Welke.nl

Dansen en Dansscholen op bruiloft.nl

De één voelt zich thuis in de klassieke dansen, de ander staat liever te swingen bij de deejay. Iedereen heeft een voorkeur voor iets anders – en dat maakt helemaal niets uit. Want het draait namelijk om jullie!


Qua muziek is er van alles mogelijk. Sommige houden van Hollandse hits, de ander van romantische muziek of jazz of pop. Hoe dan ook, kies iets waarbij je je lekker voelt en waarbij je ook lekker kunt en wilt dansen! Het feest komt vanzelf op gang wanneer jullie het naar je zin hebben.

The first dance…


Over de hele wereld een eeuwenoude traditie; de eerste dans is voor het bruidspaar. Het is een moment met vaak rustige, langzame muziek en gedimd licht. De hele vloer is vrij voor het bruidspaar en langs de zijlijn staan alle gasten vertederd naar jullie te kijken. Het is een romantisch moment waarvan je een brok in je keel krijgt. Of het is juist een swingend moment waarbij het bruidspaar niet lang alleen blijft op de dansvloer en de gasten al gauw aanspoort om mee te doen! Je wil sowieso geen flater slaan en het is daarom verstandig om een paar keer de openingsdans te oefenen.

Samen op dansles

Het is een superleuke en romantische manier van voorbereiden om samen een paar danslessen te nemen alvorens de bruiloft. Het zijn momenten waarop je je volledig concentreert op het samen bewegen, wat voor erg romantische of grappige momenten kan zorgen. Je kunt net zo lang oefenen tot je alles perfect onder de knie hebt en je zelfverzekerd op de dansvloer kunt stappen.

Op deze pagina vind je inspiratie, informatie, tradities en ideeën over danslessen in je eigen regio. Of laat je meeslepen door de prachtige foto’s en video’s uit de danswereld! Can I have this dance?


Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation