Welke.nl

Trouwen in prachtige trouwlocaties

Het maakt niet uit in welke woonplaats je woont, een ambtenaar van de burgerlijke stand kan in iedere gemeente een huwelijk voltrekken of een partnerschap registreren. Overal in Nederland kun je trouwen. Kun je in Nederland niet de trouwlocatie vinden die je zoekt? Kijk dan eens over de grens. De babs regelt alles als jullie in het buitenland willen trouwen. De formaliteiten moeten dan wel eerst in Nederland geregeld worden, maar buiten dat om ligt de hele wereld aan jullie voeten!

Bijzondere trouwlocaties

Door deze vrijheid gaan steeds meer bruidsparen op zoek naar bijzondere trouwlocaties in binnen- of buitenland. Een circuit, het strand, een museum, een boot of een vliegtuig; noem maar op. Het wordt ook steeds populairder om alles op één locatie te doen. De trouwlocatie moet wel door de gemeente als officiële trouwlocatie worden aangewezen.

Onvergetelijk

Wij helpen je op deze pagina graag verder in je zoektocht naar bijzondere en originele trouwlocaties. Hier vind je verschillende ideeën en als het niet zo exclusief of bijzonder hoeft te zijn, probeer dan iets speciaals te maken van de huwelijksplechtigheid in het gemeentehuis. Het is jullie dag!


Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation