Welke.nl

Persoonlijke trouwbedankjes uit je hart

Het is gewoonlijk om als bruidspaar de mensen te bedanken die jullie erg hebben geholpen op de bruiloft of degenen die heel dicht bij jullie staan. Je kunt ook alle gasten bedanken voor hun aanwezigheid door een klein persoonlijk cadeautje te geven. Trouwbedankjes horen nou eenmaal bij een bruiloft en hoe origineler ze zijn, hoe leuker het is om ze te geven en te krijgen!


Een bijzonder trouwbedankje

De trouwbedankjes zijn dingen die je al heel vroeg kunt regelen en waar je verder geen omkijken meer naar hebt als je eenmaal die zaken hebt afgerond. Begin er dus lekker op tijd mee zodat je meer tijd overhoudt voor de belangrijkere en langlopende zaken. Wanneer je een idee hebt ontwikkeld over de stijl van je bruiloft kun je de trouwbedankjes hier prima op afstellen. 

Tips en inspiratie

Op deze pagina staat heel veel praktische tips en leuke inspiratie voor trouwbedankjes. Nog geen idee? Kijk dan gerust even rond en je zult zien dat er genoeg ideeën opborrelen. Er is ook een overzicht van bedrijven en professionals in trouwbedankjes, ook zij staan graag voor je klaar en helpen je een keuze te maken! Je kunt ook eerst rustig alle foto’s en video’s bekijken die wij voor je hebben verzameld. 


Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation