ziet alles, is goed met kinderen en met dieren. Want natuurlijk mocht onze hond niet ontbreken op onze mooie dag. Je kan zien dat Judith een grote ervaring heeft.

benthe Barend

Op 27 mar 2023

Wij hebben aan Judith een fantastische fotograaf gehad. Judith is creatief, gezellig en heel de dag onzichtbaar voor de gasten. Hierdoor heeft ze de meest fantastische, ongedwongen foto's kunnen maken. Judith, dank je wel

bram

Op 27 mar 2023

Wat waren wij blij met Judith als fotograaf op onze trouwdag. Het weer was zeer wisselvallig, maar door haar flexibiliteit en het gemak om snel te schakelen hebben we toch onze foto's buiten kunnen maken, zodra er maar even een droog momentje was. Het album is ook prachtig geworden. Judith is een topper

Nicole

Op 27 mar 2023

Voor onze bruiloft zijn wij via via bij Judith uitgekomen. Wat een spontane vrouw, vriendelijk, lief en heerlijk ontspannen. Mijn man wou geen echte shoot, alleen maar de hele dag door vastleggen wat er gebeurde. Dit heeft Judith gerespecteerd en toch een fantastische mooie foto met alleen ons gezin voor elkaar gekregen. En de foto's worden ook nog eens ontzettend snel geleverd. Top.

Bo

Op 27 mar 2023

Judith heeft foto's gemaakt van onze pup. Wat een geduld en liefde voor dieren heeft ze. Onze pup zat overal behalve voor de camera en toch is het haar met heel veel geduld en respect gelukt om prachtige foto's van hem te maken.

Eveline & Guno

Op 27 mar 2023

Judith heeft de foto's gemaakt op onze bruiloft, en niet anders gewend, zijn deze ontzettend mooi geworden. Dank je wel Judith

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation