Welke.nl

Hoedjes voor elke gelegenheid

Eén, twee, drie, vier, hoedje van papier... Gelukkig zijn de hoedjes waar wij het nu over gaan hebben van betere kwaliteit. Wat zeg ik? De beste kwaliteit! Bij de professionals op onze pagina vind je alleen de mooiste, leukste, meest chique en creatiefste kwaliteitshoeden. Voor elke gelegenheid een hoedje!

Hoed kopen bij hoedenzaak

Vroeger was het dragen van een hoed heel normaal en maakte de hoed deel uit van een beschaafde stijl of look. Hoe de hoed gedragen moest worden kwam dan ook vrij precies: de mannen liepen aan de linkerkant van de vrouw, dus de hoed van de vrouw wordt naar rechts gedragen. Nu is dat echter minder belangrijk, hoewel veel (vrouwen)hoeden nog wel naar rechts gedragen worden. Bij een goede hoedenzaak vind je allerlei hoeden, ook exemplaren die naar links gedragen kunnen worden als jij dat fijner vindt.

Online hoeden kopen

Ook hoedenwinkels en hoedenmakers gaan natuurlijk met hun tijd mee en daardoor kan je ook gemakkelijk hoedjes online shoppen. Het is wat lastiger om dan goed advies mee te krijgen en om de hoeden te passen voor je een keuze maakt is ook niet echt mogelijk. Een hoed moet je altijd voor de spiegel passen voor je ‘m aankoopt. Een bezoekje aan de professional levert dus meerdere voordelen op.

Dresscode: gelegenheidshoeden

Hoera, een uitnodiging voor een bruiloft! Slik, de dresscode vraagt om hoedjes. Je hebt er geen één en het dichtst bij een hoed dat je ooit bent geweest is je wintermuts. En nu? Advies inwinnen natuurlijk! Inspiratie en informatie vragen aan de echte profs. Zij helpen je graag verder, neem maar eens een kijkje op onze pagina. 

Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation