Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

De Bruidstaart : van traditioneel tot trendy

 Alweer zo’n leuke, lekkere en oeroude bruilofttraditie: het aansnijden van de bruidstaart door bruid en bruidegom. Bruidstaarten zijn romantisch en zoet en je hebt ze in allerlei soorten en maten, tot aan torenhoge exemplaren aan toe. Ze kunnen traditioneel zijn vormgegeven, maar ook supertrendy van vorm en kleur zijn.

De Bruidstaart : van traditioneel tot trendy

Klassiek

Klassiek is de witte gestapelde bruidstaart met drie lagen, waarbij elke laag naar boven toe kleiner is. Ze zijn er van eenvoudig versierd tot rijk en uitbundig gedecoreerd. En ze zijn (bijna altijd) voorzien van een miniatuur bruidspaar. Zeker als jullie van het aansnijden iets traditioneel spectaculairs maken is de klassieke bruidstaart nog steeds van deze tijd.

Barok

Wil je een traditionele witte bruidstaart die ook nog eens over the top is? Kies dan voor de barokke bruidstaart met allerlei versieringen, krullen, guirlandes en figuren. De inspiratie komt uit de tijden van barok en rococo. Heerlijk en prachtig om naar te kijken!

Speels klassiek

Een traditionele bruidstaart hoeft zeker niet rond te zijn. Ook vierkante exemplaren zijn mogelijk. Tussen de plateaus worden vaak steuntjes geplaatst, maar de taartplateaus kunnen ook gewoon op elkaar gestapeld zijn met daaromheen een decoratie. Het effect is een soort toren van gebak omgeven door guirlandes en decoraties. Prachtig!

Eigen signatuur

Heb je niets met tradities en willen jullie je eigen smaak tot in detail doorvoeren? Laat dan een taart ontwerpen die helemaal past bij de sfeer en beleving van jullie huwelijksdag. Met een eigen signatuur en helemaal in jullie stijl. Een goede taartenbakker kan fantastische taarten maken waarbij niets te gek is. Hoe persoonlijker en herkenbaarder voor jullie gasten, hoe beter. The sky is the limit!

Cupcakes

Cupcakes zijn kleine roombotercakejes in gekleurde papieren bakvormpjes met of zonder vulling en met toppings in allerlei kleuren en smaken. Daardoor zijn ze naast smakelijk ook nog eens bijzonder kleurrijk voor een vrolijke en feestelijk effect! Veel bruidsparen kiezen voor een combinatie van cupcakes en een bruidstaart in dezelfde kleur(en), zodat het traditionele aansnijden van de taart behouden blijft.

Strak en chic

Bij bruiloftstyling is de combinatie zwart/wit enorm populair. Dat kun je ook doorvoeren in de bruidstaart. Ga dan voor een strakke vormgeving van de taart en vermijd tierelantijnen. Door de zwart/witte opmaak krijgt de bruidstaart een bijzondere en chique uitstraling die je nog kunt benadrukken door er bij het aansnijden een spot op te richten.

Kleurrijk

Wat krijg je als je de populaire huwelijkskleuren en hun schakeringen door elkaar mengt en daarmee je bruidstaart laat decoreren? Of in plaats daarvan kiest voor een taart met een mix van felle kleuren? Juist ja, een enorme kleurenpracht en een fantastisch effect!

Bloemen taart

Wat heel leuk staat is een bruidstaart met een topping van echte bloemen. En dan natuurlijk dezelfde bloemen als in je bloemendecoratie en je bruidsboeket. Prachtig en erg romantisch. Wel moeten taart en bloemen door folie o.i.d. van elkaar gescheiden worden. Er zijn trouwens ook eetbare bloemen die hiervoor gebruikt kunnen worden.

Do It Yourself

Geen grote bruidstaart, maar minitaartjes die je zelf hebt gemaakt. Verpakt in kleine doosjes met lint in de kleur(en) van je trouwdag. Lief, leuk en vertederend.

Chocolade

Chocolade heeft op veel mensen een bijzondere aantrekkingskracht. Of beter gezegd: ze kunnen er niet vanaf blijven! Een chocolade bruidstaart is daarom een gegarandeerd succes.  Je hebt ze met een chocoladevulling, maar je kunt de taart natuurlijk ook aan de buitenkant van witte en/of bruine chocolade laten voorzien en decoreren. Het effect is schitterend en een eyecatcher van formaat. Succes verzekerd dus.

Snoeptafel

Geen bruidstaart, maar een snoeptafel als nieuwe trend. Maar dan wel bijzonder snoep in bijzondere kleuren die passen bij de kleurstyling van je bruiloft. En dan gepresenteerd in mooie schalen zodat de snoepjes eruitzien als minicadeautjes!

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation