Welke.nl

Notaris voor je huwelijk

Bij veel belangrijke momenten in je leven is het belangrijk om ervan te genieten. Zo ook de trouwerij, een hartstikke mooi moment dat een nieuw hoofdstuk in je leven aanduidt. Toch is het ook een gelegenheid waarbij heel veel belangrijke zaken geregeld moeten worden, en die hebben niet allemaal met de trouwerij zelf te maken.

De trouwakte

Een goede notaris is betaalbaar, persoonlijk, objectief en ook kwalitatief. De prijs/kwaliteitverhouding is altijd erg goed bij de professionele notarissen op onze website. Neem gerust eens een kijkje bij de professionals op onze website! Zij helpen u graag verder. Denk bijvoorbeeld aan de huwelijksvoorwaarden, of de trouwakte of huwelijksakte. Deze laat je opstellen door een notaris wanneer je niet wil dat de wet automatisch bepaalt dat al je bezittingen en schulden van jullie samen zijn zodra je getrouwd bent. Het is altijd verstandig om het hierover eens met elkaar te hebben, met of zonder notaris erbij. Je weet natuurlijk nooit hoe het loopt, hoewel we altijd van het beste uitgaan, natuurlijk! 

Onpartijdig

Wanneer je gaat trouwen, een huis gaat kopen of verkopen of je testament op wil stellen, kan de notaris een handje helpen. De notaris is te allen tijde onafhankelijk en onpartijdig. Hij of zij heeft veel specialistische kennis en die is voor jullie altijd relevant op de belangrijke momenten in je leven. Toch is de drempel om naar een notaris te stappen vaak hoog. Je kunt in heel veel gevallen gebruik maken van een gratis eerste gesprek met de notaris. Lijkt je het alsnog niks om een notaris in te schakelen? Niets verloren. De notaris is aanwezig bij de belangrijkste momenten in je leven. Denk daarbij aan het moment waarop je besluit om samen te gaan wonen, voogdij krijgt of wanneer je een testament op wil stellen, maar natuurlijk ook wanneer je gaat trouwen!

Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation