Welke.nl

Bruiloft in een kasteel

Wie droomt er niet van, wonen in een kasteel? Als je gaat trouwen kan je meemaken hoe het is om een kasteel te hebben, want je huurt de trouwlocatie voor een bepaalde tijd af. Wat je huurt, is van jou, ook al is dat tijdelijk. Hoe zou het zijn om over een kasteel te beschikken en er een geweldig gaaf feest te organiseren dat helemaal om jullie tweetjes draait?

Wordt een kasteel jouw trouwlocatie?

Eh, waar twijfel je nog over? Wat ons betreft is het antwoord op de vraag ‘Wil ik in een kasteel trouwen?’ altijd volmondig ja. Er is genoeg ruimte, meer dan genoeg sfeer, de keuken heeft een grote capaciteit, kastelen spreken tot de verbeelding, moeten we nog doorgaan? Een geweldige fotolocatie, alles onder één dak... Oké, je snapt de voordelen. Hoe kleed je zo’n enorme tent mooi aan? Daar komen wij in beeld. Wij hebben al vele artikelen over bruiloften in kastelen geschreven en kunnen je daardoor lekker veel inspiratie aanbieden!

Kastelen maken sprookjesbruiloften

Er zijn natuurlijk vele factoren die een bruiloft tot een droombruiloft maken, en die factoren zijn voor iedere bruid weer anders. Maar zeg eens eerlijk, een kasteel is voor velen toch wel een dikke vette factor waardoor een bruiloft heel veel weg heeft van een sprookje! Compleet met personeel dat er alles aan doet om jouw dag tot, nja... jouw dag te maken. Het wordt 100% genieten en 0% zorgen op jouw trouwdag. Wil je zien hoe je een kasteelbruiloft tot een onvergetelijke happening kunt omtoveren? Lees onze inspiratie-artikelen!

Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation