Welke.nl

Bruidstaart

Aan het laden...

End of content

No more pages to load

Prachtige bruidstaarten heerlijk en decoratief

Dit is misschien wel één van de leukste en lekkerste voorbereidingen van de bruiloft: het uitzoeken van een mooie bruidstaart. De lekkerste traditie die er bestaat! Wederom bestaan bruidstaarten in allerlei soorten en maten, smaken, kleuren, thema’s, voor verschillende budgetten. De bruidstaart moet er niet alleen prachtig uit zien, hij moet ook nog eens lekker smaken!


En dat brengt ons bij het leuke gedeelte. Om te bepalen of een taart lekker is moet er natuurlijk veel geproefd worden en die taak is voor het bruidspaar. Heerlijk!

Klassieke en trendy taarten

Iedereen kent ‘m wel: de grote, klassieke bruidstaart, wit van kleur met minimaal drie lagen en een bruidspaartje bovenop de bovenste laag. Tegenwoordig zijn er zo veel verschillende bruidstaarten dat je van gekkigheid niet weet waar je moet beginnen. In plaats van een taart kun je ook kiezen voor een dessert table, dat is een mix van kleine taartjes, cupcakes, cakepops, macaons en andere lekkernijen. Zo weet je zeker dat er voor iedereen iets lekkers tussen zit en het is ook heel erg leuk om naar te kijken!

Wist je dat…

De bovenste laag van een bruidstaart, waar het minibruidspaar op staat, eigenlijk niet mag worden aangesneden? Deze laag bewaar je in de vriezer en eet het bruidspaar pas op als ze een jaar getrouwd zijn. Dit zou bijdragen aan een gelukkig en kinderrijk huwelijk.

Vind hieronder alle informatie en inspiratie over bruidstaarten!


Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation