Welke.nl

Superromantisch trouwen op het water

Doordat een groot deel van Nederland onder de zeespiegel ligt en omdat natuurlijk het grootste deel aan de zee grenst is Nederland een echt waterland. Het is dus niet zo gek dat het onder bruidsparen best populair is om op het water te trouwen. En het aantal officiële trouwlocaties groeit per jaar, waardoor ook het aantal unieke trouwlocaties toeneemt.


Rederijen

Trouwen op de Friese meren, het IJsselmeer, de Vecht…, bedenk het maar en je kunt er trouwen. Er is een aantal rederijen dat verschillende mogelijkheden en aantrekkelijke arrangementen aanbiedt om te trouwen op het water. En je kunt het arrangement altijd compleet naar eigen hand zetten.

Wensen van gasten

Trouwen op het water betekent wel dat er rekening dient gehouden te worden met bepaalde gasten. Zijn er bijvoorbeeld mensen aanwezig die zeeziek worden? Denk ook aan mensen die oud en slecht ter been zijn. De meeste rederijen bieden hier wel oplossingen voor aan, maar ze moeten wel op de hoogte gesteld worden van bijzondere gasten. Denk ook aan de kinderen, is het schip veilig genoeg om ze vrij te laten rondrennen en spelen?

Een boot kiezen

Als jullie hebben besloten om op het water te trouwen, dan zul je nog uit de enorme keuze schepen en boten moeten kiezen. Willen jullie een rondvaartboot of een zeilschip? Een motorboot of een heuse jacht? Het wordt hoe dan ook een onvergetelijke beleving. Op deze pagina helpen we je vast een handje door een handig overzicht met professionals en rederijen. Je kunt hier ook inspiratie opdoen en zien wat er allemaal mogelijk is. Sail away! 


Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation