Welke.nl

Inspirerende bruidskapsels voor je bruiloft

Je kunt nog zo’n mooie jurk aantrekken en de prachtigste sieraden hebben, maar als je met een pluizig kapsel aan komt zetten verbleekt de rest van de pracht en praal natuurlijk wel een beetje. Het bruidskapsel mag niet verwaarloosd worden en gelukkig gebeurt dat ook nooit. Want zeg nu zelf, iemand je haar laten doen is toch heerlijk…


Niets is onmogelijk

Er is maar één dag waarop jij volledig in de schijnwerpers staat en die kans neem je natuurlijk aan om tiptop eruit te zien. Verzorgd tot in de puntjes – letterlijk, want alleen even dooie puntjes weg laten knippen gaat natuurlijk niet op. Welk soort kapsel je kiest is uiteraard afhankelijk van het soort haar dat je hebt, maar bij elke haarsoort zijn er prachtige kapsels te creëren. Ook moet het kapsel bij je gezicht passen, maar een echte professionele kapper houdt hier uiteraard rekening mee. Daarnaast zal elke zelfwaarderende kapper ook tips en adviezen aangeven en met alternatieve kapsels komen, dus probeer niet te erg vast te klampen aan je eigen idee over een kapsel.

De nieuwste trend of een klassiek model?

Zoals bijna alles zijn ook kapsels aan trends onderhevig. De kapsels uit de jaren ’60 zijn nog steeds mooi, maar niet erg hip meer. Er is één soort basiskapsel dat door al die jaren heen altijd populair is gebleven bij bruiloften. Dit basiskapsel kent vele verschillende stijlen, en dat is het opgestoken bruidskapsel. Het is een heel klassiek kapsel, maar het is in een handomdraai speelser te maken door wat plukjes los te hangen. Je kunt het ook invlechten en dan opsteken met een mooi haaraccessoire. Bovendien blijft een opgestoken kapsel de hele dag goed zitten, je hoeft er niet meer aan te denken of te laten herstellen gedurende de dag.

Op deze pagina kun je kennismaken met verschillende bruidskapsels professionals uit de trouwbranche. Laat je inspireren!


Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation