Welke.nl

Romantische bruidsboeketten op bruiloft.nl

Het voorwerp dat door iedere aanwezige op jullie bruiloft zal worden bekeken en wat al voor menig oproer heeft gezorgd onder de vrouwen: het bruidsboeket. Een echte aandachtstrekker en een prachtig sieraad in de handen van de bruid. Bovendien is het bruidsboeket bij uitstek geschikt om aan te passen naar het thema.


Aandachtspunten

Het bruidsboeket moet qua kleur, bloemsoort, vorm en grootte perfect bij de bruid passen. Daarbij zegt de soort bloem al heel erg veel over de sfeer. Wat willen jullie uistralen qua kleur en stijl? Pas de bloemen aan op de bruidsjurk en de kleding van de bruidegom zodat er eenheid ontstaat op de grote dag. Een professionele bloemist die veel ervaring heeft met bruiloften zal jullie goed kunnen helpen en veel vertellen over de verschillende mogelijkheden.

Bruidsboeketten in verschillende stijlen

Een aantal stijlen bruidsboeketten zijn welbekend, zoals de druppelvorm, de waterval en de biedermeier. Dit zijn klassieke stijlen bruidsboeketten. Modernere soorten boeketten zijn de pomander, halve maan en het stafvormige bruidsboeket.

Corsages

Op de grote dag zelf komt het vaak voor dat familie, goede vrienden en getuigen ook een corsage dragen. De bruidegom draagt er uiteraard ook eentje, maar dit exemplaar is vaak groter dan de andere. Een bruid kan ook een corsage dragen, maar dan vaak in haar haren of aan haar handschoen. De manier van dragen verschilt per geslacht: vrouwen dragen de corsage naar beneden, link op het sleutelbeen. Mannen dragen de corsage naar boven, op het linkerrevers.

Het perfecte bruidsboeket

De bedrijven hieronder voorzien je graag van advies en helpen je mee om de beste keuze te maken voor allermooiste bruidsboeket en passende corsages.


Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation