Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Heel trendy: een High tea tafel

Wil je iets anders dan de traditionele bruidstaart? Een High tea table met een mix van verschillende kleine bruidstaarten, cup cakes, hartige broodjes, muffins en andere lekkernijen zijn helemaal van deze tijd. Deze wedding trend is komen overwaaien vanuit Engeland. Een feestelijke tafel vol heerlijkheden in een prachtige compositie gedecoreerd in kleur en stijl.

Heel trendy: een High tea tafel

Een tafel vol lekkernijen

Een high tea tafel is een combinatie van verschillende zoete en hartige lekkernijen die in een mooie compositie bij elkaar staan. Mooi opgemaakt, gestyled en gepresenteerd op bijvoorbeeld een feestelijk gedecoreerde tafel of kastje.

Je kunt hierbij denken aan verschillende taarten, koekjes, cupcakes, muffins, kruiden cake's en heerlijke kleine broodjes. Helemaal af maak je het als je potten erbij voegt met biologische huisgemaakte jams.

Styling

Een mooi High tea tafel maak je op in een bepaalde stijl. Laat de kleur of het thema van je bruiloft de leidraad zijn voor de opmaak, decoratie en styling. Maak gebruik van mooie plateaus, schalen, borden, etagères, glazen potten, linten, kleden en stoffen.

Een origineel dessert

Het ziet er niet alleen geweldig uit, maar een High tea tafel is een super origineel en heerlijke afsluiter! Spannend, leuk en lekker voor jullie als bruidspaar, maar zeker ook voor alle gasten, van klein tot groot.

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation