Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

De ultieme trouwtaart

Hmm, heerlijk: trouwtaarten proeven. Het eerste dat je gaat doen voordat je kunt bedenken hoe de trouwtaart eruit moet komen te zien. De laatste tijd zijn er toch een aantal mooie modellen trouwtaart voorbij gekomen… om je vingers bij af te likken!

Persoonlijk en uniek

Iedere trouwtaart is persoonlijk, vooral wanneer de taarttoppers en de stijl van de taart helemaal op jouw wensen zijn afgestemd. Er zijn heel veel traditionele trouwtaarten te krijgen met nog meer variaties daarop zodat je toch een unieke trouwtaart krijgt. Voor een echte speciale en lekkere taart bezoek je een professionele bakker. Op onze website vind je de beste bakkers voor jouw trouwtaart! De professionals vertalen jouw wensen in een mum van tijd naar een prachtige taart.

Geen zin in een witte taart?

Het is al een poos populair om gekleurde en prachtig versierde trouwtaarten te laten ontwerpen. Warme pasteltinten komen heel veel voor, maar ook felle versieringen en knalkleuren zien we voorbij komen. Het is maar net wat jullie mooi vinden of wat voor een thema jullie hebben. Daarnaast kun je de trouwtaart laten versieren met steentjes, woorden, linten, bloemen, foto’s en glitters. Allemaal eetbaar, natuurlijk. De trouwtaart die bij ons het meeste in het oog sprong was de metallic trouwtaart. Heel erg bijzonder en super chique!

Trouwtaart toppers

Jullie zijn natuurlijk de toppers van de dag, maar hoe komen de toppers van de trouwtaart eruit te zien? Er zijn heel wat variaties te vinden qua toppers en naast de traditionele bruid en bruidegom zijn er ook cartoonfiguurtjes of andere grappige variaties op de standaard toppers. Zo kun je bijvoorbeeld ook een hobby laten verwerken in de topper. Een heel nieuw concept van dit jaar is een 3D geprinte taarttopper. Je kunt zo een exacte replica in het klein van jezelf laten maken. Zeer uniek en origineel en natuurlijk super persoonlijk. Ook leuk: twee pasfoto’s waar het lijkt alsof jullie elkaar kussen. Of vlaggetjes met een lieve tekst erop. Het wordt hoe dan ook een bijzondere trouwtaart en een bijzondere bruiloft. Geniet ervan!

Tekst: Sanne van Bortel

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation